Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδες,επαιξα πριν λιγο το 2010, κ ειχα την εντυπωση οτι ηταν σε σταδιο Beta! Τι εννοω:

-Top Player δυσκολια=4-0 στο 25΄

Πάρε μικρή ομάδα και παίξε master league, γιατί κι εγώ την ίδια εντύπωση είχα με μεγάλες ομάδες στα φιλικά, αλλά άλλαξα δραματικά άποψη για το επίπεδο δυσκολίας.

Και (χωρίς να θέλω να το παίξω καμπόσος) θεωρώ πως τα pro είναι από τα παιχνίδια που κατέχω πολύ καλά.

• Απαντ. 771
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Πάρε μικρή ομάδα και παίξε master league, γιατί κι εγώ την ίδια εντύπωση είχα με μεγάλες ομάδες στα φιλικά, αλλά άλλαξα δραματικά άποψη για το επίπεδο δυσκολίας.

Και (χωρίς να θέλω να το παίξω καμπόσος) θεωρώ πως τα pro είναι από τα παιχνίδια που κατέχω πολύ καλά.

μακαρι να χα παραπανω χρονο..θα το δοκιμασω την Κυριακη ελπιζω.

υ.γ. μην ανησυχεις, δεν παρεξηγω.. μεταξυ καμποσαίων ειλικρίνεια! :-)

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ κατ'αρχήν για την άμεση απάντησή σου. Αγόρασα το pro 2010 , το NBA2k10 και το GTA IV αυθεντικά και κανένα απο αυτά δεν παίζει. Βάζω τον δίσκο και φαίνεται οτι δεν υπάρχει τίποτα στο drive. Ενώ ταινίες παίζει κανονικά και οτιδήποτε άλλο dvd. Άρα δεν φταίει το drive μάλλον. Μήπως ξέρεις τι μπορεί να είναι?

Δημοσ.

Κουλό πρόβλημα, αλλά δεν είναι και λίγα τα drives που διαβάζουν επιλεκτικά.

Αν δεν βγάλεις άκρη, κατέβασέ από "κάπου" τα iso των παιχνιδιών, και μετά από install μέσω κάποιου virtual drive, βάλε "no-cd-crack" και τα γνήσια serial για να μπορείς να παίζεις online.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Και εγω αυτό σκέφτηκα αλλα τα αγόρασα αυθεντικά για να αποφύγω άλλα προβλήματα..μπορεί να απεγκαταστήσω τα 7 και να βάλω xp πάλι, ή να αλλάξω και drive.

Δημοσ.
θα το αλλάξω σήμερα και αν συνεχίσει να υπάρχει το πρόβλημα θα αλλάξω λειτουργικό..

Σιγουρα δεν φταιει το λειτουργικο, και προβλημα να μην ειχες ειναι σπαστικο βαλε βγαλε dvd για να παιξεις παιχνιδι, no cd και ξεμπερδευεις, δεν δημιουργει κανενα προβλημα.

Κανε κανενα scan μηπως εχεις κανα ιο, περιεργο προβλημα

Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι μου κάνει κάτι περίεργες καμπύλες γραμμές στις γωνίες της οθόνης κατά τη διάρκεια του αγώνα,μήπως ξέρετε τί παίζει;;;

Δημοσ.

Θα μπορούσε να ήταν παιχνιδάρα αλλά ώρες ώρες χαντακώνεται από το ανύπαρκτο collision system, τα σκαλώματα του AI και τη διαχείριση των animations. Για παράδειγμα, κάποιες φορές πας να διώξεις τη μπάλα μέσα από τη μικρή περιοχή και αντί να τη διώξει όπως όπως, παίρνει ένα στυλ λες και είναι ο Τσιάρτας που ετοιμάζεται να βγάλει τη μεγάλη μπαλιά και τραβάει το πόδι πίσω. Ε, μέχρι να το κάνει όλο αυτό του την έχει πάρει το φορ και έχει βάλει γκολ. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει με patches για αυτά τα θέματα...

Ακόμα κι έτσι βέβαια το παιχνίδι μετράει, ειδικά στο player vs player όπου αν παίζουν δύο που ξέρουν τι τους γίνεται, αφήνει ωραία αίσθηση με σφιχτά ματσάκια.

ΥΓ. Η Real είναι ελεεινά υπερφυσική :P

Δημοσ.
Θα μπορούσε να ήταν παιχνιδάρα αλλά ώρες ώρες χαντακώνεται από το ανύπαρκτο collision system, τα σκαλώματα του AI και τη διαχείριση των animations. Για παράδειγμα, κάποιες φορές πας να διώξεις τη μπάλα μέσα από τη μικρή περιοχή και αντί να τη διώξει όπως όπως, παίρνει ένα στυλ λες και είναι ο Τσιάρτας που ετοιμάζεται να βγάλει τη μεγάλη μπαλιά και τραβάει το πόδι πίσω. Ε, μέχρι να το κάνει όλο αυτό του την έχει πάρει το φορ και έχει βάλει γκολ. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει με patches για αυτά τα θέματα...

Ακόμα κι έτσι βέβαια το παιχνίδι μετράει, ειδικά στο player vs player όπου αν παίζουν δύο που ξέρουν τι τους γίνεται, αφήνει ωραία αίσθηση με σφιχτά ματσάκια.

ΥΓ. Η Real είναι ελεεινά υπερφυσική :P

Με ποια κουμπια προσπαθεις να διωξεις την μπαλα απο περιοχη?Μαλλον κανεις το κλασικο λαθος με το ενα κουμπι πανω στον πανικο σου να διωξεις. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...