Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι γυναίκες που λιπώνουν εύκολα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ όντως τη διατροφή τους. Πραγματικά αν παρεκκλίνουν λίγο από τη διατροφή εκεί υπάρχει θέμα.

Αυτό που λέει ο bosei είναι μεγάλη αλήθεια, να δουν σε τι θερμίδες δουλεύει το σώμα και αντιστοίχως να πράξουν. Για να το κάνεις όμως αυτό θέλει να δοκιμάσεις και να δουλέψεις. Κοινώς, θέλει χρόνο  

το βλέπω και σε μένα δλδ που ανήκω στα skinny fat καλούπια. 
Θέλει πραγματικά προσοχή και συνέπεια στα διατροφικά πλάνα/πρωτόκολλα που έχεις δρομολογήσει 

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Να τρως αυστηρα ολο το χρονο δεν γινετε πολυ απλα ψυχολογικα και δεν υπαρχει και λογος μονο αν ηταν επαγγελμα μου θα το κανα απλα οταν βαλεις στο μυαλο σου ενα χρονικο περιθωριο που θες να εχεις τον ταδε στοχο νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερα να μην τρως τιποτα για να δεις και ποιο γρηγορα αποτελεσματα και να ανεβεις ψυχολογικα.Ολα εξαρτονται απο το χαρακτηρα και τις ψυχικες αντοχες και κινητρο του καθενος.

Γι αυτό μιλάω για ευέλικτη διατροφή. Γιατί είναι κάτι που μπορείς να κάνεις όλο τον χρόνο, αν το κάνεις σωστά, δεν φαίνεται να έχει μειονεκτήματα έναντι της δογματικής, καθαρής διατροφής και έχεις και το μυαλό σου ήσυχο, έχεις και την προσωπική σου ζωή σε καλύτερο επίπεδο και όλα καλά.

Τώρα για τα γρηγορότερα αποτελέσματα, χωρίς παρεξήγηση, αν είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι γραμμώνουν μόνο με πατάτα και ψάρι τότε θα λήξει άδοξα η συζήτηση  :-D

Δημοσ.

Οχι δεν μιλαω για τετοια ακραια πραγματα μαυρο ρυζι μαυρα μακαρονια λαχανικα οσπρια απο υδατανθρακα και κρεας ψαρι αυγα για πρωτεινη χωρια την whey και τα αμινοξεα.Επισης πολυ μα πολυ σημαντικο να εισαι καλυμενος απο πολυβιταμινες ειδικα στην διαιτα που φτανεις στα ορια σου.Το χρωμιο επισης ειναι ενα μικρο αλλα θαυματουργο συμπληρωμα για την ινσουλινη

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα ειναι αυτο που γραφτηκε για τον στοχο, τον χαρακτηρα και τις ψυχικες αντοχες. Ο καθενας καλο ειναι να τρωει με βαση αυτο που θελει να πετυχει αλλα και με βαση αυτο που αντεχει ψυχικα.

Το θεμα αλλωστε ειναι να κανεις μια σωστη διατροφη κ αυτο να σου γινει τροπος ζωης κ οχι να τη κανεις ψυχαναγκαστικα. Ξερω για ατομο που εκανε πολυ αυστηρη διατροφη για να χει ορισμενες δουλειες ως μοντελο, το κρατησε καμια 2τια και σημερα ειναι χοντρος.

Δε μου φαινεται παραξενο.

Δημοσ.

Μιας και που πιάσαμε το θέμα της διατροφής... Έχω ακούσει για την διατροφή 'fasting' ότι ο οργανισμός παράγει παραπάνω τεστοστερονη παρόλο αυτά προσπάθησα να την κάνω και την δεύτερη μέρα δεν άντεξα κάποιος που να την κάνει γνωρίζει αν έχει αποτέλεσμα (σε αυτήν την δίαιτα τρως κάθε 18 ώρες περίπου ένα μεγάλο γεύμα)

Δημοσ.

Μιας και που πιάσαμε το θέμα της διατροφής... Έχω ακούσει για την διατροφή 'fasting' ότι ο οργανισμός παράγει παραπάνω τεστοστερονη παρόλο αυτά προσπάθησα να την κάνω και την δεύτερη μέρα δεν άντεξα κάποιος που να την κάνει γνωρίζει αν έχει αποτέλεσμα (σε αυτήν την δίαιτα τρως κάθε 18 ώρες περίπου ένα μεγάλο γεύμα)

Για την αυξητική θα άκουσες λογικά. Όπως και να έχει, ακόμη και να υπάρχει ένα μικρό elevation σε κάποιες ορμόνες δεν είναι σημαντικό γιατί μέσα στα physiological ranges δεν δίνουν έξτρα αποτελέσματα.

