Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σου ρε Μαους, μυαλωμένε και πάνσοφε γέροντα! Επειδή ο γραπτός λόγος παρεξηγειται, να ξες δεν ειρωνεύομαι :)

Σωστά υποθέτω ότι πιτσιρικάς έκανες ουκ ολίγες ταρζανιές; 

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ μόνο στο squat ασχολούμαι να παίζω με 5 reps στο όριο. Όλα τα άλλα ... ηρεμία. Επίσης τα κιλά τα αφήνω να ανέβουν μόνα τους.. δεν το πιέζω.

Εχει διαφορά επικινδυνότητας αν η νοοτροπία είναι "τα κιλά είναι αυτοσκοπός" η αν έρχονται μόνα τους. Αν πχ αλλάζεις σε low bar squat αντί για high bar squat με την ελπίδα να κάνεις παραπάνω κιλα.. αν κάνεις συνέχεια με βοήθεια απο πίσω να σου κάνει την μισή επανάληψη κτλ.

Επεξ/σία από alex_000
  • Like 1
Δημοσ.

Τελικά με τόσα που άκουσα με πείσατε και άρχισα και εγώ τα συμπληρώματα. Μόλις ήρθε το πρώτο που παρηγγειλα. 

dox5Vq4.jpg

• Like 12
Δημοσ.

γιαννη δε παρεξηγω φιλαρακι και το ξερω καλα οτι δεν ειρωνευεσαι ! αλεξ θελω και γω απο αυτο το συμληρωμα και ενεσιμο αν υπαρχει δεν εχω κανενα προβλημα :)

edit
 το καλοκαιρι ανεβασα σε ενα βιντεακι τον μπραδερ που ηταν 103 κιλα, σημερα ειναι 92 και συνεχιζει ακαθεκτος !
μου λεει '' σε κανα δυο μηνες ετοιμασου να τα παμε , σε εχω , θα σου ριχνω σε ολα τα σημεια κτλ'' οποτε προβλεπονται δυνατες κοντρες στο gym ! μια ζωη παιζαμε σχεδον τα ιδια κιλα,  ενα κλικ πανω εγω σε στηθος - χερια , ενα κλικ πανω αυτος σε ποδια - πλατη μιας και ειναι πιο βραχύσωμο το σκαρι του αυτουνου απο το  δικο μου !!  
το συμπερασμα απο ολη την ιστορια  και απο το ποσο γρηγορα επανερχεται ειναι ενα ! το σωμα εχει μνημη δε ξεχναει ποτε οσα χρονια και να περασουν ..

• Like 9
Δημοσ.

γιαννη δε παρεξηγω φιλαρακι και το ξερω καλα οτι δεν ειρωνευεσαι ! αλεξ θελω και γω απο αυτο το συμληρωμα και ενεσιμο αν υπαρχει δεν εχω κανενα προβλημα :)

edit

το καλοκαιρι ανεβασα σε ενα βιντεακι τον μπραδερ που ηταν 103 κιλα, σημερα ειναι 92 και συνεχιζει ακαθεκτος !

μου λεει '' σε κανα δυο μηνες ετοιμασου να τα παμε , σε εχω , θα σου ριχνω σε ολα τα σημεια κτλ'' οποτε προβλεπονται δυνατες κοντρες στο gym ! μια ζωη παιζαμε σχεδον τα ιδια κιλα,  ενα κλικ πανω εγω σε στηθος - χερια , ενα κλικ πανω αυτος σε ποδια - πλατη μιας και ειναι πιο βραχύσωμο το σκαρι του αυτουνου απο το  δικο μου !!  

το συμπερασμα απο ολη την ιστορια  και απο το ποσο γρηγορα επανερχεται ειναι ενα ! το σωμα εχει μνημη δε ξεχναει ποτε οσα χρονια και να περασουν ..

Eνταξει ελιωσε στην διατροφη ομως ετσι ? Θελω να πω σιγουρα ενας που γυμαναζοταν στο παρελθον για μεγαλο χρονικο διαστημα  επανερχεται πιο ευκολα απο εναν που  ηταν παντα αγυμναστος αλλα αυτο δεν σημαινει πως στην πρωτη περιπτωση δεν  πρεπει να καταβληθει και παλι μια μεγαλη προσπαθεια  στο τομεα κυριως της διατροφης  και μπραβο στον Βro σου που το καταφερνει .

• Like 1
Δημοσ.

βασικα φωτη επαιξε θεμα υγειας  , ευτυχως οπως αποδειχτηκε οχι σοβαρο!
η πολυ σαβουρα του δημιουργησε προβλημα στο εντερο εφτασε στο σημειο να μη μπορει να ενεργηθει σχεδον καθολου -γι αυτο και το τρελλο πρηξιμο στην κοιλια- πηγε νοσοκομειο  του ειπαν οτι προλαβε στο τσακ τα χειροτερα εκανε κολονοσκοπηση  , και εκ το πραγματων ηταν υποχρεωμενος μετα να λιωσει  οντως  στην διατροφη   ! φουλ σαλατες και υγιεινη διατροφη μαζι με gym   , τελος η παραμικρη σαβουρα  κ εχει χασει 11 κιλα σε λιγοτερο απο 3 μηνες  , με προσπαθεια και ιδρωτα βεβαια οπως πολυ σωστα λες , αυτο ισχυει για ολους  ..  
σε καλο του βγηκε παντως η περιπετεια , την ακουσε λιγακι με τα νοσοκομεια κτλ  γιατι αλλιως δεν  υπηρχε περιπτωση να αλλαξει -  τα ειχε παρατησει για αρκετα χρονια ..

• Like 2
Δημοσ.

Τελικα ολα για καποιο λογο γινονται!! Σιδερενιος να ναι!!

Σημερα εκανα το πρωι τη πρωτη προπονηση της ημερας. Και ναι επανηλθα στο επιπεδο που ημουν πριν παθω τη μεση μου :) :) κι οχι μονο αυτο αλλα ανεβασα 1 κιλο στις πιεσεις στηθους με αλτηρες στον παγκο. :)

Επισης ειδα τον φυσικοθεραπευτη γιατι ερχεται στο ιδιο τζιμ. Μου πε οτι το πιασιμο που νιωθω μετα την ασκηση ειναι ακομα αποτελεσμα των θεραπειων. Κοιλιακους ραχιαιους να δυναμωσει η περιοχη

Οσο για τα γονατα μου προτεινε πελματογραφημα να δουμε αν παταω καλα που μαλλον απο καποιες ενδειξεις που υπαρχουν, δεν παταω καλα κι ετσι ισως δημιουργειται το προβλημα και χρειαζεται να φτιαξω πατους. Θα δειξει, μακαρι να ναι αυτο κ να απαλλαγω

Το απογευμα ακολουθει διαδρομος.

• Like 2
Δημοσ.

Μικρο video για εμπνευση, ο Frank Medrano, γνωστος vegan αθλητης,γυμναζεται με τον bodybuilder CT Fletcher που ειναι παμφαγος,φιλικα,χωρις διαφωνιες,αλληλοσεβασμο και πολυ χιουμορ. :)

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

το οτι οι περισσοτεροι ειναι ζωα και στενομυαλοι και δεν σεβονται τις επιλογες του αλλου αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ολοι ετσιι!

Αναφερομαι στο σχολιο σου περι προπονησεις χωρις διαφωνιες κτλ! Για ποιο λογο θα επρεπε να υπαρχουν διαφωνιες? 

Δημοσ.

το οτι οι περισσοτεροι ειναι ζωα και στενομυαλοι και δεν σεβονται τις επιλογες του αλλου αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ολοι ετσιι!

Αναφερομαι στο σχολιο σου περι προπονησεις χωρις διαφωνιες κτλ! Για ποιο λογο θα επρεπε να υπαρχουν διαφωνιες? 

Για κανεναν λογο, η διαφοροποιηση δεν ειναι διαφωνια.Το διαφορετικο ειναι η ομορφια της ζωης και ολοι μαθαινουμε απο ολους. :)

• Moderators
Δημοσ.

χα εγω το ξερω! απλα γενικα ο κοσμος ειναι στενομυαλος!

ειμαι χορτοφαγος αρα θα σε κρινω που δεν τρως κρεας και θα σε κραξω! (οντως ειμαι χορτοφαγος αλλα δεν θα σε κρινω -εγω-)

οπως και εγω τρωω κρεας αρα φαε και εσυ και για ποιο λογο εισαι χορτοφαγος

ειμαι ολυμπιακος αρα και εσυ πρεπει να εισαι ολυμπιακος αλλιως θα σε σπασω στο ξυλο

και πολλα αλλα παραδειγματα που αποδυκνειουν το οτι δεν σεβομαστε τους αλλους (γενικα μιλαω)

και το πιο τρανταχτο παραδειγμα με τις -καριολες- τις φεμινηστριες και το συμβαν με τον ματ τειλορ (δεν εχω θεμα με τις φεμινιστριες γενικα αλλα οι συγκεκριμενες ειναι για να αυτοκτονησουν για λεπτομερεις εδω

http://9gag.com/gag/avZ65AW?ref=android.s.fb )

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...