Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, guzel είπε

Μήπως να ξαναδιαβάσεις τι γράφεις; Ο ίδιος μιλάς για on/off..

135W έφτασε, τί ήθελες να κάνει; Να υπερθερμαίνει τον χώρο όπως οι κινεζιες;

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περί επιστροφη χρημάτων κλιματιστικού,

μπορώ να ζητήσω από την Greek mama haier επιστροφή χρημάτων-κλιματιστικού για συμπεριφορά που δεν περιγράφεται κάπου και ειναι άκρως ενοχλητική ? Και μιλαω συγκεκριμένα για την θέρμανση και το γκαζωμα του fan οταν κάνει το οφ,ειναι στο υπνοδωμάτιο και τα νευράκια μου τα σπάει..😠😤

Επεξ/σία από ΘοδωρήςΚαρπούζης
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, guzel είπε

Δες πόσο στάσιμη είναι στο design και θα καταλάβεις πόσο στάσιμη έχει μείνει και εσωτερικά... Αν θέλεις μπορούμε να το δούμε και λεπτομερώς 

Design; Είναι αυτό κριτήριο αγοράς; Τι είναι εδώ καλλιστεία;

Ότι να ναι πραγματικά...

3 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Πάνε στο skroutz και βάλε σε 18000 btu να δεις ποιο είναι το μοναδικό κλιματιστικο που έχει Α+++ θέρμανση.

Εκτός από το finlix ??? 🤪

5 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Στασιμη στο design?

Δλδ το Emura και το Stylish τα βγαζει αλλη εταιρεια?

Άτιμο πράγμα ο φανμποισμος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, liakjim είπε

135W έφτασε, τί ήθελες να κάνει; Να υπερθερμαίνει τον χώρο όπως οι κινεζιες;

Και εμένα 130-140 πάει, αν και 18αρι, με θερμοκρασίες Κρήτης (σίγουρα πιο υψηλές από τις δικές σου) και δεν έκλεισε ποτέ. Επίσης του @thn 13αρι (χωρίς twin rotary) και επίσης δεν κλείνει. Σταμάτα επιτέλους την παραπληροφόρηση 

Επεξ/σία από guzel
  • Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, liakjim είπε

Design; Είναι αυτό κριτήριο αγοράς; Τι είναι εδώ καλλιστεία;

Ότι να ναι πραγματικά...

Εκτός από το finlix ??? 🤪

Άτιμο πράγμα ο φανμποισμος...

Μεχρι και το Finlux! A++ έχει μόνο !

Δημοσ.
10 ώρες πριν, rbx1000 είπε

Πρεπει να ξεκινησεις απο τα btu που χρειαζεσαι και το μπατζετ σου.

Μια καλη αρχη ειναι απο δω https://www.elith.gr/calc/index.php

3 ώρες πριν, liakjim είπε

Τα 5000W είναι για όλο το χώρο;

3 ώρες πριν, mike299 είπε

Ναι, έπρεπε να το κάνω ανά δωμάτιο?

Το link για τον υπολογισμό των απαιτήσεων αφορά την θέρμανση . Ο @mike299 τα θέλει μόνο για ψύξη . 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

@guzel εσυ δεν επέστρεψες κλιματιστικό ?  ,θες να με βοηθήσεις και να μου θυμησεις  την ειδική ορολογία που στήριξες το θέμα σου ? 

Αν σου πω οτι χρησιμοποιησε τον ορο κινεζοφασον θα με πιστεψεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

@guzel εσυ δεν επέστρεψες κλιματιστικό ?  ,θες να με βοηθήσεις και να μου θυμησεις  την ειδική ορολογία που στήριξες το θέμα σου ? 

Έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων. Έγραφαν πράγματα τα οποία δεν ίσχυαν ούτε κατάφεραν να αποδείξουν ..

Δούλευε σαν το Daikin του @liakjim ενώ μου το πούλησαν σαν πρωτοκλασάτο inverter 

Επεξ/σία από guzel
  • Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, guzel είπε

Και εμένα 130-140 πάει, αν και 18αρι, με θερμοκρασίες Κρήτης (σίγουρα πιο υψηλές από τις δικές σου) και δεν έκλεισε ποτέ. Επίσης του @thn 13αρι (χωρίς twin rotary) και επίσης δεν κλείνει. Σταμάτα επιτέλους την παραπληροφόρηση 

Τα χεις μπλέξει τελείως.

Ποιος μίλησε για το τοσιμπα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, guzel είπε

Μαν δεν κλείνει γιατί ο χώρος μου χρειάζεται τόση ενέργεια για να κάνει συντήρηση σε αυτή την θερμοκρασία που δεν φτάνει το όριο των στροφών που μπορεί να πέσει ο συμπιεστής.

Αν το βάλω 12 εσωτερική με 10 εξωτερική τι θα κάνει νομίζεις;

Έχει απόλυτη σχέση με το χώρο μου.

Και την ζητούμενη θερμοκρασία, και την εξωτερική.

Η να είχε 18 εξωτερική και να ζητά μέσα 19. Πόσο λες να δουλέψει; 10 λεπτά; 15; Μετά τι θα κάνει; Θα αρχίσει τον χορό της βροχής και του κρύου για να θέλει ο χώρος περισσότερα btu ώστε να μην σβήνει;

Επεξ/σία από thn
  • Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, guzel είπε

Προς guzel αλλα και αλλους... Ρε παιδια ή πειτε τα σε pm ή γραφτε σαν να σας διαβαζει καποιος για πρωτη φορα. Guzel νομιζεις θυμαμαι σε ποιο κλιματιστικο αναφερεσαι. Αν ειναι παντως κινεζοφασον τοτε τα 130 watt το κοβω να ειναι και η standby καταναλωση και εσυ νομιζεις οτι ινβερταρει😝 (πλακα κανω)

Δημοσ.

Πριν δυο χρονια κοιταζα Amber αλλα ηταν ακριβο (24αρι νομιζω). Καλο δεν εχει βγει αυτο? Καπου 1400€ ειχε και τελικα πηρα το shorai το 22αρι στα 1150€ (μιλαμε πριν 2 χρονια). Παντως στα spec τα ειχε ολα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Curtis76 είπε

Πριν δυο χρονια το κοιταζα αλλα ηταν ακριβο (24αρι νομιζω). Καλο δεν εχει βγει αυτο?

Και εγώ το κοίταζα λόγω διβαθμιου συμπιεστή.

Δυστυχώς δεν ξέρουμε αν είναι καλό γιατί δεν έχει πει κάποιος κάτι για αυτό.

Έχει κάποια κοινά στοιχεία με kuro και nemesis που για το τελευταίο ξέρουμε ότι έχει πολύ υψηλά ελάχιστα watts. Δεν είναι 2βαθμια όμως . Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...