Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω κατεβάσει από ένα ελληνικό και ένα ξένο site άλλα κάνει το ίδιο μπορείς να μου πεις από που να το κατεβάσω σε pm. Παίζει ρολό η έκδοσή του ΜΜ γιατί έχω την 4.30 ακομα

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά σε όλους ήθελα να μάθω γενικές πληροφορίες για το hacking του ps3 σκοπεύω να κάνω γι'αυτό ..Ευχαριστώ

http://www.insomnia.gr/topic/467362-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-faq-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/?hl=jailbroken

Δημοσ.

Το λάθος ήταν ότι είχα τον ΜΜ 4.30 μόλις τον αναβαθμισα σε 4.40 παίζει κανονικά το fan control ανοίγω πρώτα τον ΜΜ και μετά το fan control και όλα καλα . Ευχαριστώ πάντως mtzs είσαι μεγάλη βοηθεια

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι εχουνε μπερδευτει πολλοι με ολες αυτες τις αναβαθμισεις τελευταια ειδικα με τους ΜΜ απο 4.30 και μετα γιατι υπαρχει πληρης ασυμβατοτητα

Η ουσια ειναι η εξης για να μην εχετε θεμα. Rogero 4.41 v1.0 η Arch 4.41 CFW 1.01+ MM 4.40.00 μαζι με fan controller 1,7. Αυτο να ελεγχετε πρωτα και ειστε οκ

Δημοσ.

ευχαριστώ το δικό μου ειναι φατ το πηρα το 2008 και επειδή ειμαι αρχάριος θα το εκτιμούσα πολύ αν μου έλεγες πως μπορώ να το σπάσω βήμα βήμα η αν πρέπει αν το κάνει κάποιος άλλος, ασχετο αμα γινει jb κατεβάζεις παιχνίδια και τα βάζεις ή τα φορτώνεις από δισκάκια ευχαριστώ

Δημοσ.

Τι κωδικο CECH γραφει πισω; Υπαρχει ενα γραμμα μετα το CECH (C, E, F, G, H κτλπ) . Αν πεις αυτο θα σου πω τι γινεται

Επισης τι firmware εχει τωρα επανω;

Δημοσ.

Τι κωδικο CECH γραφει πισω; Υπαρχει ενα γραμμα μετα το CECH (C, E, F, G, H κτλπ) . Αν πεις αυτο θα σου πω τι γινεται

Επισης τι firmware εχει τωρα επανω;

γράφει CECHKO4 τωρα δεν εχει σκληρο γιατι τον έδωσα αλλά ειχα το τελευταίο fw εκανα updates  αν εννοεις αυτο ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

ασχολειται κανεις με retroarch για να πει εντυπωσεις?

τουτεστιν 

υπαρχει καποια compability list?

thanks

Δημοσ.

γράφει CECHKO4 τωρα δεν εχει σκληρο γιατι τον έδωσα αλλά ειχα το τελευταίο fw εκανα updates  αν εννοεις αυτο ευχαριστω προκαταβολικα

Πρεπει να γινει downgrade πρωτα (γινεται η δικη σου) σε 3.55 με το Ε3 flasher. Οταν παει σε 3.55  μετα περνας το τελευταιο 4.41 cfw επανω.

Το Ε3 θελει γνωση και πολυ διαβασμα. Δεν συνισταται για οσους δεν κατεχουν το θεμα jailbreak.

καλο ειναι να βρεις καποιον να στο κανει

Δημοσ.

Εχω ενα απο τα πρωτα fat μοντελα ιαπωνικο CECHA00 με firmware 4.25 νομιζω, παιζει να γινεται downgrade καπως??

Δημοσ.

δυστυχως βγηκε σημερα νεο ofw(4.45) οποτε παει παλι το psn για καποιο διαστημα... :mad:  :mad:  :mad:

Ο Rogero παντως δεν προκειται να ξανασχοληθει για νεο cfw. Οποιος αλλος δεν βαριεται ισως ασχοληθει αλλα δεν εχει και τοση σημασια πλεον. Τα λεμε αρχες με μεσα Δεκεμβριου για το σπασιμο του ps4.

Δημοσ.

Ο Rogero παντως δεν προκειται να ξανασχοληθει για νεο cfw. Οποιος αλλος δεν βαριεται ισως ασχοληθει αλλα δεν εχει και τοση σημασια πλεον. Τα λεμε αρχες με μεσα Δεκεμβριου για το σπασιμο του ps4.

ο rogero και αλλες φορες το χε ξαναπει αλλα μετα αλλαξε γνωμη... εαν περιμενεις να σπασει το ps4 και τοσο νωρις μαλιστα μεινε καλυτερα στο ps3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...