dimitra_m3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλεις καλύτερο πρωινό βασικά, άλλαξε το με γάλα βρώμη, σταφίδες, λίγους ξηρούς καρπούς, μια κουτ.γλυκ. φυστικοβούτυρο.fitness και cheerios απέφευγέ τα έχουν κακής ποιότητας σάκχαρα. Αν θες σοκολατούχο βάλε μια κουτ. κακάο.Γενικά παίξε με την ενέργεια, με γεύματα πλούσια σε πρωτεϊνη, όπως τόνος, κρέας μοσχαρίσιο, ασπράδια αυγών, στήθος, όσπρια, λαχανικά.και καλές πηγές υδατανθράκων, όπως καστανό ρύζι, ζυμαρικά ολικής, ψωμί πολύσπορο με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.Φροντίζω σε μέρες προπόνησεις να το εμπλουτίζω το μενού με περισσότερη ενέργεια, μπανάνα πχ, φυστικοβούτυρο ή ταχίνι με ψωμί μια ώρα τουλ πριν τη προπόνηση. τώρα για μετά την προπόνηση οπωσδήποτε πρωτεϊνή και λιγότερο υδατάνθρακα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα κανεις 20 επαναληψεις των 4 σετ στα χερια;;; Μετα τι ; Ουτε πιρουνη δεν μπορεις να σηκωσεις;; Καντο αλλιως.. 4 σετ επι 10 ή 8 επαναληψεις ή 3 σετ επι 12 επαναληψεις.. Εσυ καταπονησε δεν γυμναζεσαι... Πρωινο βρωμη με φρουτα ξηρους καρπους σταφιδες και κανελα να τρως.. Οχι τα φιτνεσς και τα τσιριος.. Ειναι γεματα ζαχαρη...
fylatos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Panadol δεν μου αρέσουν και είχαν τελειώσει τα ντεπον.σιγα μην έτρεχα σε φαρμακείο. Παντως ολα τα γιατρεύει μια μακαροναδα με κιμα.μετα από 2 πιατα νιωθω περδίκι. Λεω να παρω μια κρέμα να την εχω αν μου ξανατυχει.υπαρχει κάποια που προτείνετε? Θα σου πω κάτι αλλά μην στεναχωρεθείς οκ; Τα depon είναι γενόσημα του panadol. Είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς. Ακριβώς 500 mg παρακεταμόλης (ακετομινοφαίνης αν θες αλλιώς). Το ίδιο και τα απλά Lonarid. Καλές είναι οι σταγόνες pensaid. Απλά με μέτρο ακόμα και τα τοπικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
yannis27gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Η πλειοψηφία των τροφών έχει ετικέτα όπου αναγράφεται πόσες θερμίδες έχει, πρωτείνες, λίπη, κτλ. Να τις κοιτάτε για να ξέρετε τι τρώτε, αναφορικά με τα μάκρος του καθενός. Έχει δίκιο ο Λίβερπουλ, 20 επαναλήψεις είναι πολλές. Αύξησε τα κιλά και κάνε 4*6-10.
fylatos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα κανεις 20 επαναληψεις των 4 σετ στα χερια;;; Μετα τι ; Ουτε πιρουνη δεν μπορεις να σηκωσεις;; Καντο αλλιως.. 4 σετ επι 10 ή 8 επαναληψεις ή 3 σετ επι 12 επαναληψεις.. Εσυ καταπονησε δεν γυμναζεσαι... Πρωινο βρωμη με φρουτα ξηρους καρπους σταφιδες και κανελα να τρως.. Οχι τα φιτνεσς και τα τσιριος.. Ειναι γεματα ζαχαρη... Δεν είναι και άπειρα τα κιλά του όμως, ειδικά αν κάνει χρόνια γυμναστική οπότε οι πολλές επαναλήψεις δεν είναι απαραίτητα κακές. Άλλωστε (ναι θα με κράξετε αλλά θα το γράψω), έχει ψιλο αποδειχτεί ότι σε θέμα όγκου δεν έχει διαφορά αν θα κάνεις πολλές επαναλήψεις μέχρι αποτυχίας με λίγα κιλά ή λίγες με πολλά κιλά. (κάπου την έχω τη μελέτη να την ξεθάψω και θα την ανεβάσω)
gatokoritso Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Θα σου πω κάτι αλλά μην στεναχωρεθείς οκ; Τα depon είναι γενόσημα του panadol. Είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς. Ακριβώς 500 mg παρακεταμόλης (ακετομινοφαίνης αν θες αλλιώς). Το ίδιο και τα απλά Lonarid. Καλές είναι οι σταγόνες pensaid. Απλά με μέτρο ακόμα και τα τοπικά σύμφωνα με τις οδηγίες.</p> <p><span style="font-size:14px;"> </span></p> Τι ξέρω αλλά για κάποιο περίεργο ρόλο δεν με πιάνουν. Δεν ξέρω γιατί...Είμαι περιεργο φρούτο
fylatos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Θα σου πω κάτι αλλά μην στεναχωρεθείς οκ; Τα depon είναι γενόσημα του panadol. Είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς. Ακριβώς 500 mg παρακεταμόλης (ακετομινοφαίνης αν θες αλλιώς). Το ίδιο και τα απλά Lonarid. Καλές είναι οι σταγόνες pensaid. Απλά με μέτρο ακόμα και τα τοπικά σύμφωνα με τις οδηγίες. </p> Τι ξέρω αλλά για κάποιο περίεργο ρόλο δεν με πιάνουν. Δεν ξέρω γιατί...Είμαι περιεργο φρούτο Εισαι γατι
yannis27gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Τι ξέρω αλλά για κάποιο περίεργο ρόλο δεν με πιάνουν. Δεν ξέρω γιατί...Είμαι περιεργο φρούτο Ε,χμ, κάτι σε placebo με φέρνει στο νου
YiN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Κάποτε θα πάθετε ημικρανία και θα καταλαβετε ότι το μόνο παυσίπονο που αξίζει σε αυτό τον κόσμο είναι Η ΜΟΡΦΙΝΗ ΚΑΙ Η ΛΟΒΟΤΟΜΗ. 2
alex_000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είναι και άπειρα τα κιλά του όμως, ειδικά αν κάνει χρόνια γυμναστική οπότε οι πολλές επαναλήψεις δεν είναι απαραίτητα κακές. Άλλωστε (ναι θα με κράξετε αλλά θα το γράψω), έχει ψιλο αποδειχτεί ότι σε θέμα όγκου δεν έχει διαφορά αν θα κάνεις πολλές επαναλήψεις μέχρι αποτυχίας με λίγα κιλά ή λίγες με πολλά κιλά. (κάπου την έχω τη μελέτη να την ξεθάψω και θα την ανεβάσω) Δεν χρειάζεται , πολλοί bodybuilders (μιλάμε για προ - τέρατα) κάνουν 15+ επαναλήψεις στην ασκησή τους. Για την αύξσηση μυικής μάζας είναι πολύ σημαντικό το "time under tension", δηλαδή πόσο ταλαιπωρείται ο μύς χρονικά γιαυτό στο κλασσικό bodybuilding ακόμα και όταν παίζουν πολλά κιλά χρησιμοποιούνται πολύ δισετ, drop set μικρά rest periods κτλ. Πολλές επαναλήψεις είναι τουλάχιστον εξίσου καλές με πολά κιλά αν πάνε σε failure, όσον αφορά την μυική υπερτροφία. 3
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Bench 1+ , Bench press: 5x72,5, 3x82,5, 10x92,5 (τα οποία δε μετράω καθώς ζήτησα βοήθεια από άπειρο spotter και με πήγε βοήθεια μέχρι τέλους, είχα άλλες 5 επαναλήψεις. Καλές για pump, κακές για δύναμη) Οπότε κάνω 3χ92,5 με έμπειρο spotter μη το σκίσουμε κιόλας. Dumbell bench press: 3x10x26 (μείωσα αριθμό σετ στην 1+ εβδομάδα) Dumbell row: 3x10x34 Rotator cuffs work Decline situps +20 δίσκος: 3χ10 Face pulls ενδιάμεσα στα ζεστάματα του bench press 1 ώρα προπόνηση. Μπόμπα. Επίσης στην αρχή 2 σετάκια κοιλιακούς σε ρωμαική και ραχιαίους και 2 wrestlers bridge χαλαρά. (αυτά γίνονται σε κάθε προπόνηση 2-3 σετάκια των 10 για ζέσταμα) 1
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι θα συμφωνήσω δεν ειναι και πολλά τα 12.5 βέβαια μετα την 16η επανάληψη απο το 3ο σέτ και μετά είναι λίγο απάλευτο οπότε μερικές φορές αποτυγχάνω στο 4 σετ. Ισως πέσω στα 10 με ίδιες επαναλήψεις ή θα ανέβω στα 15 με 10 επαναλήψεις θα το δώ αυτό. Επίσης υπάρχει και μέρα που ασχολούμαι μόνο με χέρια οπότε δεν καταπονούμαι με άλλες μυικές ομάδες με αποτέλεσμα να βγαίνουν. Οσον αφορά το πρωινό θα το αλλάξω σε βρώμη ξηρούς καρπούς απο αυριο.
alex_000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 προτείνετε ρε μια ασκηση πλάτης που να επιβαρύνει ώμους όσο το δυνατόν λιγότερο. Οχι κάτι κλασσικό τις κλασσικές τις ξέρω και τις δοκίμασα, κάτι εβρηματικό που να μήν έχω σκευτεί. O πόνος μου είναι εκεί που δείχνει η φώτο. Εχω βρεί ασκήσεις για όλο το υπόλοιπο σώμα πάντα αλλά οι κλασικές πλάτες pullups, τροχαλίες κοπηλατικές κτλ ακόμα ερεθίζουν. Οι τραυματισμοί μου γενικά πάνε πολύ καλά, αυτό είναι το τελευταίο που θέλω είμαι αρκετά χαρούμενος. Αν δεν κάνω πλάτη δεν πονάει τίποτα ουτε στην , ουτε μετά την προπόνηση (εκπληκτικά πράματα!)
yannis27gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 προτείνετε ρε μια ασκηση πλάτης που να επιβαρύνει ώμους όσο το δυνατόν λιγότερο. Οχι κάτι κλασσικό τις κλασσικές τις ξέρω και τις δοκίμασα, κάτι εβρηματικό που να μήν έχω σκευτεί. Πόνεσα. Κυριολεκτικά. No offense, έτσι; Κάτι θα σου βρει ο bosei, είναι γατόνι στις ασκήσεις.
alex_000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ποτέ δεν έμαθα ορθογραφία σωστά και εδώ και χρόνια ελληνικά γράφω μόνο στα forum καθώς δουλειά τα πάντα ειναι αγγλικά. Το μυαλό μου απο μικρός δεν μπορουσε να καταλάβει ελληνική ορθογραφία γιατι δεν έχει κανόνες. Το αν το "σκεφτεί" γραφεται με φ η υ είναι random , οι κανόνες είναι φωνητικοί απο την αρχαία γλώσσα που δεν υπάρχει πια. Για αυτό τον λόγο ποτέ δεν τα κατάφερα και ας εχω πτυχία και μεταπτυχιακά και δεν ξερω γω τι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις