Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδια τι συζηταμε,σιγα μην παρω θερμομετρο πιστοποιημενο απο ανεξαρτητο φορεα,

Ακομα και σωστα να δειχνει,το κλιματιστικο δεν δουλευει οπως πρεπει,οταν πιανει θερμοκρασια δεν κανεις off απο τα 1500watt

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Artakos είπε

Βρε παιδια τι συζηταμε,σιγα μην παρω θερμομετρο πιστοποιημενο απο ανεξαρτητο φορεα,

Ακομα και σωστα να δειχνει,το κλιματιστικο δεν δουλευει οπως πρεπει,οταν πιανει θερμοκρασια δεν κανεις off απο τα 1500watt

Πωω εμπλεξες..μακαρι να εχει βλαβη και να φτιαχτει γιατι αλλιως θα πρεπει να τους πεισεις να στο αλλαξουν..Ποσα τετραγωνικα ειναι ο χωρος; επισης ο εξερχομενος αερας βγαινει ελευθερα στον χωρο; εχει ελευθερο πεδιο 4 μετρα ας πουμε ή υπαρχει καποιο εμποδιο οπως κολωνα;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Artakos είπε

Ποια 1500; 2500 βλέπω. Απλά τραγικό. Ας το δει ο τεχνικός καλύτερα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Εάν πέσει κάτω από 7C η ελάχιστη δυνατή κατανάλωση μειώνεται..,ενώ αν είναι πάνω από 7C αυξάνεται αντίστοιχα..

Εννοείς το αντιστροφο ,αν πέσει κάτω από 7 η κατανάλωση αυξάνεται και το αντίστροφο αν ανεβεί η θερμοκρασία μειώνεται η κατανάλωση 

10 λεπτά πριν, Artakos είπε

Τα ειδες τα θερμόμετρα με πιστοποιηση eurovent? Ο @liakjimεχει παραγγείλει μια δωδεκάδα  😂😂😂 στο τέλος θα εχει δαπανήσει περισσότερα για τα gadget μέτρησης κατανάλωσης από ότι η ίδια η κατανάλωση 😅😅😅😂😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

Εννοείς το αντιστροφο ,αν πέσει κάτω από 7 η κατανάλωση αυξάνεται και το αντίστροφο αν ανεβεί η θερμοκρασία μειώνεται η κατανάλωση 

Όχι είναι έτσι όπως το περιέγραψα,δεν μιλάω γενικά για κατανάλωση αλλά την ελάχιστη στιγμιαία κατανάλωση που μπορεί να έχει το κλιματιστικό.π.χ. shorai στους -15C έχει ελάχιστη στιγμιαία κατανάλωση 105watt,στους 7C έχει 160watt και στους 24C έχει 202watt.

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, energy52 είπε

και κανει ακριβως το ιδιο με πριν; Απ την αλλη οσον αφορα την καταναλωση το δικο μου 18αρι πεφτει πολυ πιο κατω απ τη δηλωμενη οποτε ειναι λιγο περιεργο ολο αυτο τι να πω..

Ακριβώς το ίδιο ,πρπει να πω ότι μετα την αλλαγή το άφησα εκτός τροφοδοσίας ρεύματος 2 ημέρες και στην πρώτη λειτουργία δεν το έκανε ,ανέβασε περσίδες αθόρυβα 😯 από την χαρά μου δοκίμασα τις άλλες θέσεις περσιδων και μπλόκαρε πάλι ..έπειτα δεν ξαναφτιάξε..όσο για την κατανάλωση περίμενα και γω να πέφτει πιο χαμηλά από την δηλωμένη αλλα δεν το κάνει,αν και ο χώρος πολύ πολύ μικρός ,αρχαίο σπίτι ενεργειακή κλάση προτελευταία ,έχω απώλειες μάλλον από τους τοίχους 

3 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Όχι είναι έτσι όπως το περιέγραψα,δεν μιλάω γενικά για κατανάλωση αλλά την ελάχιστη στιγμιαία κατανάλωση που μπορεί να έχει το κλιματιστικό.

Δηλαδή αν πέσει η  εξ 5 η ελάχιστη  στιγμιαία θα πέσει στους πχ 180? Make no sense but ok

Επεξ/σία από ΘοδωρήςΚαρπούζης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

Ακριβώς το ίδιο ,πρπει να πω ότι μετα την αλλαγή το άφησα εκτός τροφοδοσίας ρεύματος 2 ημέρες και στην πρώτη λειτουργία δεν το έκανε ,ανέβασε περσίδες αθόρυβα 😯 από την χαρά μου δοκίμασα τις άλλες θέσεις περσιδων και μπλόκαρε πάλι ..έπειτα δεν ξαναφτιάξε..όσο για την κατανάλωση περίμενα και γω να πέφτει πιο χαμηλά από την δηλωμένη αλλα δεν το κάνει,αν και ο χώρος πολύ πολύ μικρός ,αρχαίο σπίτι ενεργειακή κλάση προτελευταία ,έχω απώλειες μάλλον από τους τοίχους 

Δηλαδή αν πέσει η  εξ 5 η ελάχιστη  στιγμιαία θα πέσει στους πχ 180? Make no sense but ok

Αν έχεις super μονώσεις και τόσο χρειάζεται ο χώρος ναι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Artakos είπε

Μονο 18 σταματηματα σε 2 ωρες

IMG_20191227_233030.jpg

Αποκλείεται να είναι φυσιολογική συμπεριφορά αυτή. Φωτό (όπως και η προηγούμενη  φώτο που φαίνεται ότι το πάνω πάνω σημείο είναι τα 2500watt) σε email inventor,και τους λες φτιάξτε το, η αλλάξτε το.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Artakos είπε

IMG_20191227_233030.jpg

Τι μου θυμίζει........ Κατά τ άλλα το όνομα στον κλιματισμό.... Σήμερα στον δρόμο είχα μπροστά μου μια κλούβα και είχε εντός ένα κλιματιστικό inventor... και σκεφτόμουν σε ποιον καημένο/θύμα πήγαιναν να κάνουν εγκατάσταση ...

Επεξ/σία από guzel
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Artakos είπε

IMG_20191227_233030.jpg

Μου θυμίζει τσατσάρα.

Το forum μετά τα tp link και το GitHub, έχει περάσει σε νέα εποχή debugging έτσι;🤓🤓🤓

ΥΓ μόνο ο καρπουζης μας κρατάει πίσω ακόμα 😆

Δημοσ.

Χαλαρά εδώ με 2 fujitsu ρυθμισμένα στους 19 και το ανεμιστηρα στο high, επικρατεί ικανοποιητική ζέστη σε σημαντικό μέρος του σπιτιού, προσπαθούν να ζεσταθουν και τα περιφερειακά δωμάτια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, liakjim είπε

ΥΓ μόνο ο καρπουζης μας κρατάει πίσω ακόμα 😆

Θα κανω το διάγραμμα σε μαυροπίνακα με κιμωλία και άβακα 😂😂😂

2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Χαλαρά εδώ με 2 fujitsu ρυθμισμένα στους 19 και το ανεμιστηρα στο high,

Χωρίς τα κλιματιστικά αναμμένα τι θερμοκρασία εχεις ? Μηπως ζεις στην θερμότερη ζώνη ? 😂 εξωτερικό μηπως ? 😅

Επεξ/σία από ΘοδωρήςΚαρπούζης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

Θα κανω το διάγραμμα σε μαυροπίνακα με κιμωλία και άβακα 😂😂😂

Χωρίς τα κλιματιστικά αναμμένα τι θερμοκρασία εχεις ? Μηπως ζεις στην θερμότερη ζώνη ? 😂 εξωτερικό μηπως ? 😅

Χωρίς κλιματιστικά έχω περίπου 14-15 μετά από ώρες. Εξωτερικη εχτές το βράδυ 12. Σήμερα δεν μέτρησα αλλά λογικά επειδή έχουμε περισσότερο κρύο θα ειναι 10-11.

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...