Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δευτέρα Στήθος/δικέφαλα

Τρίτη Πλάτη/ραχιαίοι/τρικέφαλα

Τετάρτη Ώμοι

Πέμπτη Πόδια

Μην σπαταλάς την πρώτη μέρα της εβδομάδας που είσαι ξεκούραστος για τα χέρια και μη όχι μια μέρα μόνα τους αν πρόκειται μετά να κάνεις ώμους κ πλάτη μαζί.

αν πας 5η μέρα απλά βάζεις δικέφαλα-τρικέφαλα την πέμπτη και πόδια την παρασκευή κ είσαι κομπλέ.

Κοιλιακούς κάνε όποτε θες , δεν έχει κάποια σημασία αλλα 2 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον, το ίδιο και αερόβιο όποτε θες, εκτός της μέρας των ποδιών (εφόσον τα γυμνάζεις δυνατά)

σετ επαναλήψεις κλπ δύσκολο να σου πει κάποιος που δεν σε ξέρει απο κοντά , τα stats δεν βοηθάνε να βγει συμπέρασμα αλλα καλό είναι που τα έγραψες

επίσης για αρχή για προσαρμογή ρώτα καλύτερα κάποιο γυμναστή να σου πει δυο πράγματα και να σου δείξει ασκήσεις κλπ

Ω ρε φίλε,γτ μια μέρα μόνο ώμους ?

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Kαι επειδή η όρεξη για το γλυκό που έλεγα πριν τελικά ήρθε, είπα να υποκύψω! Γιαούρτι τοταλ 2%, ρόδι, φράουλες και το σιρόπι το έφτιαξα με κακάο, στέβια και πολύ λίγο εβαπορέ. Να γιατί δεν μου λείπουν πια οι πάστες :P

post-117701-0-24670500-1456092489_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ω ρε φίλε,γτ μια μέρα μόνο ώμους ?

γιατι είναι χαζό μια μέρα μόνο χέρια και μια μέρα μόνο για πλάτη κ ώμους μαζί. όπως είπα αυτό το πρόγραμμα θέλει 5 μέρες αλλα αν είναι να βάλει τους ώμους με πλάτη καλύτερα να σπάσει τη μέρα χεριών. η πραγματική ερώτηση είναι γιατί ώμους με πλάτη? δεν υπάρχει περίπτωση να τα γυμνάσεις κ τα δύο δυνατά.

Τώρα εγώ του είπα κάτι classic , μπορεί να κάνει πολλά αλλα αυτό που σίγουρα θα κάνει για αρχή είναι κυκλικό 

Κορόιδα. Εγώ σταματάω να ζορίζομαι στο τζιμ, θα πάρω αυτό και σε ένα μήνα θα βάλω τα δέκα μυικά κιλά που θέλω.

Χα!

"Οι νέες κάψουλες συνέβαλαν σε απόκτηση 10 κιλών μυς και στον σχηματισμό γραμμωμένου κορμιού σε μόλις έναν μήνα, σχεδόν στον κάθε άνδρα που τις δοκίμασε." 

τι να σχολιάσουμε το οτι ο τύπος στη φωτογραφία απλά γράμμωσε και δεν πήρε γραμμάριο μυ ή οτι αυτό που γράφουν είναι ανέφικτο και με τα ισχυρότερα roids ?

σύμφωνα με τα comments βέβαια θα πουλήσει . δεν φαίνεται να έχουν εγκέφαλο 

• Like 1
Δημοσ.

1η Στηθος Δι

2η Πλατη Ραχιαιοι Τρικεφαλοι

3η Ωμοι

4η Δικεφαλο Τρικεφαλο

5η Ποδια

Καπως ετσι Vapir?

Για αεροβιο θα ξεκινησω με 16 λεπτα, τεσσερα 4λεπτα, καθε λεπτο θα ανεβαζω και την ενταση.

Για Στηθος Δικεφαλο πως σας φαινεται

Παγκος 12 10 10 8

Επικλινης 12 10 10 8

Αλτηρες παγκο 12 10 10 8

Αλτηρες 14 12 12 10

Στραβομπαρα καθ 12 10 10 8

Σφυρια 14 12 12 10

45"-60"  break αναμεσα σε καθε σετ

Δημοσ.

Αν θες να βάλεις μυς saken, κράτα χαμηλή την ένταση του αερόβιου κι αντί για 16 κάνε 66 λεπτά, μια φορά τη βδομάδα, τη μέρα που δε θα έχεις βάρη.

Επίσης, θα γυμνάζεις 2 φορές τη βδομάδα τους δικέφαλους, που είναι η μικρότερη μυική ομάδα και ταυτόχρονα συμμετέχουν έμμεσα σε τόσες άλλες ασκήσεις, και μία τα πόδια; Καλύτερα να κάνεις το εξής:

1η Ποδια

2η Πλατη Ραχιαιοι Τρικεφαλοι

3η Ωμοι

4η Στηθος Δι

5η Ποδια

Δημοσ.

