Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οσον αφορα το PES12 λενε οτι δεν παιζει σε απλο cfw3.55 με αυτο το φιξ

αλλα το τρεχουν κανονικα οσοι εχουν ΤΒ και μαλιστα και στις 2 εκδοσεις BLES + BLUS

Επισης σημερα εγιναν decrypted τα core αρχεια του 3.60 με τα κλειδια. οποτε το 3.60 cfw ειναι θεμα 1-2 ημερων λογικα αν βρεθει καποιος καλος ανθρωπος. επομενως μην σβηνετε τα original EBOOTS που εχετε στα παιχνιδια που σας απασχολουν γιατι μετα δε θα τρεχουν στο 3.60. παντα κραταμε backup αυτο που αντικαθιστουμε

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οσον αφορα το PES12 λενε οτι δεν παιζει σε απλο cfw3.55 με αυτο το φιξ

αλλα το τρεχουν κανονικα οσοι εχουν ΤΒ και μαλιστα και στις 2 εκδοσεις BLES + BLUS

Επισης σημερα εγιναν decrypted τα core αρχεια του 3.60 με τα κλειδια. οποτε το 3.60 cfw ειναι θεμα 1-2 ημερων λογικα αν βρεθει καποιος καλος ανθρωπος. επομενως μην σβηνετε τα original EBOOTS που εχετε στα παιχνιδια που σας απασχολουν γιατι μετα δε θα τρεχουν στο 3.60. παντα κραταμε backup αυτο που αντικαθιστουμε

Ε δεν αξιζει και τοσο ενα CFW 3.60.Αλλωστε οι περισσοτεροι θα φιξαρουν τα παιχνιδια που θελουν και εκει τελειωνει η ιστορια.Δεν εχει να κανεις τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Εγώ που έχω fat 60gb μοντέλο με 3.60 firmware να περιμένω για CFW? mrgreen.png

ναι, τοσο καιρο αλλωστε τι το ειχες με 3.60, δε μπορουσες να παιξεις κανενα καινουριο, οποτε δε χανεις κατι να περιμενεις κι αλλο :)

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να σταματήσετε να κλέβεται παιχνίδια και να υποστηρίξετε το χόμπι με το οποίο ασχολείστε.

Σώωωωωπαα καλέ.Τι μας λες?

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να σταματήσετε να κλέβεται παιχνίδια και να υποστηρίξετε το χόμπι με το οποίο ασχολείστε.

Γιατι εγω νομιζω οτι ολοι το υποστηριζουν και αναφερομαστε πάντα στα backup των νομιμα αγορασμένων παιχνιδιων μας;

:mellow: :mellow: :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να κάνεις χρήσιμα posts στα κατάλληλα threads :devil:

Don't get me wrong, είμαι μαζί σου 100% σε αυτό που λες. Τι νόημα έχει όμως να μπαίνεις στο PS3 Hacking και να το ποστάρεις αυτό; Τι περιμένεις να βγει ή να σου πουν;

Ασχετο υστερόγραφο: "κλέβετε". Κλέβεται είναι παθητική φωνή. Κλέβομαι, κλέβεσαι, κλέβεται. Τα "σταματήσετε", "υποστηρίξετε", "ασχολείστε" πώς τα γράφεις σωστά και πετάς ένα "αι" στη μέση;

Δημοσ.

Γιατι εγω νομιζω οτι ολοι το υποστηριζουν και αναφερομαστε πάντα στα backup των νομιμα αγορασμένων παιχνιδιων μας;

:mellow: :mellow: :-D

Σωστότατος!

Δημοσ.

Το σχόλιο αρχικά μπήκε γιατί το παρών αποτελεί σχεδόν αποκλειστικό τόπικ συζητήσεων.

Κατά κόρον κλέψιμο είναι και τίποτα άλλο. Κλέψιμο από τον σχεδιαστή και τον προγραμματιστή, από το μαγαζί... Και στην τελική υποκρισία. Δεν είναι office ή windows που το χρειάζεσαι για την δουλειά και οι τιμές είναι υπερβολικές οπότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, είναι ένα χόμπι, κάτι που επιλέγεις.

Δημοσ.

Μωρέ, το θέμα είναι πως αυτή η συζήτηση έχει γίνει άπειρες φορές και δεν έχει καταλήξει ποτέ πουθενά. Δηλαδή, θα πεις εσύ αυτό που λες και θα σου πει ο άλλος ότι και οι τιμές των παιχνιδιών είναι υπερβολικές, ότι και τα Windows και το Office τα επιλέγεις, ότι δεν κλέβεις κανέναν γιατί δε στερείς την κόπια από κάποιον, ότι είναι ανήθικο να μην μπορείς να αντιγράφεις ό,τι αγοράζεις κλπ κλπ.

Και τι θα έχει βγει στο τέλος πέρα από έναν ακόμα εκτροχιασμό ενός νήματος;

Στην τελική, αν σε καίει να συζητήσεις αυτό το θέμα σίγουρα θα υπάρχουν νήματα ακριβώς γι' αυτό. 'Η άνοιξε εσύ ένα. Δεν κρίνω τη θέση σου, το εμβόλιμο κρίνω.

Δημοσ.

Το σχόλιο αρχικά μπήκε γιατί το παρών αποτελεί σχεδόν αποκλειστικό τόπικ συζητήσεων.

Κατά κόρον κλέψιμο είναι και τίποτα άλλο. Κλέψιμο από τον σχεδιαστή και τον προγραμματιστή, από το μαγαζί... Και στην τελική υποκρισία. Δεν είναι office ή windows που το χρειάζεσαι για την δουλειά και οι τιμές είναι υπερβολικές οπότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, είναι ένα χόμπι, κάτι που επιλέγεις.

Οπότε είναι οκ να κλέβεις τα Windows και Office και όχι οκ να κλέβεις τα παιχνίδια. Μάλιστα. Εκπληκτική λογική. Αν το χρειάζεσαι για την δουλειά να το πληρώσεις και όχι να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα.

Δημοσ.

Οπότε είναι οκ να κλέβεις τα Windows και Office και όχι οκ να κλέβεις τα παιχνίδια. Μάλιστα. Εκπληκτική λογική. Αν το χρειάζεσαι για την δουλειά να το πληρώσεις και όχι να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα.

Δεν είναι ούτε αυτό ΟΚ.

Αλλά αντίθετα με αυτά που τα λεφτά τους τα βγάζουν από τις επιχειρήσεις και τα έτοιμα desktops/laptops τα παιχνίδια δεν πουλάνε αλλού παρά μόνο στους gamers.

Δε θα συνεχίσω το off-topic, ήταν απλώς μια μικρή παρέμβαση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...