Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αρνητικό που έχω παρατηρήσει και δεν υπάρχει μεγάλη διάρκεια είναι πως η περίοδος "μέσης δυσκολίας" στο master league είναι κάπως μικρή.

Δηλαδή αν ξεκινήσεις με μικρή ομάδα δεν μπορείς να σταυρώσεις νίκη, ενώ μόλις την ψιλοφτιάξεις καθαρίζεις όλα τα παιχνίδια για πλάκα.

• Απαντ. 771
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Το αρνητικό που έχω παρατηρήσει και δεν υπάρχει μεγάλη διάρκεια είναι πως η περίοδος "μέσης δυσκολίας" στο master league είναι κάπως μικρή.

Δηλαδή αν ξεκινήσεις με μικρή ομάδα δεν μπορείς να σταυρώσεις νίκη, ενώ μόλις την ψιλοφτιάξεις καθαρίζεις όλα τα παιχνίδια για πλάκα.

Όταν λες μικρή ομάδα βάζεις και τι ελληνικές?

Γιατί βγάλανε την επιλογή να ξεκινάς με τους παίχτες του ML όπως castolo και espimas?

Δημοσ.

Όχι δεν εννοώ τις ελληνικές.

Μου φτάνει που τις τρώω στην μάπα στην πραγματικότητα, δε θα τους κάνω την χάρη να παίζω κιόλας μαζί τους!

:P

Δημοσ.

Ρε παιδιά αντιμετωπίζει κανένας θέμα με τον ήχο στο game??? Εμένα δεν ακούγεται δυνατά όταν κλωτσάνε την μπάλα πχ ή όταν κάνουν tackle έως καθόλου μπορώ να πω...εκφωνητής και οπαδοί κανονικά και δυνατά....να επισημάνω ότι είναι από τον μπάρμπα:P

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά μπορείς απ τα options να ρυθμίσεις πόσα θα ακούγονται:

α) ηχητικά εφέ

β) εκφωνητής

γ) μουσική

Δυνάμωσε το (α) ή/και χαμήλωσε τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Γεια σας.

Θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να παιξω online το Pro Evolution Soccer 2010 σε καποιο server απο το pc μου με εναν αλλον παιχτη οποιος παιζει απο ps3(δηλ. να παιξουμε αντιπαλοι).Και οι δυο εχουμε τα γνησια παιχνιδια(Pro2010).

Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα παρα πολυ..

Ευχαριστω.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια και μια ερωτησουλα... σημερα το online game παιζει ????? προσπαθω απο το μεσημερι αλλα τζιφος... ααα συγνωμη για πρωτη φορα στο pro 10 και εχω κατεβασει και το official patch ....

Δημοσ.

Προσπαθώ να μάθω να παίζω με τον αναλογικό.Στην επίθεση τα πάντα γίνονται καλύτερα και χωρίς να σου πονάνε τα δάχτυλα.Στην άμυνα μια πανωλεθρία την τρώω.Αξίζει να συνεχίσω την προσπάθεια;Είναι κανένας που το παίζει με τον αναλογικό;

Δημοσ.

Εγώ παίζω με το πληκτρολόγιο πάντως.

Δημοσ.

Και εγώ με σταυρό παίζω ακόμα, αλλά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως όταν φτάσω με το 2010 στο επιθυμητό επίπεδο, θα προσπαθήσω να συνηθίσω με το αναλογικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...