Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπόν μετά από 1 ημέρα χρήσης του Mirai plus:

Α. Κάτι κρακ κρακ που ακούω τώρα από το omnia, δεν έχω ακούσει ούτε κιχ. Είχατε δίκιο.

Β. Βελούδινη λειτουργία μεσα-εξω πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ότι είναι ανοιχτό αν δεν περάσεις από κάτω. Είχατε δίκιο.

Γ. Συνεχής λειτουργία κ συντήρηση θερμοκρασιας. Αν και σημερα μου έριξε έκλεισε 1 φορά, όταν με εσωτερική 20.6 έβαλα ζητούμενη 20. Κατά τα άλλα κάποια στιγμή για κάνα δεκάλεπτο έπαιξε στα 190, κάμποση ώρα είχε ισορροπήσει, όμως το αγαπημένο του σημείο είναι τα 220-240w, ήτοι περίπου 70-80w λιγότερα από omnia.

Δ. Τώρα βέβαια τι να συγκρίνεις με το omnia. Το οποίο είχε ρυθμισμένα ζητηση 21 κ ήταν κλειστό, κ λεω κάτσε να βάλω follow me και μου διαβάζει θερμοκρασια στο κοντρόλ 17😱 (πεσμένο στο χαλί βέβαια εν μέρει δικαιολογείται)και μουλεγε το γυναικακι κρυώνω γυναικείο τις έλεγα κοιτα 21 είναι που να το βάλω. Την ίδια ώρα το θερμόμετρο χώρου έδειχνε 19.

Δ. Πέραν της αλλοπροσαλης συμπεριφοράς, ισορροπεί -οταν δε κλείνει κάπου στα 280-330- , το toshiba μπορεί να πέσει δηλ και 100w λιγότερα. Η διαφορές τους στη κατανάλωση είναι λίγες νομίζω,  διότι το omnia μένει κλειστό αρκετο χρόνο ενώ το μιραι δύσκολα θα κλείσει. Btw πάλι σήκωσε περσιδα.

Γενικά νομίζω άξιζε η  αγορά, κυρίως λόγω της πολιτισμένης λειτουργίας.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, bill2015 είπε

Εγω στο γραφειο το αναψα 8 το πρωι πανω απο 20 δεν πηγε με τπτ 

Και εμένα έτσι έκανε και άρχισα να το δουλεύω και κάποιες ώρες που λείπω.

Προγραμμάτισε το να ανάβει στους 20 στο high απο τις 5.

Λογικά μέχρι να πας θα ναι ανθρώπινο το περιβάλλον.

Εγώ το άναψα μόλις τώρα μέσω wifi στους 18 γιατί εχει 0 τώρα εξω.

Λογικά θα το βρώ στους 18-19 βαθμούς

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε

Τα ιδια ειχα παρατηρησει με τα δικα μου MIRAI plus(SEIYA). O νεος κομπρεσσορας δουλευει πολυ αθορυβα. Κατι παραξενο(αλλα καλοδεχουμενο) γινεται με τα TOSHIBA σαν κλιματιστικα. Ενω τα SEER/SCOP δεν φαίνονται να εντυπωσιάζουν...στην πράξη οι καταναλώσεις είναι πολυ καλες. Επισης, ολα δείχνουν να δουλεύουν οπως πρεπει, σιγουρα καλες επιλογες.  

Επεξ/σία από CorumD
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, energy52 είπε

Ποια η διαφορα μεταξυ v.1 και 3,1;

Μα το είχα γράψει στην ίδια πρόταση που με έκανες quote!!!

7 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε

Α. Κάτι κρακ κρακ που ακούω τώρα από το omnia, δεν έχω ακούσει ούτε κιχ. Είχατε δίκιο.

Β. Βελούδινη λειτουργία μεσα-εξω πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ότι είναι ανοιχτό αν δεν περάσεις από κάτω. Είχατε δίκιο.

Γ. Συνεχής λειτουργία κ συντήρηση θερμοκρασιας. Αν και σημερα μου έριξε έκλεισε 1 φορά, όταν με εσωτερική 20.6 έβαλα ζητούμενη 20. Κατά τα άλλα κάποια στιγμή για κάνα δεκάλεπτο έπαιξε στα 190, κάμποση ώρα είχε ισορροπήσει, όμως το αγαπημένο του σημείο είναι τα 220-240w, ήτοι περίπου 70-80w λιγότερα από omnia.

Δ. Τώρα βέβαια τι να συγκρίνεις με το omnia. Το οποίο είχε ρυθμισμένα ζητηση 21 κ ήταν κλειστό, κ λεω κάτσε να βάλω follow me και μου διαβάζει θερμοκρασια στο κοντρόλ 17😱 (πεσμένο στο χαλί βέβαια εν μέρει δικαιολογείται)και μουλεγε το γυναικακι κρυώνω γυναικείο τις έλεγα κοιτα 21 είναι που να το βάλω. Την ίδια ώρα το θερμόμετρο χώρου έδειχνε 19.

Δ. Πέραν της αλλοπροσαλης συμπεριφοράς, ισορροπεί -οταν δε κλείνει κάπου στα 280-330- , το toshiba μπορεί να πέσει δηλ και 100w λιγότερα. Η διαφορές τους στη κατανάλωση είναι λίγες νομίζω,  διότι το omnia μένει κλειστό αρκετο χρόνο ενώ το μιραι δύσκολα θα κλείσει. Btw πάλι σήκωσε περσιδα.

Γενικά νομίζω άξιζε η  αγορά, κυρίως λόγω της πολιτισμένης λειτουργίας.

Τα 220-240 ίσως δεν είναι το αγαπημένο του όπως λες, απλά εκεί ισορρόπησε τις απώλειές σου. Ενθαρρυντικό που κατεβαίνει 190. Πολύ καλή τιμή. Μπορεί και πιο κάτω, το βλέπεις.

Το 17 στο τηλεκοντρόλ του Omnia δεν είναι λάθος του μηχανήματος, αλλά της φυσικής . Ο κρύος αέρας πάει κάτω. Στα πόδια σας θα έχετε 17, στο ταβάνι μπορεί και 27.

Περσίδα που σήκωσε τη 2η φορά , μήπως ήταν λόγω απόψυξης;

Επίσης, μήπως έχεις θερμόμετρο να μετρήσεις αέρα στις περσίδες; Νιώθεις κρύα ρεύματα; Σε κρεβατοκάμαρα το έχεις; Ο αέρας είναι ανεπαίσθητος στο τελείως χαμηλό ή όχι;

Με ποιον μετρητή το έχεις;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, yiannis_1 είπε

Και εμένα έτσι έκανε και άρχισα να το δουλεύω και κάποιες ώρες που λείπω.

Προγραμμάτισε το να ανάβει στους 20 στο high απο τις 5.

Λογικά μέχρι να πας θα ναι ανθρώπινο το περιβάλλον.

Εγώ το άναψα μόλις τώρα μέσω wifi στους 18 γιατί εχει 0 τώρα εξω.

Λογικά θα το βρώ στους 18-19 βαθμούς

8 με 5 το δουλεύω  όσο για το wifi πολύ πικρή ιστορία το ρύθμισα αλλά το έκλεισα γτ πρέπει η συσκευή μου  και το κλιματιστικό να είναι στον ίδιο χώρο με το ρουτερ  οπότε πιος ο λόγος να το δουλεύω μέσω wifi 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.

αχα

Μια ερώτηση αν το κλιματιστικό έχει wifi ο έλεγχος μπορεί να γίνει και με δεδομένα κινητής και όσο μακριά και αν είσαι σωστά ;

• Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, bill2015 είπε

αχα

Μια ερώτηση αν το κλιματιστικό έχει wifi ο έλεγχος μπορεί να γίνει και με δεδομένα κινητής και όσο μακριά και αν είσαι σωστά ;

εε ναι! για αυτο δημιουργήθηκε / υπάρχει !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bill2015 είπε

αχα

Ναι απ' το σπίτι το ανάβω ή απ το κινητό με 3-4g.

Αλλά αν δεν είσαι ξενύχτης καλύτερα να το προγραμματίσεις να ανάβει αυτόματα γύρω στις 5.

Ανάλογα και με την εξωτερική και του πόσο οριακό είναι το μηχάνημα.

Σήμερα το πρωί που μπήκα ήταν έτσι.

20200122_092540.jpg

Και λογικά στην διάρκεια που θα είμαι στο γραφείο θα εχω 20-21 και δεν θα έχω ούτε μια απόψυξη.

Σε διαφορετική περίπτωση αν το άναβα όταν ερχόμουν θα έτρωγα κρύο τις 2 πρώτες ώρες να ανέβει από 11 στους 17

και θα έτρωγα και καμιά απόψυξη στη μάπα.

Άν το προγραμμάτιζα για 5 η ώρα που βαριέμαι να το κάνω, θα είχα περίπου το ίδιο αποτέλεσμα και θα γλύτωνα και την τζάμπα θέρμανση 2 επιπλέον ωρών.

Βέβαια άλλες φορές χρειάζεται λιγότερο (όταν έχει 9-10 βαθμούς το βράδυ) άλλες περισσότερο κυριακή για δευτέρα που έχει παγώσει 2 μέρες το γραφείο.

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

εε ναι! για αυτο δημιουργήθηκε / υπάρχει !

Μάλλον το δικό μου είναι κουτσόwifi γτ απομακρυσμένα δεν δουλεύει 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Μάλλον το δικό μου είναι κουτσόwifi γτ απομακρυσμένα δεν δουλεύει 

Τι μάρκα?

Περίεργο ποιο το νόημα???

Παίξε με τον προγραμματισμό του τότε.

Πιστεύω πως αφού έχουμε γίνει advanced εδώ πέρα ✌️ πρέπει να προτείνονται και μηχανήματα που μπορούν να αποδώσουν όχι μόνο με χαμηλή κατανάλωση συντήρησης αλλά και μηχανήματα που μπορούν να δουλέψουν σε τέτοιες "on off συνθήκες¨ που απαιτείται γρήγορη αύξηση της θερμοκρασίας.

Ας πούμε ένα Gree που είναι τέτοιο στύλ κλιματιστικού (το μπουμπουνάς και ανεβάζει γρήγορα χωρίς να αγκομαχάει) θα μπορούσε να ήταν πιο χρήσιμο σε ένα γραφείο - εμπορικό κατάστημα όπου χρησιμοποιείται διακεκομένα.

Η ακόμα και σε άτομα που πάνε ελάχιστα σπίτι και θέλουν και efficient αλλά και σχετικά άμεση θέρμανση για λιγότερες ώρες πχ εργένικες γκαρσονιέρες, φοιτητόσπιτα, εξοχικά κτλ

Στην τελική αν δεν μπορεί να φτάσει μια μονάδα θέρμανσης την επιθυμητή θερμοκρασία τι νόημα έχει να συζητάμε το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει στην συντήρηση... 

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε

Τι μάρκα?

Περίεργο ποιο το νόημα???

Παίξε με τον προγραμματισμό του τότε.

Πιστεύω πως αφού έχουμε γίνει advanced εδώ πέρα ✌️ πρέπει να προτείνονται και μηχανήματα που μπορούν να αποδώσουν όχι μόνο με χαμηλή κατανάλωση συντήρησης αλλά και μηχανήματα που μπορούν να δουλέψουν σε τέτοιες "on off συνθήκες¨ που απαιτείται γρήγορη αύξηση της θερμοκρασίας.

Ας πούμε ένα Gree που είναι τέτοιο στύλ κλιματιστικού (το μπουμπουνάς και ανεβάζει γρήγορα χωρίς να αγκομαχάει) θα μπορούσε να ήταν πιο χρήσιμο σε ένα γραφείο - εμπορικό κατάστημα που χρησιμοποιείται διακεκομένα.

Η ακόμα και σε άτομα που πάνε ελάχιστα σπίτι και θέλουν και efficient αλλά και σχετικά άμεση θέρμανση για λιγότερες ώρες πχ εργένικες γκαρσονιέρες, φοιτητόσπιτα κτλ

Στην τελική αν δεν μπορεί να φτάσει μια μονάδα θέρμανσης την επιθυμητή θερμοκρασία τι νόημα έχει να συζητάμε το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει στην συντήρηση... 

Συμφωνώ 100% π.χ. το toyo 856zr που είχα (που είναι βασισμένο πάνω στο Gree) είναι ταμάμ για τέτοια κατάσταση.. (για ταχύτητα) στον σωστό χώρο

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...