Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαργαρίτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

πήρα αυτά τα αμινοξέα τα aminolast της gaspari, θα το μετανιώσω;;;

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Μαργαρίτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

πήρα αυτά τα αμινοξέα τα aminolast της gaspari, θα το μετανιώσω;;;

Αυτα ειναι οχι σαν αυτα που ειχα εγω και μυριζαν σαν ποντικοφαρμακο.

Τι συγκρινουμε αμερικη με ελλαδα. Εκει οτι κινειται ή ειναι ωραιο εχει τιμη. Ξερουν να ζουν.

Εδω γιναμε σαν αιχμαλωτοι πολεμου. Να μας λενε δουλεια, ενσημα, πως θα γερασεις και δεν θα χεις συνταξη. Ενω που θα ζησεις μια ζωη σκατα δεν το βλεπουν. Να.θεωρουν που παω γυμναστήριο, περιττο εξοδο, ενω ολοι τους καπνιζουν και πινουν.

Αυτοι ημαστε

Δημοσ.

Εδω γιναμε σαν αιχμαλωτοι πολεμου. Να μας λενε δουλεια, ενσημα, πως θα γερασεις και δεν θα χεις συνταξη. Ενω που θα ζησεις μια ζωη σκατα δεν το βλεπουν. Να.θεωρουν που παω γυμναστήριο, περιττο εξοδο, ενω ολοι τους καπνιζουν και πινουν.

Αυτοι ημαστε

Μα είναι περιττό έξοδο για αυτούς τους τύπους.

• Like 1
Δημοσ.

Και ενα μαθημα ζωης που ειδα χτες.

Ηξερα ενα παιδι οπου ειχε ζαχαρο μαλλον. Του ειπανε στην ηλικια 14 χρονων ή σου κοβουμε το ποδι ή πεθαινεις. Αποφασισε μονος του να του το κοψουν. Τον εβλεπα να εχειβπροσθετο μελος, ολα καλα, το παιδι χαρουμενο.

Χτες στο γυμναστήριο πηγα πιο αργα τον βλεπω να σκαει μυτη. Λεω αυτα ειναι. Πως θα κλαφτω εγω μετα. Αν υπαρχει θεληση. Ο γυμναστης μου ειπε, εγω τον προπονω και τον παροτρύνα να αρχισει.

Απο τον αντιποδα ειδα ενα φιλο μου φανταρο, να δεν εχουμε λεφτα κλπ, ενω την ιδια στιγμη εβαζε ενισχυτη και ηχεια στο αμαξι

• Like 1
Δημοσ.

Απο τον αντιποδα ειδα ενα φιλο μου φανταρο, να δεν εχουμε λεφτα κλπ, ενω την ιδια στιγμη εβαζε ενισχυτη και ηχεια στο αμαξι

Βρε, κι αν δεν έχεις λεφτά βρίσκεις τον τρόπο. Κάνεις γυμναστική μόνος σου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι' αυτά.

Δημοσ.

Επιτελους ενιωσε και ενας ...

εντάξει τον καταλαβαίνω που ψάχνεται απο τώρα με πράγματα που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σωστά λόγο έλλειψης γνώσεων, εμπειρίας αλλα και σωματικής κατάστασης. Νομίζει οτι θα κερδίσει κάτι παραπάνω με αυτό τον τρόπο αλλα η αλήθεια είναι πως ναι , τα απλά πράγματα είναι τα ποιο αποτελεσματικά όταν ξεκινάς, γιατι μπορείς να τα κάνεις σωστά και γιατι το σώμα ανταποκρίνεται σε αυτά όπως κ σε κάθε άλλο νέο.  

του εξηγείς οτι δεν θα κερδίσει κάτι παραπάνω αλλα δεν ακούει , οπότε απλά τον αφήνεις να δοκιμάσει να το δει μόνος του ,δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Όπως και στο θέμα της προπόνησης, αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις όπως είπα την άλλη φορά και όπως θα κατάλαβε κ μόνος του φαντάζομαι.

