vaiaserres Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 παιδια πως κανω μεταγραφες στο ΜΛ. Πως επιλεγω το ποσο που θελω να δωσω σε εναν παιχτη για να ερθει. Π.Χ εχω Μπαρτσα και θελω τον ΕΣΣΙΕΝ αλλα ενω τα εχω παρει ολα μα ολα δεν λεει να ερθει γιατι;;;;;Τι να κανω;;;Και εκει που λεει στις ρυθμισεις[αναθεση στον σκαουτερ ή το αλλο επιλεγο]..δεν ξερω!!!!!!και πως ριθμιζω το ποσό;;;;
GIANNIS400 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 τα βελακια κινησεων χαθηκαν παιδια δεν υπαρχουν? δηλαδη στο προ 2009 πηγαινες edit ομαδας atack kai μετα εβαζες τα βελακια, τωρα τι σκατα γινετε με τις κολοκαρτες, δεν υπαρχουν βελακια? ζρησιμοποιητε πηκνότητα -εναλαγη πακτων - επιθεση απο αντιθετη πλευρα κλπ? και σε τι ποσοστατα βάζετε, στην αμηνα υποστηριξη παικτη σε τι ποσοστο το βάζετε?
vaiaserres Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Τεληκα παιδια ξερει κανεις;;;;;;;;;;;;;;
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Έχει κανείς ιδέα πώς/αν μπορεί να γίνει τουρνουά στο PES2010 με τους παρακάτω όρους; - Δύο άτομα, αντίπαλοι - 10 ομάδες (ή όσες να ναι αλλά ζυγός αριθμός, μεγαλύτερος του 2) - Σε κάθε αγώνα, ο καθένας ελέγχει από μια ομάδα - Ο καθένας έχει πάντα συγκεκριμένο χειριστήριο ανεξαρτήτως έδρας/ομάδας, χωρίς να χρειάζεται να βγεις στα settings για να κάνεις αλλαγές
GrafeioTeleton Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Τεληκα παιδια ξερει κανεις;;;;;;;;;;;;;; Δεν νομιζω να επιλεγεις το ποσο.Την ολη δουλεια την κανει ο σκαουτερ.Δηλαδη λες στον σκαουτερ να ξεκινησει να τις επαφες με τον παιχτη.Αφου περασουν καποιες εβδομαδες στο ντοσιε του παιχτη μπορεις να δεις τι πιθανοτητες εχεις να τον αποκτησεις.Επειτα κανεις αιτημα μεταγραφης και την ολη δουλεια την κανει ο σκαουτερ.Τωρα τσεκαρε και τον μισθο που παιρνει ο σκαουτερ αν και η μπαρτσα νομιζει ακριβοπληρωνει τον σκαουτερ. Ολα αυτα τα λεω ετσι χωρις να ειμαι σιγουρος.Μπορει καποιος να με διορθωσει ετσι.
DjTvenz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Kαλησπερα παιδια ! Hθελα να ρωτησω καποια πραγματα για το online mode! Οι serverς για pc, ps3 και χbox ειναι διαφορετικοι ή μπορει να παιξει κ καποιος που εχει το pes10 στο pc με καποιον που μπαινει με ps3 ή xbox 360 ? ( Δυσκολο το βλεπω ) thanks
Meraklis56 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) ρε παιδιά,δώστε μια λύση σε έναν καινούργιο? εγκατέστησα το pro 2010(για να γράφω εδώ,τι άλλο μπορεί να χω εγκαταστήσει..).κάνω όλην την διαδικασία για να παίξω.ρυθμίζω ανάλυση: 1980x1080 16:9 και κρασάρει όταν πάει να μπεί full screen. σε ανάλυση 1920:1080 4:3 δεν κολλάει και μπαίνει κανονικά.περίφημα! έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει οταν πάω να βάλω 16:9?δοκίμασα το patch 1.02 αλλά ντεν, τίποτα! Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2009 από Meraklis56
Meraklis56 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 χμ,όχι.τίποτα δεν έγινε,συνεχίζει να κρασάρει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:33 ---------- εντάξει,fail το παραδέχομαι. έχει πρόβλημα ο driver της nvidia...!!thanks παντως..!!
alexis333 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Ενα πραμα θα πω. Το online mode ειναι απλα ενα σκουπιδι της KONAMI... Πραγματικα εδωσα τα λεφτα μου για να παιξω online και δεν μπορω να το κανω σαν ανθρωπος. Συνεχεια κοληματα και lag ειναι. Μου την εχει βιδωσει πραγματικα αυτο που γινεται. Εχω κανει ενα καλουτσικο ranking και δε μπορω να το ανεβασω με τα lag τους γαμω... Δε γινεται να χανω ματς και να πεφτει το ranking μου λογω του lag...
isaias1983 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Παιδια να ρωτησω κατι κ γω?? Εβαλα το παιχνιδι σε Pc: core duo 1.6ghz 2gb ram 8600gts 256mb windows 7 με τελευταιους nvidia drivers... Κ μου λεει οτι η καρτα γραφικων δεν τηρει τις ελαχιστες προδιαγραφες...Αναλυση μονο 640χ480 κ 800χ600 μπορω να βαλω κ game details μονο χαμηλες.... Το παιχνιδι φαινεται τελειως χαλια ετσι...Μηπως φταινε οι drivers?Μηπως να βαλω παλιοτερους? Help please!
spunakos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 παιδια ξερει κανεις γιατι δεν εχει λιγκα η απλα εγω ειμαι καφτης κ δεν μπορω να την βρω!θελαμε να παιξουμε 5 ατομα λιγκα κ δεν το βρισκαμε! επισης εχει λιγα συστηματα σε σχεση με το παλιο που επελεγες ολες τισ εναλακτηκες 4-4-2 4-5-1 κτλπ τωρα πρεπει να τα κανεις μανουαλ ?
Dennisbest Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 παιδια ξερει κανεις γιατι δεν εχει λιγκα η απλα εγω ειμαι καφτης κ δεν μπορω να την βρω!θελαμε να παιξουμε 5 ατομα λιγκα κ δεν το βρισκαμε! επισης εχει λιγα συστηματα σε σχεση με το παλιο που επελεγες ολες τισ εναλακτηκες 4-4-2 4-5-1 κτλπ τωρα πρεπει να τα κανεις μανουαλ ? Εχει στην επιλογη κοινοτητα.
antonl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Παίδες για να παίξεις online χρειάζεται να έχεις κάνει portforwrd ???Ο αδερφός σου μου το πήρε original και όταν πατάει να μπει στο online του πετάει ένα error σχετικό με μια θύρα 5321 αν θυμάμαι καλά.Πιθανόν αργότερα να postαρω το ακριβές μήνυμα. Ναι πρέπει να κάνεις port forward...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα