Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπερτονικό ποτό θέλεις ντακον οχι ισοτονικό ,  η διαφορά τους είναι στους υδατάνθρακες

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Κοιτα το χω πει και στην κοπελα μου αυτο..

Να καταλαβω η γυναικα μετα την εγκυμονυνη να χαλασει λιγο, αλλα ο αντρας δεν εχει καμια δικαιολογια,.δεν ειπα.εγω να ναι φετες, αλλα να ναι περιποιημενος, βλεπω μερικους να φορανε πουκαμισο, απορρω το κουμπι πως δεν πεταγεται να βγαλει κανενα ματι..

Εδω ο ελληνας ο ανετος κοροιδευει τον αλλον που μοχθει γενικα

Οποιον κι να δουν ή θα παιρνει φαρμακα αν εχει καλο σωμα, αν εχει λεφτα στανταρ εκλεψε, πουλαει ναρκωτικα κλπ..

Γενικα ημαστε πολυ κακοι μεταξυ μας...

ναι γιατι αυτοί που σχολιάζουν συνήθως άλλους για χρήση ουσιών έχουν ιδέα , πέρα απο αυτά που διάβασαν στο internet , που πολλές φορές είναι και ηλιθιότητες.

Σε βλέπει ο άλλος μετά απο χρόνια και σου λέει "φυσικός?"

-όχι ρε μπάμια , αφύσικος όσο δε πάει 

και παρεξηγούνται 

Δημοσ.

^ ακριβώς αυτό !

Ο 1ος Ελληνας( ο οποιος κατοικουσε κ παντα στην Ελλαδα χωρις να φυγει εξωτερικο για να κανει καριερα) που καταφερε να φτασει να εχει δικαίωμα της επαγγελματικής κάρτας της Ifbb!!!

τέσσερις όλοι και όλοι μέχρι σήμερα !

Επιστήμονας , απίστευτες γνώσεις εγκυκλοπαίδεια κανονική , και απίστευτος άνθρωπος !

στο γυμναστήριο του ξεκίνησα , φίλος και αδελφός πλέον ..

• Like 5
Δημοσ.

ε ναι αυτοι που ασχολουνταν τοτε με κατι βιβλια  που χανε φερει καποιοι απο αμερικη ηταν στα τυφλα πηγαιναν καμια σχεση πρεπει να το αγαπουσαν παρα πολυ για να το κανουν.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλοι σε εξωτικα νησια(Αλεξ) και αλλοι στο μεροκαματο .Οταν λεω  εγω πως για σας ειναι η ζωη ξερω τι λεω  ,το αλλο το προτυπο(Γιαννης ) θα καθεται 3 μηνες ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ .

• Like 4
Δημοσ.

Εσύ και ο Άλεξ όταν φεύγετε, φεύγετε για τα καλά!!

Όλες μου οι διακοπές, ένα 7ήμερο σας είναι , την τύχη μου γ@#ω μέσα :)

• Like 2
Δημοσ.

Και γω σε διακοπές είμαι αλλά είχα μάθημα το μεσημέρι, ξανά έχω το βράδυ, κτλ. Εντελώς διακοπές θα κάνω λίγες μέρες τον Αύγουστο. Απλά τώρα δεν έχω το πολύ τρέξιμο του χειμώνα.

Σε λίγο θα βγω για προπόνηση. Έχει καμία 40αρια βαθμούς έξω κι έναν καυτό Λίβα... Αγκαλιά με ενα δίλιτρο νερό θα είμαι!

• Like 2
Δημοσ.

Εσύ και ο Άλεξ όταν φεύγετε, φεύγετε για τα καλά!!

Όλες μου οι διακοπές, ένα 7ήμερο σας είναι , την τύχη μου γ@#ω μέσα :)

Εγώ πάω μεγάλες διακοπές (2 εβδομαδες) για χάρη της γυναίκας. Κανονικά θα προτιμούσα να μην φεύγω πάνω από μια εβδομάδα γιατί βγαίνουν θέματα στην δουλειά.

Βασικά συνήθως προτιμώ δουλειά από διακοπές εκτός αν είναι για κάνα πενταημερο στην Θεσσαλονίκη.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...