Κώστα άκου κάτι τελευταίο μιας και είναι δικό σου θέμα το τι επιλέγεις να κάνεις. Σκέψου λίγο αν θες τις ποιο ψαγμένες διατροφές για να πας απο το 0 στο 2-3 τι θα κάνεις μετά για να πας απο το 3 στο 10 ? Προσωπική μου γνώμη είναι να βρεις τι θες να κάνεις , να βάλεις μυς να χάσεις λίπος κλπ. Επιλέγεις ένα απο τα δύο . Διάβασε να μάθεις ποιες είναι οι καλύτερες τροφές για εσένα΄και ποιες είναι καλό να αποφεύγονται και να τις τρως μια στο τόσο. Μάθε πόσες θερμίδες χρειάζεσαι πάνω κάτω για να συντήρησε και ανάλογα με το τι θες να κάνεις αυξάνεις ή μειώνεις λίγο την τροφή σου. Όταν κολλάς στα ίδια τότε αυξάνεις ή μειώνεις λίγο ακόμα.

Στην προπόνηση μάθε τεχνική , πιάσε μεσαία για εσένα κιλά (ούτε λίγα ούτε πολλά) και δούλεψε την τεχνική σου, μάθε να γυμνάζεσαι σωστά τώρα για να μην πονάς αργότερα. 

Αν κάνεις αυτά τα δύο και αποτέλεσμα θα έχεις κ θα μπορείς να συνεχίζεις χωρίς πρόβλημα. Να δοκιμάσεις διατροφές και ειδη προπόνησης αφού όμως έχεις κάνει τα βασικά για ένα διάστημα (τουλάχιστον χρόνος για εμένα) και έχεις μάθει αυτά αποκτώντας μια βάση για να δουλέψεις αυτά που κάνουν οι προχωρημένοι 

• Like 3
Δημοσ.

εντάξει τον καταλαβαίνω που ψάχνεται απο τώρα με πράγματα που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σωστά λόγο έλλειψης γνώσεων, εμπειρίας αλλα και σωματικής κατάστασης. Νομίζει οτι θα κερδίσει κάτι παραπάνω με αυτό τον τρόπο αλλα η αλήθεια είναι πως ναι , τα απλά πράγματα είναι τα ποιο αποτελεσματικά όταν ξεκινάς, γιατι μπορείς να τα κάνεις σωστά και γιατι το σώμα ανταποκρίνεται σε αυτά όπως κ σε κάθε άλλο νέο.  

του εξηγείς οτι δεν θα κερδίσει κάτι παραπάνω αλλα δεν ακούει , οπότε απλά τον αφήνεις να δοκιμάσει να το δει μόνος του ,δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Όπως και στο θέμα της προπόνησης, αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις όπως είπα την άλλη φορά και όπως θα κατάλαβε κ μόνος του φαντάζομαι.

Εγω παλι δεν τον καταλαβαινω καθολου .

Στατιστικα   θα το παρατησει ετσι και αλλιως γιατι ειναι πιτσιρικας και δεν ξερει τι του γινεται ακομα  .Με το να υπερναλυεις κατι   δεν κερδιζεις τιποτα απολυτως, μονο χανεις χρονο .

Δεν γινεται να ψαχνεσαι  με  την κβαντικη μηχανικη οταν δεν εχεις μαθει αλφαβητα .

• Like 4
Δημοσ.

Εγω παλι δεν τον καταλαβαινω καθολου .

Στατιστικα   θα το παρατησει ετσι και αλλιως γιατι ειναι πιτσιρικας και δεν ξερει τι του γινεται ακομα  .Με το να υπερναλυεις κατι   δεν κερδιζεις τιποτα απολυτως, μονο χανεις χρονο .

Δεν γινεται να ψαχνεσαι  με  την κβαντικη μηχανικη οταν δεν εχεις μαθει αλφαβητα .

ε δεν είπα οτι είναι σωστό , αλλα οτι λίγο πολύ όλοι το κάναμε , όλοι μαλακιζόμασταν ... και μακάρι να είχα στις αρχές κάποιον να μου τα λέει να μην έχανα τον πρώτο χρόνο σε παπάτζες .. :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εντάξει τον καταλαβαίνω που ψάχνεται απο τώρα με πράγματα που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σωστά λόγο έλλειψης γνώσεων, εμπειρίας αλλα και σωματικής κατάστασης. Νομίζει οτι θα κερδίσει κάτι παραπάνω με αυτό τον τρόπο αλλα η αλήθεια είναι πως ναι , τα απλά πράγματα είναι τα ποιο αποτελεσματικά όταν ξεκινάς, γιατι μπορείς να τα κάνεις σωστά και γιατι το σώμα ανταποκρίνεται σε αυτά όπως κ σε κάθε άλλο νέο.

