Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θα σου δουλεψει κανενα

αφου σου ειχα πει να κανεις system restore μολις εβαλες τον σκληρο επανω

η θα κανεις system restore η απο την αρχη

Διαλιεγεις και παιρνεις :)

Εναλλακτικα μπορεις να δοκιμασεις το PS3 save resigner 2.0

η καποιο απο τα Aldo's tools

Το έκανα, με δείχνει τα save, έκανα και rebuild data απλά ρώτησα γιατί φάκελο save, trophy δεν είδα

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάποιος καλός συνάνθρωπος, μπορεί να με δώσει τα save από το gow 3 (στο hard έχω φτάσει στον Δία) και του GT5(μόνο το 24 ωρο στο nurburgring με έχει μείνει) να τα βάλω γιατί είχα πάρει backup το system και όχι τα save ;

Αν έχεις τα save σου μπορώ να στα κάνω να τρέξουν στον νέο χρήστη.

αν τα έχεις ---->θέλω τα save + ένα save από οποιοδήποτε game από τον νέο χρήστη που θέλεις να τρέξουν

Δημοσ.

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

πφφφ. λες να το βγάλανε το beta? Αν μπορείς κάποιος να μου απαντήσει θα μου φτιάξει την Παρασκευή :P

χρειάζεται stealth multiman για να μπαίνουμε online?

Δημοσ.

παιδιά μία μικρή ερώτηση

μπορώ να βάλω habib 4.60 πάνω από ermak 4,46, να βάλω psn patch και να παίξω destiny beta?

Δεν υπάρχει 4.46 ermak

Δημοσ.

σωστός!

αποτι φαίνεται δεν υπάρχει πλέον destiny beta.

γνωρίζει κανένας αν μπορώ με κάποιο τρόπο να παίξω dark souls 2 DLC?

Δημοσ.

Αν έχεις τα save σου μπορώ να στα κάνω να τρέξουν στον νέο χρήστη.

αν τα έχεις ---->θέλω τα save + ένα save από οποιοδήποτε game από τον νέο χρήστη που θέλεις να τρέξουν

ok,θα στα δωσω,ααα ενα μεγαλο μπραβο για το pack που εβγαλες ,ειδικα με την αρχαιοελληνικη γραμματοσειρα,ειναι σουπερ φιλος

• Like 1
Δημοσ.

Το psn patvh ακομα δεν εχω καταλαβει τι κανει. Μπορει να εξηγηση καποιος και τι πρεπει να κανω για να το βαλω (και πως λειτουργει )

Δημοσ.

Το psn patvh ακομα δεν εχω καταλαβει τι κανει. Μπορει να εξηγηση καποιος και τι πρεπει να κανω για να το βαλω (και πως λειτουργει )

Το PSN Patch απενεργοποιεί τα cfw syscall και κάνει την κονσόλα να φαίνεται πως λειτουργεί με official firmware,διαγράφει το ιστορικό των παιχνιδιών που έχετε παίξει, αλλάζει τα αρχεία rap σε rif, κάνει spoof τα IDPS/PSID και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε μόλις το τρέξετε

find me in

psjailbreak.gr

ermak86.chatango.com/

facebook.com/ermak.ermak

ok,θα στα δωσω,ααα ενα μεγαλο μπραβο για το pack που εβγαλες ,ειδικα με την αρχαιοελληνικη γραμματοσειρα,ειναι σουπερ φιλος

ευχαριστώ πολλή vrwmiaris

• Like 1
Δημοσ.

έβαλα habib 4.60 και multiman 4.60 BASE CEX αλλά όταν μπαίνω multiman και επιλέγω ένα παιχνίδι τότε μαυρίζει η οθόνη και δεν κάνει κάτι άλλο. 

Δημοσ.

απο εσωτερικο η εξωτερικο τρεχεις;

βεβαιωσου οτι στα settings tou MM εχεις

BD-ROM (κατω κατω) enable

Redirection of app_home: enable

Δημοσ.

bd-rom & redirection είναι enable, τρέχω από εσωτερικό και το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.

Τα psn games που δεν χρειάζεται multiman μου τα τρέχει μια χαρά.  :(

Δημοσ.

bd-rom & redirection είναι enable, τρέχω από εσωτερικό και το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.

Τα psn games που δεν χρειάζεται multiman μου τα τρέχει μια χαρά.   :(

σβήσε τον mm και περνά το Multiman 04.40.00  Multiman 4.50.00  Multiman 4.55.00 και μετά τον τελευταίο

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...