king2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 άσχετο αλλα καπνίζεις ? (απάντα να σου πω γιατί ρωτάω ) χμμμ δεν έχω γνώμη γιαυτό αλλα δε θα εμπιστευόμουν οτι ειναι καθαρότερο κάτι που κολυμπάει στη θάλασσα , πραγματικά η βρωμιά-μικρόβια-ουσίες που υπάρχουν στα νερά της(χάρη σε εμάς τους ανθρώπους) καθιστούν όλα τα ψάρια λίγο η πολύ μολυσμένα. Δε σου λέω οτι το κρέας είναι καλύτερο απλά θεωρώ όλες τις τροφές μολυσμένες , όπως κ το νερό κ ο αέρας. Οχι δεν καπνιζω. Σίγουρα είναι ως ένα σημείο μολυσμένα απλά το κρέας είναι κάτι παραπάνω
nicoc89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Οχι δεν καπνιζω. Σίγουρα είναι ως ένα σημείο μολυσμένα απλά το κρέας είναι κάτι παραπάνω αυτονόητο αυτό που θα πω αλλα σε ρώτησα γιατι αν κάπνιζες θα σου πρότεινα να κόψεις το κάπνισμα πρώτα να ανέβει η υγεία σου κ η καθημερινότητα σου κάμποσα level. Μου κάνει εντύπωση πόσα άτομα γυμνάζονται και τρώνε σε βαθμό έμμονης ιδέας, τρώνε βιολογικά γιατι θέλουν υγιεινά κ απ την άλλη καπνίζουν... δηλαδή ξέρω bb και μάλιστα σε αγωνιστική φόρμα που καπνίζουν αλλα αυτοί το λένε ξεκάθαρα , δεν το κάνουν για υγεία. Τέσπα άσχετο απλά έκατσε περίπτωση χθες και με κούφανε αλλα είναι πολυ offtopic. σχετικά με τα κρέατα δεν ξέρω, εμπιστεύομαι ποιο πολύ (που λέει ο λόγος δηλαδή) αυτό που περνάει κτηνιατρικούς ελέγχους παρά αυτό που είναι ανεξέλεγκτο στη θάλασσα με χημικά-τοξικά-ραδιενεργά απόβλητα κλπ
king2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 αυτονόητο αυτό που θα πω αλλα σε ρώτησα γιατι αν κάπνιζες θα σου πρότεινα να κόψεις το κάπνισμα πρώτα να ανέβει η υγεία σου κ η καθημερινότητα σου κάμποσα level. Μου κάνει εντύπωση πόσα άτομα γυμνάζονται και τρώνε σε βαθμό έμμονης ιδέας, τρώνε βιολογικά γιατι θέλουν υγιεινά κ απ την άλλη καπνίζουν... δηλαδή ξέρω bb και μάλιστα σε αγωνιστική φόρμα που καπνίζουν αλλα αυτοί το λένε ξεκάθαρα , δεν το κάνουν για υγεία. Τέσπα άσχετο απλά έκατσε περίπτωση χθες και με κούφανε αλλα είναι πολυ offtopic. σχετικά με τα κρέατα δεν ξέρω, εμπιστεύομαι ποιο πολύ (που λέει ο λόγος δηλαδή) αυτό που περνάει κτηνιατρικούς ελέγχους παρά αυτό που είναι ανεξέλεγκτο στη θάλασσα με χημικά-τοξικά-ραδιενεργά απόβλητα κλπ Είναι οι εξαιρέσεις αυτοί που καπνίζουν και ασχολούνται και σοβαρά με τη γυμναστική. Οι περισσότεροι ακολουθούν η υγιεινο τρόπο ζωής(υγιεινή διατροφή σωστό πρόγραμμα γυμναστικής) η ακριβώς το αντίθετο(junk food, κάπνισμα κτλ). Προσωπικά είδα μεγάλες διαφορές στον οργανισμό μου από αυτόν τον τρόπο ζωής. Υπάρχει λίγη στέρηση πχ σε γύρους κρέπες τηγανιτα κτλ αλλά μετά τους πρώτους μήνες απλά δεν σε κάνει να φας κάτι τέτοιο. Μια στο τόσο ναι για να σου φύγει το μεράκι. Όσο για το ότι είναι καλύτερα τα κοτόπουλα από τα ψάρια εδώ διαφωνώ μιας και όλα τα ντοπαρισμενα κοτόπουλα είναι σίγουρα χειρότερα από τα πελαγισια ψάρια όπως γαυρος και σαρδελα και έχουν πολλά περισσότερα πλεονεκτηματα. Απλά πάμε σε κρέας και αυγά περισσότερο για την υψηλή ποιότητα πρωτεινης που περιέχουν.
Zaknafein Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δεν είναι τόσο χάλια τα πράγματα με τη θάλασσα (λόγω μεγέθους κυρίως, όχι ότι δεν την έχουμε γεμίσει σκ@τ@ και ραδιενέργεια - βλ. Φουκουσίμα). Και σίγουρα καλό είναι να υπάρχει ποικιλία στη διατροφή. Αν ανησυχούσα τόσο πολύ για την ποσότητα πρωτεΐνης πάντως, θα προτιμούσα να την αυξήσω με κάποιο συμπλήρωμα παρά με το να τρώω κάθε μέρα κρέας. 1
spyroskonst Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Οτι ωφελη και να χει εχει μια ταση να ανεβαζει τα οιστρογονα στο σωμα δεν θυμαμαι τωρα τον μηχανισμο δρασης.Γιαυτο και μονο οπου βλεπω σογια μακρυα Τελικα αρκετα νοστιμη η σογια.Την εφαγα μαζι με μανεστρα ολικης και βγηκαν 2 γεματα πιατα απο τα οποια δεν εμεινε τιποτα.Απο οτι διαβασα η συνεχομενη καταναλωση ισως επηρεαζει την τεστοστερονη οποτε ανα 2 βδομαδες δεν προκειται να επηρεασει κατι στο σωμα μου. Ισχύει ότι η σόγια ανεβάζει τα οιστρογόνα, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Για να γίνει αυτό πρέπει να καταναλώσεις απίστευτα μεγάλες ποσότητες σόγιας, κάτι που δεν παίζει. Για να σας δώσω να το καταλάβετε καλύτερα Είναι σαν να τρώτε μπριζόλες για να πάρετε ημερησίως 5γρ κρεατίνης απο τροφές. Πολύ δύσκολο. Είναι σαν περιμένετε με Tribulus συμπλήρωμα να ανέβει η τεστοστερόνη σε αναβολικό βαθμό. Καλή τύχη... Συγκεκριμένα το tribulus ανεβάζει τεστο +40% ενώ για πρακτικά επίπεδα σε αναβολικά οφέλη πρέπει να αυξηθεί +700% τουλάχιστον. Με απλά λόγια φάτε σόγια, δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε πρόβλημα με τα οιστρογόνα ακόμα και σε περίπτωση μεγάλης κατανάλωσης. 1
manzah80 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 η μαλακία είναι πως όλοι μας μπορούμε να το πάθουμε και επειδή έχω προσωπική εμπειρία απο μικρή ηλικία με κοντινό μου πρόσωπο μου έμεινε απο τότε και δεν μπορώ να κάνω πίσω για την υγεία μου , την σκέφτομαι αλλα δεν μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια μου, προτιμώ αν έρθει κάποια στιγμή η λυπητερή τουλάχιστον να μην έχω απωθημένα . τώρα για τον Pete.... κρίμα .. μακάρι να το ξεπεράσει .. απλά βλέπω κάτι comments όπως αυτά Voltai 1 minute ago +Furious Pete You do know that exercise increase metabolic entropy right? Enjoy the cancer bruh. Feels good to not exersize http://i.4cdn.org/fit/1439337800672.png και ήθελα να τα είχα μπροστά μου τα γαμήδια να τους λιώσω τα κεφάλια Ξερεις ποσους τετοιους εχει εδω μεσα που θα χαρουν αν εγω εσυ η ο μαους ξερω γω ο σπεκτ που ποσταρουμε φωτο με σωμα κτλ θα χαρουν αμα παθεις κατι.Δεν φανταζεσε. 1
gsisr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μη ξεχνάμε το παν μέτρον άριστον παίδες. Ναι να κάνουμε βάρη, αλλά όταν η ζωή μας αρχιζει και περιστρεφεται γύρω απ αυτά έχουμε θέμα, ειδικα κιολας αν δεν ασχολούμαστε επαγγελματικά με το χώρο.
manzah80 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Αυτο τωρα πες μου που κολαει που εγραψες με τα ποστ πριν το δικο σου
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μη ξεχνάμε το παν μέτρον άριστον παίδες. Ναι να κάνουμε βάρη, αλλά όταν η ζωή μας αρχιζει και περιστρεφεται γύρω απ αυτά έχουμε θέμα, ειδικα κιολας αν δεν ασχολούμαστε επαγγελματικά με το χώρο. Δλδ οι επαγγελματίες μπορούν να περιστρέφουν το είναι τους γύρω από τα βάρη?
gsisr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Αυτη ειναι η δουλεια των επαγγελματιων, γυρω απο τι θα περιστραφει? Πρεπει να κολλάει απαραίτητα με το ακριβως προηγούμενο ποστ. Είναι η δεν είναι ον τοπικ?
manzah80 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ρε ασε το ον οφφ αυτο τωρα που σου ηρθε να το γραψεις
spyroskonst Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μη ξεχνάμε το παν μέτρον άριστον παίδες. Ναι να κάνουμε βάρη, αλλά όταν η ζωή μας αρχιζει και περιστρεφεται γύρω απ αυτά έχουμε θέμα, ειδικα κιολας αν δεν ασχολούμαστε επαγγελματικά με το χώρο. Έλα ρε συ, γιατί το λες? Αυτό είναι το χόμπυ στην ουσία. Η συνεχής ενασχόληση με κάτι που μας αρέσει
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ξερεις ποσους τετοιους εχει εδω μεσα που θα χαρουν αν εγω εσυ η ο μαους ξερω γω ο σπεκτ που ποσταρουμε φωτο με σωμα κτλ θα χαρουν αμα παθεις κατι.Δεν φανταζεσε. ξερεις ποσοι απο δω μεσα νομιζουν οτι εχουμε τα σωματα που εχουμε γιατι ειμαστε τυχεροι και δεν παχαινουμε και δεν μπορουν να κατανοησουν τι προπονησεις και τι θυσιες κανουμε!? 5
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Αυτη ειναι η δουλεια των επαγγελματιων, γυρω απο τι θα περιστραφει? Πρεπει να κολλάει απαραίτητα με το ακριβως προηγούμενο ποστ. Είναι η δεν είναι ον τοπικ? διάβασε καλύτερα αυτό που έγραψες και δες τι νόημα βγάζει
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μη ξεχνάμε το παν μέτρον άριστον παίδες. Ναι να κάνουμε βάρη, αλλά όταν η ζωή μας αρχιζει και περιστρεφεται γύρω απ αυτά έχουμε θέμα, ειδικα κιολας αν δεν ασχολούμαστε επαγγελματικά με το χώρο. οσο χρονο αφιερωνω εγω στην προπονηση μου τον πολλαπλασια καθημερινα αφιερωνουν παρα πολλοι σε ομαδες,στην τηλεοραση κτλ αλλα αυτα δεν μας πειραζουν γιατι δεν φτιαχνουν το σωμαωστε να το δειξουμε στην παραλια! ΥΓ: δεν εχω κατι μαζι σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις