Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιταχτε σε λιγο να σας κανουν gif κι εσας :P

ενταξει κατι ωραιο ολοι το ψιλοκοιταμε...κι εμενα χτες στη πισινα ηταν διπλα μου στη διαδρομη ενα παλικαρι κολαση... αλλα οταν βγηκε ξενερωσα τη ζωη μου!!! ψηλοσ, μελαχρινος, τελειο προσωπο, κολυμπουσε σαν...τορπιλη. και βγαινει εξω και ειχε κοιλια.....

• Like 3
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

ενταξει κατι ωραιο ολοι το ψιλοκοιταμε...κι εμενα χτες στη πισινα ηταν διπλα μου στη διαδρομη ενα παλικαρι κολαση... αλλα οταν βγηκε ξενερωσα τη ζωη μου!!! ψηλοσ, μελαχρινος, τελειο προσωπο, κολυμπουσε σαν...τορπιλη. και βγαινει εξω και ειχε κοιλια.....

η κοιλιά είναι γοητεία μωρέ, αν είναι πανέμορφος στο πρόσωπο λίγο κοιλίτσα δεν σε χαλάει 

• Like 1
Δημοσ.

Στο παλιο μου γυμναστηριο ειχαμε σοου καθε μερα απο τους πεφτουλες.Ηταν κατι 35+ μισοι παντρεμενοι μισοι μπακουρια που την πεφτανε μεχρι και στις θηλυκες γατες απ'εξω...

Μολις εμπαινε γκομενα στο γυμναστηριο αφηναν ο,τι εκαναν και τρεχαν κοντα τους και καλα για συμβουλες η "καπου σε ξερω" χααχαχχαχα πολυ γελιο

Δημοσ.

η κοιλιά είναι γοητεία μωρέ, αν είναι πανέμορφος στο πρόσωπο λίγο κοιλίτσα δεν σε χαλάει 

βρε το λιγο δε χαλαει αλλα αυτος ηταν σαν εγγυοσ :P μου κατεστρεψε την εικονα

Δημοσ.

Τορπιλη....Δυνατο σχολιο!

• Moderators
Δημοσ.

δεν ξερω τι λετε εσεις εγω τοσο διαβασμα που εχω αυτο το καιρο δεν το εχω ριξει σε ολη μου τη ζωη μαζεμενο..

Μεχρι και τις 25 ειμαι φουλ και θα ερθει και μια φιλη μου αυτες τις μερες. μολις φυγει δεν θα εχω ουτε διαβασμα ουτε τιποτα! πολυ περισσοτερο ελευεθρο χρονο! οπως και να χει προπονηση κανω καθε μερα

• Like 2
Δημοσ.

^Ανάστροφη κωπηλατική  λέγεται

την έδειξα και την  κάναμε με τον αλεξ λίγο όταν ήρθε , η άσκηση λεει πολλα και γίνεται παντού  ..

βέβαια αυτος στο βιντεο την σκοτώνει , πρέπει να κατεβάσει το μονόζυγο πιο κάτω και να μπει πιο βαθιά μέσα ..

edit

το μονόζυγο δεν κατεβαίνει , γατζωνει  απο πανω , οπότε οπως μπορεί την ψιλοκανει την άσκηση  οτιναναι..

ano-2b.jpg
  • Like 4
Δημοσ.

^Ανάστροφη κωπηλατική  λέγεται

την έδειξα και την  κάναμε με τον αλεξ λίγο όταν ήρθε , η άσκηση λεει πολλα και γίνεται παντού  ..

βέβαια αυτος στο βιντεο την σκοτώνει , πρέπει να κατεβάσει το μονόζυγο πιο κάτω και να μπει πιο βαθιά μέσα ..

edit

το μονόζυγο δεν κατεβαίνει , γατζωνει  απο πανω , οπότε οπως μπορεί την ψιλοκανει την άσκηση  οτιναναι..

ano-2b.jpg

Αν βαλεις τα ποδια πανω σε εναν παγκο ειναι σωστη?

• Like 1
Δημοσ.

Μαους κωπηλατικη με μπαρα vs κωπηλατικη με μπαρα αλλα αναποδη λαβη ποια θα προτειμουσες;

Τα αυγα θα τα τρωω το βραδυ, ρεβομουν και ηταν σαν να εκλανα ενα πραγμα

πως ποσταρεις βιντεο απο φεισμπουκ γινετε?

Πας να το δεις ταχα, το σταματας δεξι κλιν καπου θα βγαλει ή τι διευθυνση του βιντεο ή θα λεει αντιγραφη διευθυνσης βιντεο

Δημοσ.

Αν βαλεις τα ποδια πανω σε εναν παγκο ειναι σωστη?

ναι , και οσο πιο ψηλα ειναι τα πόδια τοσο πιο δύσκολη ειναι 

Μαους κωπηλατικη με μπαρα vs κωπηλατικη με μπαρα αλλα αναποδη λαβη ποια θα προτειμουσες;

Τα αυγα θα τα τρωω το βραδυ, ρεβομουν και ηταν σαν να εκλανα ενα πραγμα

Πας να το δεις ταχα, το σταματας δεξι κλιν καπου θα βγαλει ή τι διευθυνση του βιντεο ή θα λεει αντιγραφη διευθυνσης βιντεο

αυτο που ειπε ο μανος

κανε την ενα σετ κανονικά , ενα ανάποδη λαβη

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...