therock Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μετα απο ενα χρονο θα παρω ενα timeout απο γυμναστηριο γιατι τα χω δωσει ολα. Λεω για αρχη να παρω σιγουρα μια βδομαδα εκτως. Χωρις βαρη και τρωγωντας ελευθερα σε ταβερνες τι ζημια μπορω να κανω σε μια βδομαδα? 2 κιλα βρωμικα ας πουμε μπαινουν για πλακα? Εχετε βρει καμια καλη συνταγη για πιτσα, υγιεινη, με πιο λιγες θερμιδες, κλπ; Βαση από κουνουπίδι ψάξε Ισχυει και γω αυτο θα σο λεγα 2
margaritagr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ο μονος λογος που χαιρομαι που θα παω αθηνα ειναι το γυμναστηριο. Για την ακριβεια ζω για τις 28/8 )) Ξερω θα ναι επιπονες οι πρωτες μερες της προσαρμογης αλλα τις περιμενω πως κ πως. Γυμναστηριο και αγιος κοσμας ενοψει 5χλμ. Να δω που θ αρχισουμε προπονησεις και για το Legion. Προσω ολοταχως για την πρωτη μου σεζον σε γυμναστικη-διατροφη κι αν δε κανω 6πακ να μη με λενε margaritagr 1
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ο μονος λογος που χαιρομαι που θα παω αθηνα ειναι το γυμναστηριο. Για την ακριβεια ζω για τις 28/8 )) Ξερω θα ναι επιπονες οι πρωτες μερες της προσαρμογης αλλα τις περιμενω πως κ πως. Γυμναστηριο και αγιος κοσμας ενοψει 5χλμ. Να δω που θ αρχισουμε προπονησεις και για το Legion. Προσω ολοταχως για την πρωτη μου σεζον σε γυμναστικη-διατροφη κι αν δε κανω 6πακ να μη με λενε margaritagr και πως θα σε λεμε? 1
margaritagr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δεν εχω αποφασισει ακομα, αν χρειαστει θα σας πω 1
therock Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Με φτιαξατε. Βασικα για φτιαχτο και πες μας αν πετυχε, γιατι εγω δεν την εχω δοκιμασει ακομα την συνταγη και δεν ξερω τι γευση θα δινει το κουνουπιδι
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 την εχω κανει με το κουνουπιδι και ειναι ωραια!! απλα πρεπει να το στεγνωσεις καλα πριν το κανεις ζυμη!! τι να πω και γω που δεν ξερω ποτε θα κανω βαρη και τρεξιμο δεν μπορω να κανω πριν απο τις 10 σεπτεμβρη!! απο φαγητο δεν το συζηταω καν! εγω φαει οτι μαλακια δεν εχω φαει το τελευταιο χρονο!! για αυτο μου τη δινουν τα ταξιδια!!! αυριο τελευταια μερα στη Guangzhou και τεταρτη παω να γραφτω στη σχολη οποτε επιτλους θα εχω το δικο μου δωματιο κτλ οποτε και ελπιζω να μπω σε προγραμμα γιατι το παραγαμησα!!! παντως οπως και να χει δεν εχω νοιωσει τυψεις ουτε στιγμη και ξερω οτι μεσα στο χειμωνα θα γινω και παλι φετες
yannis27gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Όταν έχεις φτιάξει πρόγραμμα κι είσαι αρκετά πειθαρχημένος για να το τηρείς, τα ταξίδια είναι πράγματι σπάσιμο @@ γιατί βγαίνεις τελείως εκτός. Οπότε αδιαφορείς για το γεγονός αυτό κι απολαμβάνεις το ταξίδι και τις νέες εμπειρίες. Υ.Γ. Μάθε στα κινεζάκια να κάνουν παπάρες στο ελαιόλαδο, να σωθούμε εθνικά 3
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Όταν έχεις φτιάξει πρόγραμμα κι είσαι αρκετά πειθαρχημένος για να το τηρείς, τα ταξίδια είναι πράγματι σπάσιμο @@ γιατί βγαίνεις τελείως εκτός. Οπότε αδιαφορείς για το γεγονός αυτό κι απολαμβάνεις το ταξίδι και τις νέες εμπειρίες. Υ.Γ. Μάθε στα κινεζάκια να κάνουν παπάρες στο ελαιόλαδο, να σωθούμε εθνικά κοιτα να μαθουμε εμεις στα αριανακια μπαλα γιατι το κοβω να κανουμε 5ετια να ανεβουμε..
ennoeitai Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εμαθα σε ενα ντοκυμαντερ τωρα τελευταια οτι υπαρχει κατι που λεγεται "feederism" και ειναι ενα ζευγαρι που ευχαριστιεται να χοντραινει ο ενας στον αλλο. Ο ενας μονο ειναι υπερβολικα παχυσαρκος, ο αλλος κανονικος. Και ο κανονικος ταιζει τον παχυσαρκο καθε μερα ολη μερα, και ειναι φετιχ αυτο, και ετσι λεει ειναι ευχαριστημενοι και οι δυο. Και μετρανε ποσο μεγαλωσε σε περιεφερεια ο παχυσαρκος σημερα, και αμα μεγαλωσε πολυ ειναι χαρουμενοι, κλπ. Αλλα μιλαμε για 250 κιλα και τετοια. Και ο παχυσαρκος δε μπορει να σηκωθει απ το κρεβατι, και ειναι τρισευτυχισμενοι.
mgs4 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Αντε να μπω και εγω σιγα σιγα σε προγραμμα. Σκυλοβαριεμαι απιστευτα εχω 4 μερες που γυρισα + εξεταστικη που ερχεται και θελω πτυχιο οπωσδηποτε... ευτυχως δινω αργα προς μεσα Σεπτεμβρη. Πως περασε ετσι ο καιρος γαμωτο, τπτ δεν καταλαβα. Εμαθα σε ενα ντοκυμαντερ τωρα τελευταια οτι υπαρχει κατι που λεγεται "feederism" και ειναι ενα ζευγαρι που ευχαριστιεται να χοντραινει ο ενας στον αλλο. Ο ενας μονο ειναι υπερβολικα παχυσαρκος, ο αλλος κανονικος. Και ο κανονικος ταιζει τον παχυσαρκο καθε μερα ολη μερα, και ειναι φετιχ αυτο, και ετσι λεει ειναι ευχαριστημενοι και οι δυο. Και μετρανε ποσο μεγαλωσε σε περιεφερεια ο παχυσαρκος σημερα, και αμα μεγαλωσε πολυ ειναι χαρουμενοι, κλπ. Αλλα μιλαμε για 250 κιλα και τετοια. Και ο παχυσαρκος δε μπορει να σηκωθει απ το κρεβατι, και ειναι τρισευτυχισμενοι. lol! 1
ennoeitai Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Το βρηκα: https://www.youtube.com/watch?v=gmrjsstp5aw Στο 32:00. Ειναι ακριβως το αντιθετο απ'αυτο που θελει ο υπολοιπος κοσμος. Ειναι σαν αυτα που τα λες για πλακα, λες να υπαρχει κανενα παραλληλο συμπαν που να κανουνε τα αντιθετα κλπ. Ε γινεται στην Αμερικη. Με αυτο λεει τον τροπο εχουν μαθει να ανταλλασσουν αγαπη. Οταν της δινει φαγητο ειναι λεει σαν να της δινει αγαπη. Εχουν μια συμβιωτικη σχεση, που αυτη ειναι ο "διευρυνομενος" στη σχεση και αυτος ειναι ο "εκτροφεας" (η αλλιως "θαυμαστης του παχυσαρκου"). Ο προπονητης της οπως λεει η ιδια, "την εμψυχωνει, ωστε να ειναι στο επιπεδο που θελει". Και οταν αυτη τρωει, αυτος τη βλεπει και τη θαυμαζει.
tehAllantin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 καλά, πόσο θα αντέξει ο οργανισμός της; Η καρδιά της; ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ. τοσο απλά.
wizzy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλημέρα! Το Σάββατο, 23/08/2014, έκανα εκείνη τη "μικρή" διαδρομή που σας έλεγα (γύρω στα 82χλμ). Ε, ΟΚ, μαζί με κάποιες διαφοροποιήσεις στη διαδρομή και κάποιες παρακάμψεις του style "έλα μωρέ, πάμε από εδώ, 1-2χλμ είναι, σιγά το πράγμα", οι οποίες επαναλήφθηκαν 2-3 φορές, η συνολική διαδρομή έφτασε τα 98.34χλμ! Χρόνος ποδηλασίας, 4 ώρες και 29 λεπτά, "μείον" 3768 θερμίδες, μέγιστη θερμοκρασία 45 βαθμοί (μας έσκισε!) και το αίσθημα της επίτευξης να μην περιγράφεται με λόγια! Μια φωτογραφία η οποία αποθανατίζει τη στιγμή που φτάσαμε όλοι στα Λεύκαρα, λίγο πριν να ξεκινήσουμε για την επιστροφή: link (είμαι ο πίσω πίσω με το ποδηλατικό top που γράφει RUSH με κόκκινα γράμματα). 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις