Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ πολυ για το πμ

οκ λοιπον να τα πάρουμε απο την αρχή.

το Ps3 το είχα αγοράσει το 2010

πέρυσι είχα παεί σε ένα παιδι το ps3 να μου το κάνει downgrade για να μου βάλει custom firmware kmew 3.55(μου έκανε downgrade επειδή το είχα αναβαθμίσει καταλάθος σε νεότερο official firmware.)

Τωρα έχω ακόμα το custom firmware kmew 3.55 που μου χε περάσει το παιδί.δεν μου χε περάσει spoofers η οποιαδήποτε άλλα modfications.

επισης όταν ανοίγω την κονσολα μου εμφανίζεται το λογοτυπο του rogero(είχαμε κάνει μια μικρη αναβάθμιση στο custom firmware δε θυμάμαι ακριβως ποια)

QA toggle δε μου χε περασει επισης.

Οπότε τώρα τί θα χρειαστώ για να περάσω το τελευταίο custom firmware?και με ποια σειρά στην περίπτωση μου?

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν κανεις downgrade μπαινει παντα Rogero 3.55. ΜΕΤΑ το downgrade που σου εκανε ειχες KMEAW;;;; Εννοω αν εχεις περασει ποτε KMEAW αφοτου εκανες το downgrade;;;

Προσεξε ειναι σημαντικο αυτο

Δεν γινεται να εχεις KMEAW 3.55 οπως λες και να σου εμφανιζει το λογοτυπο Rogero. Εχεις Rogero επανω 100%.

Πηγαινε system settings--> System info και δες τι firmware γραφει και πες μου

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια και να ρωτησεις. Πρεπει να κανεις τα εξης οπως και να εχει για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
1. Πρωτα θα κανεις dehassing με αυτον τον οδηγο
http://www.insomnia.gr/topic/467362-ερωτησεις-απαντησεις-faq-για-cfw-στο-playstation-3/?p=5165964
Οταν τελειωσεις με αυτο θα εισαι σε OFW3.55

2. Περνας KMEAW 3.55 (το KMEAW δεν εχει καμια σχεση με rogero) απο Recovery Menu. Ελεγχεις παλι αν ειναι ενεργα τα QA toggle.(απλα ελεγχεις χωρις να τρεξεις το προγραμματακι). Να εισαι σιγουρος οτι ειναι enabled

3. Οταν εγκατασταθει το KMEAW 3.55 περνας MULTIMAN 4.16.00 base

4. Περνας Rogero 4.30 v2.05 απο το ΧΜΒ

5. Αφου εισαι πλεον σε Rogero 4.30 v2.05 αναβαθμιζεις μεσα απο τον ΜΜ στην τελευταια του εκδοση

Εχεις και π.μ.

Δημοσ.

λοιπον μιλησα με το παιδί που μου είχε κάνει το hacking και μου είπε οτι δε χρειαζεται να κάνω dehassing ουτε να περάσω το OFW3.55

παντως εγώ ακολούθησα τον οδηγό του MTZS και όλα πήγαν καλά!

τώρα το 2.05 αξίζει;

Δημοσ.

εγω θα σου ελεγα να το κανεις

Σιγουρα το 2.05 μπορει να μπει οπως εισαι τωρα πανω απο αυτο που εχεις απο το ΧΜΒ.

Αλλα αν καποια στιγμη στο μελλον χρειαστει να κανεις downgrade για να περασεις καποιο μελλοντικο cfw (οπως καναμε στην αρχη των CFW4.XX) αν δεν εχεις κανει dehassing τοτε αυτο ενεχει κινδυνο brick.

Εγω επιμενω να κανεις dehassing να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. γι αυτο στο εγραψα ετσι στην αρχη. Μετα η κονσολα ειναι καθαρη. ενω τωρα δεν ειναι και δεν θα ειναι αν περασεις απευθειας το 2.05 η το 2.03.

Διαλεγεις και παιρνεις !!!!

τώρα το 2.05 αξίζει;

η διαφορα του απο το 2.03 ειναι οτι επαναφερει το IPF οπως ηταν στο KMEAW, Rogero, Rebug3.55 (δηλαδη στο ΧΜΒ).

Και επισης εχει και disabled Cinavia protection, για οσους ασχολουνται με mkv playback.

Εγω για λογους stealth μενω στο 2.03. Για οποιον θελει να μπαινει online με minimal κινδυνο ban (παντα παραμενει ο κινδυνος αλλα οσο μπορουμε να τον ελαχιστοποιουμε) θεωρω οτι ο συνδυασμος Stealthman + Rogero 2.03 ειναι οτι καλυτερο με καθαρο XMB

Δημοσ.

εγω θα σου ελεγα να το κανεις

Σιγουρα το 2.05 μπορει να μπει οπως εισαι τωρα πανω απο αυτο που εχεις απο το ΧΜΒ.

Αλλα αν καποια στιγμη στο μελλον χρειαστει να κανεις downgrade για να περασεις καποιο μελλοντικο cfw (οπως καναμε στην αρχη των CFW4.XX) αν δεν εχεις κανει dehassing τοτε αυτο ενεχει κινδυνο brick.

Εγω επιμενω να κανεις dehassing να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. γι αυτο στο εγραψα ετσι στην αρχη. Μετα η κονσολα ειναι καθαρη. ενω τωρα δεν ειναι και δεν θα ειναι αν περασεις απευθειας το 2.05 η το 2.03.

Διαλεγεις και παιρνεις !!!!

α κατάλαβα.Τοτε θα το κάνω όπως μου είπες εσυ.

Δημοσ.

Διαβάζω σε σχετικό με το ps3 hacking blog ότι πρέπει να περάσω πρώτα το 2.03 και μετά τα 2.04 και 2.05, ισχύει αυτό; Δεν υπάρχει ολοκληρωμένο το firmware του rogero σε 2.05 ώστε να το περάσω μία και καλή;

Δημοσ.

Στο site που ο Ροτζερο δημοσιευει τα firmwares του στην σελιδα για το 2.05 αναφερει τα εξης (copy-paste τα κανω)

This CFW was tested on most PS3 Models by different testers and no problems were encountered.
But as any CFW release you must install it with caution and by following proper instructions, No one will be held responsible for any damage caused.
This CFW can be installed fine from XMB Update over any OFW3.55/CFW3.55/CFW4.21/CFW4.30.

Αρα μπαινει πανω απο οποιοδηποτε cfw απο το ΧΜΒ

Δημοσ.

1) Σε αρχεία MKV που έχω μετατρέψει σε MP4 (hardcoding) το sinavia υπάρχει;;;

Με ενδιαφέρει να μην έχω πρόβλημα μαζί του...

2)Σημαντικό: Μπορώ δηλαδή να παίξω online στο PSN π.χ. Battlefield ή Call of Duty χωρίς να με πιάσουν;

Αν απλώς κάνω update τα games και δεν μπαίνω psn μπορεί να με πιάσουν;

Αν τελικά φάω ban θα έχω κάποιο πρόβλημα με το να κάνω update τα games και να παίζω local; Θα μποέσω ποτέ να το επαναφέρω;

3)Επιπλέον σε 2.03 αν έχω multiman μπορώ τώρα να βάλω stealthman;

Τι διαφορές έχει ο stealthman έχει τις ίδιες δυνατότητες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...