Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δημητρα γεννεθλια ε ?  εφαγα κολλημα οτι ειναι του αγ/ δηγμητριου σημερα αλλα δεν ! να τα εκατοστησεις πολυχρονη  !!

αντωνη κανε για μια βδομαδα χαλαρα καθε μερα ολα τα σημεια απο λιγο και την επομενη βδομαδα μπαινεις κανονικα σε προγραμμα γερα !

ps με τις γιορτες τα παω χειροτερα  και απο τον φωτη )

• Like 3
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Χρονια πολλα δημητρα..

Σου ευχομαι τα ςποτελεσματα των σκουοτ να φανουν οσο δεν παει..ν

H καλύτερη ευχή, ο πόνος, ο ιδρώτας και το μωβ πεθαμενί χρώμα να πιάσουν τόπο

Gainz only muscle gainz

• Moderators
Δημοσ.

δεν ξερω τι ρολο βαραει αυτος ο τυπος αλλα μ'αρεσει αυτο που λεει για χαι ρεπς περιπου στο 2.40

Δημοσ.

δεν ξερω τι ρολο βαραει αυτος ο τυπος αλλα μ'αρεσει αυτο που λεει για χαι ρεπς περιπου στο 2.40

Καλα το video den to βλεπω βαριεμαι ΑΛΛΑ αν ο αριστερα ειναι natural εγω ειμαι μπαλαρινα ...

Δημοσ.

καλα ο αριστερα δεν εχει κατι ιδιαιτερο πιστευω

Ο  συγκεκριμενος συνδυασμος γραμμωσης-ογκου δεν ειναι εφικτος ,δελτοειδης ,ωμοι φλεβικοτητα .Δεν μπορεις να εχεις αυτους κοιλιακους  και ταυτοχρονα  αυτη την αναπτυξη σε ολο τον πανω κορμο και κυριως στο στηθος .

Οποιος πει το αντιθετο απλα ειναι ασχετος  η' ψευτης .Εξαιρειται  η πιθανοτητα  ο τυπος να ειναι  40 κιλα νανος  αλλα αμφιβαλω  αν ειναι αυτη η περιπτωση .

• Like 2
Δημοσ.

Χρονια πολλα Δημητρα πολυχρωμη να με χαιρεστε! Περιμενω τι δωρο θα μου κανεις.

Εχει μεγαλη βλαβη το δικτυο στην δουλεια μου και δεν εχω νετ αν ειναι δυνατον ... Το βαζω απο τα χειροτερα που μπορει να τυχουν .

Είσαι σε ηλικία που βρίσκεις ό,τι χειρότερο να μην έχεις ιντερνετ... :P

Χρόνια πολλά Δήμητρα! Πολύχρονη και πολυμυική! :)

• Like 2
Δημοσ.

Καμια καλη συνταγη για μπαρες δημητριακων παιζει?Λιγο που εψαξα εχουν ολες ζαχαρη και θελω να την αποφυγω...

Δημοσ.

Πήγα λοιπόν και δοκίμασα πάλι χθές τα περίφημα ΦΣ. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό -μάλλον απογοητευτικό θα έλεγα-. Είδα και ένα βλόγκ που έχει ανεβάσει ο Ηλίας (παρακάτω) και μάλλον γι αυτό δεν βγαίνει το κόλπο. Επίσης για δώστε καμιά άσκηση για τα ποδάρια καθώς κάνω back squats, goodmornings, leg curls καθιστός στο μηχάνημα, legs extensions πάλι σε μηχάνημα. Να βάλω τίποτα lunges? Θέλω να φύγω βασικά από τα μηχανήματα, όλ σκουλ φάση κι έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Αγαπάμε lunges αρχισατανά. Πάρε από ένα βαρύ αλτήρα σε κάθε χέρι και δώσε πόνο!

-----------------

Να ευχαριστήσω το wizzy για το ρολόι, μόλις ήρθε! Τώρα μένει να μου πει πώς δουλεύει :)

Δημοσ.

Πήγα λοιπόν και δοκίμασα πάλι χθές τα περίφημα ΦΣ. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό -μάλλον απογοητευτικό θα έλεγα-. Είδα και ένα βλόγκ που έχει ανεβάσει ο Ηλίας (παρακάτω) και μάλλον γι αυτό δεν βγαίνει το κόλπο. Επίσης για δώστε καμιά άσκηση για τα ποδάρια καθώς κάνω back squats, goodmornings, leg curls καθιστός στο μηχάνημα, legs extensions πάλι σε μηχάνημα. Να βάλω τίποτα lunges? Θέλω να φύγω βασικά από τα μηχανήματα, όλ σκουλ φάση κι έτσι.

Pause squat...πέρα από το ότι γαμεί η άσκηση, αν έχει τίποτα ελλείψεις η τεχνική σου στα squat είναι ότι πρέπει.

Δημοσ.

αν είσαι γυναίκα κάνε sumo squat να σε μισήσουν οι προσαγωγοί σου (γενικά δες τι θες να δουλέψεις πάνω σου και επικεντρώσου σε αυτό)

Δημοσ.

Στο deadlift όταν κατεβάζω την μπάρα έρχεται σε επαφή με το καλάμι με αποτέλεσμα να ματώσει. Είναι φυσιολογικό ή κάνω μαλακία εγώ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...