Για τις ερωτήσεις σου κάνε έναν κόπο και τσέκαρε τις τελευταίες 2-3-4 μέρες στο thread.

Δημοσ.

Όκεη να σαι καλά... Όσο αναφορά τα πολλά γεύματα τι πιστεύεις ΜΎΘΟΣ;

Ναι. Κάνε όσα γεύματα βολεύει την καθημερινότητά σου.

Δημοσ.

Εδώ και δύο μήνες κάνω πρόγραμμα πυραμίδα( 12,10,8)...Αλλα διάβασα ότι είναι πιο πολύ πρόγραμμα συντήρησης,έχει να προτείνει κάνεις κάτι καλύτερο.Θελω πρόγραμμα για να δυναμωσω

Δημοσ.

Παντως μιας που θιχτηκε το θεμα διατροφη να πω οτι αρκετα δυσκολο στο ολο κομματι μου φαινεται το να τρως συνεχεια κρες/υδατανθρακα. Βλεπω δηλαδη διατροφες bb που τρωνε στις 11 το πρωι κρεας με πατατες προποπονητικα κρεας με ρυζι μεταπροπονητικα απογευματιατικα παλι κρεας κλπ κλπ.

Μονο και μονο που το σκεφτομαι μου ρχεται αηδια. Θα πει καποιος συνηθεια ειναι..

Δημοσ.

Ολα ειναι συνηθεια μαργαριτα.

Ακομα και η προπονηση, για αλλον που δεν την κανει ειναι δυσκολο, για καποιον αλλον οχι.

Και το φαγητο ακομα, αυτοι το κανουν γιατι πρεπει, για μας ειναι υπερβολη.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει υποστήριξη γι αυτό; Γιατί στο ΤΑΒΑΤΑ που κάνω το πρωτόκολλο πάει 20'' στο 90% HR - 10'' ξεκούραση, οπότε από το φουλ πάμε στο 0 και ξανά στο φουλ. Υποτίθεται ότι είναι σούπερ γαμάτο πρόγραμμα και δεν διάβασα πουθενά ότι κάνει κακό στην καρδιά η απότομη ξεκούραση.

Γιάννη, ό,τι λέει η Δήμητρα πιο πάνω. Ο sellers μίλησε για τρέξιμο και στο διάλλειμα να σταματάει εντελώς. Αυτό είναι το λάθος. Το να τρέχεις με 180 παλμούς για 1 λεπτό και για τα επόμενα 30" να περπατάς πιο χαλαρά, βοηθάς την καρδιά να κατεβάσει παλμούς ομαλά. Άμα σταματήσεις εντελώς για εκείνα τα 30", ε, αντίο ζωή... :-)

Δημοσ.

Κοιτα το μουρουνελαιοο περιέχει 902 θερμίδες στα 100 γραμαρια ! 

με 0 γραμμάρια πρωτεΐνης, 0 γραμμάρια υδατανθράκων και 100 γραμμάρια συνολικού λίπους !

αν δεν ειχε σημασια πως παιρνεις τις θρμιδες αλλα απλα να τις παιρνεις θα πιναμε δυο κουταλιες μουρουνελαιο καθε μερα  με το κουταλακι και θα ημασταν κομπλε ! δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα και απορω ποιος σας τα εχει πει η που τα εχετε διαβασει , εννοειται πως δεν θα επεκταθω γιατι βαριεμαι να γραφω , δεν ειναι παντως τοσο απλα τα πραγματα οπως νομιζετε , σωκρατη δεν λεω για σενα , γιατι θα παρεξηγηθεις  και θα αρχισεις να με λες μαστερ παλι , γενικα μιλαω για οσους γραφουν εδω οτι δεν εχει σημασια τι θερμιδες θα παρεις σε ποσα γευματα θα τις παρεις  φτανει να παρεις τον αριθμο που χρειαζεσαι ..! 

Δημοσ.

το ΤΑΒΑΤΑ αν δεν κάνω λάθος στηρίζεται σε πρωτόκολλο διαλειμματικής, σωστά; Η διαλειμματική άσκηση βοηθάει την καρδιά (δεν θυμάμαι τον λόγο που μου είχε πει ο καρδιολόγος μου προ χρόνου στο καλό :/ )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...