αν όντως κάνεις 5 μέρες τελικά 

στήθος
πλάτη
ώμοι
χέρια 
πόδια 

ρίχνεις κάθε δεύτερη μέρα αερόβια κ κοιλιακούς κ είσαι κομπλε . Απλά μην κάνεις αερόβια με τα πόδια , ή βάλτο να μην πέφτει μαζί

Δημοσ.

Ευχαριστω!

Vapir αν παω για 5 την εβδομαδα να μην "διπλωνει" οπως προτεινει ο yannis?

Και σε αυτη την περιπτωση να κανω 1-2 ασκησεις παραπανω?

Δημοσ.

Γιατι να γυμνασει μια φορα μονονκαθε μυικη ομαδα;

Εγω θα προτεινα ανω κατω κορμο, ή pull push leg οπου εδω θα οηγαινε εναλλαξ γιατι πέντε μερες

Δημοσ.

Ευχαριστω!

Vapir αν παω για 5 την εβδομαδα να μην "διπλωνει" οπως προτεινει ο yannis?

Και σε αυτη την περιπτωση να κανω 1-2 ασκησεις παραπανω?

θα έλεγα όχι δεν βλέπω το νόημα για 2 φορές την εβδομάδα πόδια όταν τις υπόλοιπες κάνεις μια μυική ομάδα 

Γιατι να γυμνασει μια φορα μονονκαθε μυικη ομαδα;

Εγω θα προτεινα ανω κατω κορμο, ή pull push leg οπου εδω θα οηγαινε εναλλαξ γιατι πέντε μερες

γιατι είναι απλό κ αποτελεσματικό. Και κάθε μέρα τα πάντα μπορείς να κάνεις , το θέμα είναι το αποτέλεσμα θα έχει όλο αυτό 

όταν είσαι φυσικός δεν προλαβαίνεις να αναρρώσεις σε 2-3 μέρες στις μεγάλες ομάδες , εκτός αν κάνεις σκόντο στην προπόνηση ή είσαι γενετικό ταλέντο  

edit: υπάρχουν split που τα κάνουμε κ εγώ μαζί και πέφτουν όλες οι ομάδες 2 φορές την εβδομάδα αλλα για αρχάριο αυτό που προτείνω είναι το καλύτερο για εμένα

Δημοσ.

Δεν είναι αρχάριος ο κερκυραίος. Έκανε παλιά βάρη, το γύρισε σε bodyweight και τώρα επιστρέφει στα βάρη. Κάνει 50 push ups και 14 pull ups οπότε προφανώς έχει αρκετή δύναμη (14 συνεχόμενα Pull ups με άριστη τεχνική δεν είναι απλό πράμα).

Για μένα θα ήταν καλύτερα να έκανε 2 φορές την κάθε μυική ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, ξεκίνα saken και στην πορεία κάνεις τις αλλαγές που κρίνεις απαραίτητες.

-----------------

Σ' αυτό που ρώτησα προηγουμένως για τις μεγάλες διακυμάνσεις θρεπτικών συστατικών (με βάση το ταμπελάκι στη συσκευασία) στην ίδια τροφή σε διαφορετικές μάρκες, έχει κανείς άποψη για το πώς προκύπτει;

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι αρχάριος ο κερκυραίος. Έκανε παλιά βάρη, το γύρισε σε bodyweight και τώρα επιστρέφει στα βάρη. Κάνει 50 push ups και 14 pull ups οπότε προφανώς έχει αρκετή δύναμη (14 συνεχόμενα Pull ups με άριστη τεχνική δεν είναι απλό πράμα).

Για μένα θα ήταν καλύτερα να έκανε 2 φορές την κάθε μυική ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, ξεκίνα saken και στην πορεία κάνεις τις αλλαγές που κρίνεις απαραίτητες.

-----------------

Σ' αυτό που ρώτησα προηγουμένως για τις μεγάλες διακυμάνσεις θρεπτικών συστατικών (με βάση το ταμπελάκι στη συσκευασία) στην ίδια τροφή σε διαφορετικές μάρκες, έχει κανείς άποψη για το πώς προκύπτει;

ναι, ανάλογα την χημική επεξεργασία που έχει δεχτεί....

παρατήρησα όλα τα στραγγιστά γιαούρτια 2% για να δω μάκρος αναλογιών Π και Υ

και στα cottage που είδα ένα 2.2% και ένα με 0.8% λίπος!!!! ---> δεν το ξαναβρήκα ποτέ, είχε και 13gr Π (στα 100gr προιοντος) 

• Moderators
Δημοσ.

μετα απο 5 μερες τουρκια και αρκετα φαλαφελ και ενα kumpir (το οποιο γαμαει) επεστρεψα πισω και επανερχομαι στις προπονησεις μου:D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...