Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογω του γιαουρτιου καθυτερησε η πρωτεινη να μπει στο συστημα?

ναι εκανε το γιαουρτη τον τροχονομο ,

αφου εδωσε προτεραιότητα στον υδατανθρακα στην μπανανα , μετα  ειπε και στην πρωτεινη να περασει :-) 

• Like 2
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

σπεκτ καλη πλατη και ωραιο χρωμα !

αν δεν φαινοταν η κωλοχαραμαδα θα σου πατουσα ike 

χαχαχααχα πλακα κανω φιλοςςςςςς  :-D

• Like 3
Δημοσ.

ναι εκανε το γιαουρτη τον τροχονομο ,

αφου εδωσε προτεραιότητα στον υδατανθρακα στην μπανανα , μετα  ειπε και στην πρωτεινη να περασει :-)

ΧΑχαχχ, ελα ρε τρελε καταλαβες τι εννοω :P

Λοιπον παιδες για πειτε κανα καλο καναλι στο youtube να χω να χαζευω. Μεχρι στιγμης τσεκαρω Eliot Hulse, Buff Dudes, Athlean-X (ειδα ενα βιντεακι απο viper και μου φανηκε ενδιαφερον ο τυπας) αντε και κανα Hodge Twins. Παλιοτερα χαζευα και Scooby πριν τερματισει.

Buff dudes,ειναι εγκυροι ή bro science? Μα αρεσει παντως το στυλακι τους, εχουν τουπε!

• Like 1
Δημοσ.

ΧΑχαχχ, ελα ρε τρελε καταλαβες τι εννοω :P

Λοιπον παιδες για πειτε κανα καλο καναλι στο youtube να χω να χαζευω. Μεχρι στιγμης τσεκαρω Eliot Hulse, Buff Dudes, Athlean-X (ειδα ενα βιντεακι απο viper και μου φανηκε ενδιαφερον ο τυπας) αντε και κανα Hodge Twins. Παλιοτερα χαζευα και Scooby πριν τερματισει.

Buff dudes,ειναι εγκυροι ή bro science? Μα αρεσει παντως το στυλακι τους, εχουν τουπε!

http://www.exrx.net/

εγώ θα μελετούσα αυτό στη θέση σου 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

χα μαους φαινεται και δεν φαινεται :P τα καθισματα και τα barbell hip thrust κανουν δουλεια :P

η φωτο ανεβηκε για το χρωμα που πηρα χτες οχι για την πλατη!!

σε καμια βδομαδα παλι για μπανιο :P

ποσο ωραιο πραγμα ειναι οταν υπαρχουν ανθρωποι που σου επιβεβαιωνουν οτι για να εισαι χαρουμενος χρειαζεσαι μια αγκαλια και μερικες λεξεις και οχι λεφτα!!

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα ετρεξα για πρωτη φορα μετα τις 21/6... Χαλαρο τρεξιμο & ενα σπριντακι να δω πως θα παει. Καμια ενοχληση :)

post-179314-0-82103600-1406897535_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 3
Δημοσ.

Για να αρχίσω σιγά σιγά να ψάχνομαι με την σωστή διατροφή. Για αρχή ας ξεκινήσουμε με αυτό. Αν είναι να πάρω γάλα, γιαούρτι κτλ να προτιμάω με όσο το δυνατόν λιγότερα λυπαρά;

Δημοσ.

Εξαρτάται. Για γάλα, προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι. Πάρε ένα light ή κατσικίσιο αν το αντέχεις εσύ και η τσέπη σου. 

Για το γιαούρτι, εγώ κατέληξα σε πρόβειο ή κατσικίσιο δημητρίου. Λογική τιμή, ανώτερη ποιότητα, ζωντανό γιαούρτι ρε παιδί μου με την πέτσα του , μύκητες και απόλα.

Δημοσ.

οχι , παγωτα μονο στις διακοπες αντε και καμμια σοκολατοπιτα !

εχω πολυ καιρο να παρω πρωτεινη  , ειμαι σε φαση πλεον  που με 1κλ την βγαζω κανα 6μηνο ! 

πολυ αραια και οποτε το θυμηθω παιρνω κανα σκουπ !

ρε συ φιλε ο αλλος εφτιαξε 2 ακαουντ για παρτυ σου , εισαι μεγαλη φιρμα μιλαμε   :-) 

(πηγαν για μπανακι και τα δυο βεβαια χαααχαχα)

• Like 2
Δημοσ.

οχι , παγωτα μονο στις διακοπες αντε και καμμια σοκολατοπιτα !

εχω πολυ καιρο να παρω πρωτεινη  , ειμαι σε φαση πλεον  που με 1κλ την βγαζω κανα 6μηνο ! 

πολυ αραια και οποτε το θυμηθω παιρνω κανα σκουπ !

ρε συ φιλε ο αλλος εφτιαξε 2 ακαουντ για παρτυ σου , εισαι μεγαλη φιρμα μιλαμε   :-)

(πηγαν για μπανακι και τα δυο βεβαια χαααχαχα)

Ρε οκ δεν λεω για τωρα στην φαση που   εισαι ,για πιο παλια δεν παιζει να μην το εκανες .

Καλα  δεν ειναι ο πρωτος  ,ετσι ειναι αν εισαι μηδεν ασχολεισαι με τους αλλους  αφου μου τα εχωνε για να τσιμπησω ...

• Like 2
Δημοσ.

δεν εχεις αδικο ,   απλα το ειδα και γελασα !

καλα ναι πιο παλια κοιμομουν με την πρωτεινη αγκαλια ειχαμε τρελλη σχεση αγαπης  :)

πρωτεινη και σεικερ και στις διακοπες και στην δουλεια - παντου ..

αφου μου τα εχωνε για να τσιμπησω ...

το ειδα , εισαι ωραιος - ετσι θελει , το πολυ πολυ χαβαλε μονο ακομη και στους πιο προκλητικους ! 

εμενα ο αλλος  , επειδη ειπα σε καποιον να αδυνατησει για την υγεια του , μου ελεγε ειμαι επικινδυνος δημιουργω κομπλεξ και κανω κακο σε οποιον με διαβαζει !

με πμ εχω βοηθησει τουλαχιστον 2-3 ατομα με γραμμενες αναλυτικες  διαιτες  να χασουν κιλα και ειχαν φοβερα αποτελεσματα  , αν θελουν ας βγουν να το πουν μονοι τους αν ειναιετσι η οχι , περα απο τα ατομα που εχω βοηθησει για γυμναστικη με πμ , μου χουν στειλει  ατομα που δεν γραφουν καν εδω γιατι ντρεπονται ~!

χανουμε το χρονο μας επειδη ετσι θελουμε κ γουσταρουμε κ μας λενε και επικινδυνους !

ακομη κ σε αυτην την προκληση  ομως χαβαλε θελει μονο και τιποτε αλλο ...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...