Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επισης κατι αλλο που σκεφτηκα, ειναι πως απο την στιγμη που η Sony εχει direct access στο filesystem, πως λογικα θα μπορει να δει τους οποιους δημιουργημενους φακελους (GAMES/GAMEZ) και να υποψιαστει κατι απο κει ισως. Οποτε ισως το πιο ασφαλες να ηταν τα παιχνιδια να αποθηκευονται ολα σε USB. Μια υποθεση κανω τωρα.

Τελος βγηκε showtime test version (δοκιμαστικη μορφη) 4.1.273

Ναι, Το ειδα και γω το πρωι, αλλα λεω να μεινω στην 264, γιατι ακομα δεν μου χει παρουσιασει προβλημα αυτη. Η 224 ειχε το προβλημα.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδες ερωτηση:

οποτε ξεκιναω τον μουλτιμαν, μου πεταει ενα μυνημα για bd mirror something...

τι κανω, και που το βρισκω?

Thanks

Δημοσ.

παιδια καλησπερα!!!!ειμαι στην official firmware 4.11!!!!!υπαρχει κατι για jailbreak???ευχαριστω εκ των προτέρων

Δημοσ.

παιδια καλησπερα!!!!ειμαι στην official firmware 4.11!!!!!υπαρχει κατι για jailbreak???ευχαριστω εκ των προτέρων

http://www.insomnia.gr/topic/467362-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-faq-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/

Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα.εχω πσ 3 version 3.72.μπορω να το κανω hack?η διαδικασια ειναι ιδια με το πσπ??υπαρχει περιπτωση να χασω την κονσολα???

Δημοσ.
καλησπερα και απο εμενα.εχω πσ 3 version 3.72.μπορω να το κανω hack?η διαδικασια ειναι ιδια με το πσπ??υπαρχει περιπτωση να χασω την κονσολα???

Να χάσεις την κονσόλα υπάρχει περίπτωσή Μονό αν σου πέσει από την τσέπη και δε το καταλάβεις :P Για όλα τα άλλα διάβασε το thread στο λινκ στο παραπάνω μυνημα...

Sent from my GT-I9100 using Insomnia

Δημοσ.

παιδια καλησπερα σας, λοιπον εχω το ps3, που μπορω να δω ποια version εχω;;λοιπον αν κανω jailbrake, μετα και κατεβασω ενα παιχνιδι τι ακριβως κανω για να το παιξω στο ps3;;μπορειτε να μου πειτε ακριβως τα βηματα;;;και αν γινεται να μου στειλετε ολων των version τα links για jailbrake...τα χρειαζομαι επειγοντως...ευχαριστω...

Δημοσ.

δεν γινονται ολες οι κονσολες jb

και συ διαβασε αυτο

http://www.insomnia.gr/topic/467362-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-faq-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/

Χωρις παρεξηγηση αλλα απορω.

Εχω ανοιξει ολοκληρο thread που εξηγω τα παντα αναλυτικα για να μη λεμε τα ιδια συνεχως

2 μηνυματα ακριβως παραπανω ρωταει ενας για το ιδιο θεμα και τον παραπεμπω εκει

Ενα κλικ ρε παιδια βαριεστε να κανετε; ενα κλικ υποθεση ειναι και λιγο διαβασμα. ποσο πιο απλο να το κανουμε πια;

Δημοσ.

οτι θες με π.μ.

αλλα να εχεις διαβασει τα βασικα

Υποψιν πως δεν εβαλα το κειμενο για να "ψωνιζω" πελατες.

Δεν κανω ουτε jb ουτε downgrade

Δημοσ.

χωρις να θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου αλλα καποιοι ρωτανε γιατι πιστευουν οτι εχει βγει κατι για νεοτερες εκδοσεις firmware. αν googλαρεις λιγο βλεπεις να λενε για hack μεχρι και την τελευταια εκδοση, ασχετα αν ειναι spam αλλα μπερδευεσε και δεν ξερεις τι να πιστευψεις στο κατω κατω. λοιπον κατι νεοτερο απο 3.55 και μετα δεν υπαρχει. μονο hardware επεμβασεις και ξανα 3.55.

ελπιζουμε να το παλεψουν και να εμφανιστει κατι αργοτερα γιατι η κονσολα σαν μηχανημα εχει απειρες δυνατοτητες..

Δημοσ.

Με κάθε καλή διάθεση για συζητηση, το 95% των ερωτήσεων αυτών που γίνονται, θα έχουν απαντηθεί στις τελευταίες 4-5 σελίδες του άρθρου 1000%. Οπότε αν κάποιος έκανε τον κόπο να διαβάσει αυτές τις σελίδες πριν ρωτήσει, δεν θα βλέπαμε μεσα σε 10 ποστς, 3 ίδιες ερωτήσεις. Ειδικά στο θέμα του downgrade και σπάσιμο ofw.

Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω πάντα. Όταν ψάχνω για ένα θέμα και είναι πολλές σελίδες, διαβάζω τις πρώτες 1-2 σελίδες και μετά ξεκινάω και διαβάζω ανάποδα απο την τελευταία σελίδα μεχρι μπορεί και 9-10 σελίδες πριν. Αν δω ότι δεν κάλυψα τις απορίες μου, τότε ρωτάω ή κάνω κάποια ερώτηση για διευκρίνιση.

Δημοσ.

θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις

1) έχω ένα ps3 fat 40gb με αρχικό fw κάτω από 3,55 και κωδικό CECHG04 & date code 7c. υπάρχει περίπτωση να μπορώ να του κάνω downgrade? επειδή έχω διαβάσει μερικά πράγματα, και ξέρω ότι κανονικά γίνεται μόνο με κολλήσεις. μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

2) έχω ένα ps3 fat 80gb με cfw kmeaw. υπάρχει κανένα πρόβλημα που χρησιμοποιώ αυτόν το εξωτερικό δίσκο? παλιά χρησιμοποιούσα αυτόν και δεν είχα κανένα πρόβλημα. το λέω γιατί φοβάμαι το overheating

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...