Κώστα άκου κάτι τελευταίο μιας και είναι δικό σου θέμα το τι επιλέγεις να κάνεις. Σκέψου λίγο αν θες τις ποιο ψαγμένες διατροφές για να πας απο το 0 στο 2-3 τι θα κάνεις μετά για να πας απο το 3 στο 10 ? Προσωπική μου γνώμη είναι να βρεις τι θες να κάνεις , να βάλεις μυς να χάσεις λίπος κλπ. Επιλέγεις ένα απο τα δύο . Διάβασε να μάθεις ποιες είναι οι καλύτερες τροφές για εσένα΄και ποιες είναι καλό να αποφεύγονται και να τις τρως μια στο τόσο. Μάθε πόσες θερμίδες χρειάζεσαι πάνω κάτω για να συντήρησε και ανάλογα με το τι θες να κάνεις αυξάνεις ή μειώνεις λίγο την τροφή σου. Όταν κολλάς στα ίδια τότε αυξάνεις ή μειώνεις λίγο ακόμα.

Στην προπόνηση μάθε τεχνική , πιάσε μεσαία για εσένα κιλά (ούτε λίγα ούτε πολλά) και δούλεψε την τεχνική σου, μάθε να γυμνάζεσαι σωστά τώρα για να μην πονάς αργότερα.

Αν κάνεις αυτά τα δύο και αποτέλεσμα θα έχεις κ θα μπορείς να συνεχίζεις χωρίς πρόβλημα. Να δοκιμάσεις διατροφές και ειδη προπόνησης αφού όμως έχεις κάνει τα βασικά για ένα διάστημα (τουλάχιστον χρόνος για εμένα) και έχεις μάθει αυτά αποκτώντας μια βάση για να δουλέψεις αυτά που κάνουν οι προχωρημένοι

thankkk y!

ας βαλω μια φωτο..καιρο ειχα

μολις 6 κιλα πανω σε 3 μηνες,αλλαγες ειδικα στα χερια μ,κοιτασα παλιες φωτο και ηταν καλαμακια(οχι πως τρ ειναι μεγαλα,συγκριτικα μιλαω)

every day is chest day

αα!οσο αναφορα τα ποδια μ,τεραστα διαφορα στον τετρακεφαλο,ειναι το σημειο που εχω δει την μεγαλυτερη διαφορα αλλα οι γαμπες μ ειναι σαν ξυλαρακια..οι 2 τελευταιες ασκησεις στο τελος ειναι για γαμπες,οταν κανω ποδια αλλα τιποτα.Να κανω παραπανω?η ειναι κυριως γονιδιακο??

Επεξ/σία από kostas.mouts4
  • Like 7
Δημοσ.

thankkk y!

ας βαλω μια φωτο..καιρο ειχα

μολις 6 κιλα πανω σε 3 μηνες,ειδικα τα χερια μ,κοιτασα παλιες φωτο και ηταν καλαμακια(οχι πως τρ ειναι μεγαλα,συγκριτικα μιλαω)

https://www.dropbox.com/s/czdahgx3p5xuicx/DSC_0020.JPG?dl=0

every day is chest day

ωραίος , stick to the simple και αργότερα βλέπεις . Μην τα κάνεις πολύπλοκα τα πράγματα απο τώρα, δεν χρειάζεται :)

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Νίκο. Αφού ο μικρός ψάχνεται, όποιος ξέρει κι έχει όρεξη ας του απαντάει σε αυτά που ρωτάει. Στην τελική μπορεί αυτά που λέτε να είναι "άχρηστα" γι αυτόν αλλά χρήσιμα για κάποιον άλλο ή ακόμη αφορμές για συζήτηση.

Εγώ έμαθα τόσα παρακολουθώντας συζητήσεις σας.

ε δεν είπα οτι είναι σωστό , αλλα οτι λίγο πολύ όλοι το κάναμε , όλοι μαλακιζόμασταν ... και μακάρι να είχα στις αρχές κάποιον να μου τα λέει να μην έχανα τον πρώτο χρόνο σε παπάτζες .. :P

Εγώ χαίρομαι που έχασα όχι ένα αλλά δύο χρόνια σε παπάτζες. Τα λάθη με κάνουν πιο δυνατό/σοφό.

• Like 2
Δημοσ.

ε ναι , αυτό είναι η ζωή άλλωστε , οι εμπειρίες που αποκτάς κ το πως σε διαμορφώνουν , χωρίς αυτά το να ζεις κ μόνο θα ήταν πολύ βαρετό 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...