Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να βάλεις κάτι. Αν έχεις εγκατεστημένο το webman MOD κράτα πατημένο R2+Τρίγωνο μέχρι να κάνει ένα μπιπ η κονσόλα. Θα σου βγάλει ένα μήνυμα πάνω δεξιά για τα syscalls. Μετά μπορείς να μπεις PSN, πάντα με ρίσκο.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με cobra όπως γράφει ο Νίκος αλλά

Δεν θυμάμαι αν έχει αναβαθμιστεί στην 481 και πως τα πάει το cobra ode γιατί θυμάμαι πιο παλιά για κανα 6μηνο δεν είχε αναβαθμίσεις κλπ

Ίσως να σε συμφέρει καλύτερα να την δώσεις και να βρεις μια σλιμ που να παίρνει cfw γιατί και το ode είναι ακριβό σαν αγορά όποτε αντί να τα δώσεις σε ένα αβέβαιο τσιπάκι καλύτερα να δώσεις την δίκη σου και να συμπληρώσεις μια διαφορά να πάρεις έτοιμη κονσόλα

σωστος δεν συμφερει θα παει ο κουκος αιδονι καλυτερα ναβρει ενα ετοιμο ps3 slim cfw

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.

Εχω ενα ps3 slim cech 2003b με εγκατεστημενο το webman.

Στο ποσο πρεπει να δουλευει ο ανεμυστηρας?

Το χω στο 35%.

Επισης η ερωτηση που εχω ειναι αν το συγκεκριμενο μοντελο εβγαζε θεματα με θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Βάλτο κανα 40% τώρα το καλοκαίρι. Ειδικά αν παίζεις σε δωμάτιο χωρίς air condition. Σαν τα phat ps3 δεν είναι αλλά καλό είναι να προσέχεις τις θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Νομίζω δεν είναι ακριβώς dualboot όπως σε έναν υπολογιστή. Είναι ακριβώς σαν official firmware με τη διαφορά ότι αφήνει μια τρύπα ασφαλείας ανοικτή για να γυρίσεις σε άλλο firmware. Αλλά περιμένω κάποιον να μου το επιβεβαιώσει.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες, ποιο CFW θα προτεινατε για Fat μοντελο που δε δουλευει το Blu Ray?

Αυτη τη στιγμη ειναι σε 4.75 αλλα δε θυμαμαι ποιανου εκδοση.

Δημοσ.

Καλησπέρα ερα ,μπορει να με βοηθησει καποιος σχετικα με το Ps3. Έκανε ο θείος στα παιδιά μου ένα μεταχειρισμένο Ps3.

Τι να κάνω για να βαλω cfw να του βάζω iso. Ευχαριστώ

post-42806-0-49111700-1501183240_thumb.jpg

post-42806-0-33649300-1501183263_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες, ποιο CFW θα προτεινατε για Fat μοντελο που δε δουλευει το Blu Ray?

Αυτη τη στιγμη ειναι σε 4.75 αλλα δε θυμαμαι ποιανου εκδοση.

αν εχεις χαλασμενο λειζερ βαζεις οτι θες.

αν η ζημια ειναι μεγαλυτερη,βαζεις 4.81 No Bd firmware

καλημερα ,μπορει να με βοηθησει καποιος σχετικα με το psn ? Πως μπορω να συνδεθω ενω εχω cfw ? Ευχαριστω

ποιο cfw εχεις και ποιες οι εφαρμογες σου...

Καλησπέρα ερα ,μπορει να με βοηθησει καποιος σχετικα με το Ps3. Έκανε ο θείος στα παιδιά μου ένα μεταχειρισμένο Ps3.

Τι να κάνω για να βαλω cfw να του βάζω iso. Ευχαριστώ

πες μας και το date code διοτι βλεπω ειναι 160αρα που δεν τσιπαρεται...

Δημοσ.

0D γράφη από κατω

οκ γινεται downgrade,ΑΛΛΑ θελει ανοιγμα κ τοποθετηση e3 Flasher.

εχω το 4.81 cfw ,και εχω περασμενο μονο το multiman

δεν θα σου προτεινω να βαλεις οτιδηποτε απο την στιγμη που 

δεν καλυπτεσαι σε περιπτωση ban κονσολας.

πιο πολυ για ψυχολογικους λογους τα βαζουν παρα οτι αποδιδουν.

ο πιο απλος τροπος ειναι εχοντας βαλει webman mod στην κονσολα,

πατωντας R2+τριγωνο,κανει disable history files + cfw syscalls.

κανεις sign in και τρεχεις το επιλεγμενο παιχνιδι.

το ban ειναι καθαρα θεμα τυχης αλλα και χρονου....

Δημοσ.

αν εχεις χαλασμενο λειζερ βαζεις οτι θες.

αν η ζημια ειναι μεγαλυτερη,βαζεις 4.81 No Bd firmware

Σε ευχαριστώ πολύ καταρχάς για την απάντηση! Είχα καιρο να ασχοληθώ ελέω PS4 :P

Απλά χαλασμένο είναι, νόμιζα πως χρειάζεται No BD για καλύτερη συμβατότητα.

Ferox φοράει τώρα, εχω κατεβασει Rebug, Rogero και Habib, ποιο θεωρεις πως ειναι καλύτερο απ τα 3?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...