Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rnd1978 είπε

23 η και 30 θα μπορούσες ..σε 20λεπτα παίζει να τα πιάσει εκεί πάνω! 

Μια μέρα που θα έχω ανησυχίες θα το κάνω στο Toshiba,θα βαλω μεγααααλη επιθυμητή ,και τέρμα χαμηλά τον ανεμιστήρα.. να θυμηθώ toyotomi ..(on/off? Λογικά)

😛

Ασε, δεν θα σκάσω το μωρό για το κινεζοφασόν 🙃

Με το follow me μια χαρούλα είναι.

• Like 3
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

..επιτέλους ..ήρθε το συνεργείο και άλλαξε την εσωτερική του  haier green με νέα tundra plus..και επιτέλους ανεβοκατεβάζει περσίδες στο on off χωρίς το γκαζωμα ..thank god ..έχω κλιματιστικό οχι ξυπνητήρι 😂😂😂

Επεξ/σία από teowatermellon
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, teowatermellon είπε

..επιτέλους ..ήρθε το συνεργείο και άλλαξε την εσωτερική του  haier green με νέα tundra plus..και επιτέλους ανεβοκατεβάζει περσίδες στο on off χωρίς το γκαζωμα ..thank god ..έχω κλιματιστικό οχι ξυπνητήρι 😂😂😂

Ο @ΘοδωρήςΚαρπούζης δεν έχει το ίδιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Στο turbo δουλεύουν για Full για μισή ώρα και μετά επανέρχονται στην αρχική επιλογή ταχύτητας. Μπορεί να είναι Low, med, High ή όπως αλλιώς το έχει ονομάσει ο κατασκευαστής.

Βέβαια μερικά Κινεζάκια ξεχνάνε και παραμένουν στο turbo συνέχεια. Όπως ένα Toyotomi Izuru που έχω. Η Toyotomi στο συγκεκριμένο λέει ότι είναι μια έξτρα σκάλα. Ας πούμε Extra-High

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Translate Teo Watermelon

Αααα για αυτό με έχει γράψει στα κατάστιχα του που του είχα στείλει πμ για να φτιάξουμε το hs110?

• Sad 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Στο turbo δουλεύουν για Full για μισή ώρα και μετά επανέρχονται στην αρχική επιλογή ταχύτητας. Μπορεί να είναι Low, med, High ή όπως αλλιώς το έχει ονομάσει ο κατασκευαστής.

Βέβαια μερικά Κινεζάκια ξεχνάνε και παραμένουν στο turbo συνέχεια. Όπως ένα Toyotomi Izuru που έχω. Η Toyotomi στο συγκεκριμένο λέει ότι είναι μια έξτρα σκάλα. Ας πούμε Extra-High

Αν το αφήσω 8 ώρες στο turbo θα νε toyotomi είναι 

Στο ayto δουλεύει άλλοτε όταν φτάσει 23 μπαίνει off άλλοτε χαμηλώνει 

• Confused 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill2015 είπε

Αν το αφήσω 8 ώρες στο turbo θα νε toyotomi είναι 

Στο ayto δουλεύει άλλοτε όταν φτάσει 23 μπαίνει off άλλοτε χαμηλώνει 

Συγνώμη αλλά μπορείς να εξηγήσεις λίγο τι εννοείς 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, g-e-o είπε

Ανάμεσα σε beurer, xiaomi, και bresser, τι θερμόμετρο χώρου να προτιμήσω; 

Tα beurer είναι μια καλή μάρκα. 

4 ώρες πριν, mr.Vox είπε

Και το Fujitsu όταν το βάλεις στο powerfull ανεβάζει την ταχύτητα ανεμιστήρα σε μια σκάλα υψηλότερη του high, το κάνει για κάποια λεπτά μόνο. 

Δημοσ.
Στις 30/1/2020 στις 11:59 ΜΜ, dimostr είπε

σε ποια περιοχή μένεις εγώ είμαι ΓΑΛΑΝΕΙΚΑ κοντά στο σανατόριο 

Καλησπερα, εγω ειμαι πιο κεντρο αρχες Οθωνος κοντα..ακομη και τις πολυ κρυες μερες που ηταν κοντα στο μηδεν, παγο δεν εχω δει πχ..εσυ εκει πρεπει να σαι ενα- δυο βαθμους κατω λογικα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, liakjim είπε

Ο @ΘοδωρήςΚαρπούζης δεν έχει το ίδιο πρόβλημα;

Εγω είμαι 😂 ,κάνε την μετάφραση στα ελληνικά teo watermelon 🍉 

5 ώρες πριν, liakjim είπε

Αααα για αυτό με έχει γράψει στα κατάστιχα του που του είχα στείλει πμ για να φτιάξουμε το hs110?

Εχεις δίκιο για να μην λεω πολλά  σου ζήτω δημόσια στο φόρουμ συγγνώμη για την αμέλεια μου να σου απαντήσω,αύριο θα σου στείλω pm και αν μπορεις και θέλεις ακόμα να με βοηθήσεις θα το κάνουμε, τι λες 

Επεξ/σία από teowatermellon
  • Like 1
Δημοσ.

Χαιρετώ την ομάδα!

Μετά από λίγη ανάγνωση στο άρθρο παρατήρησα ότι οι περισσότεροι έχετε εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στο θέμα.

Θα ήθελα να μου αναφέρετε την ιδανικότερη επιλογή για 2 κλιματιστικά 9.000btu και 18.000btu για οικιακή χρήση στα Νότια Προάστια της Αθήνας, κυρίως για ψύξη το καλοκαίρι.

Λάβετε υπόψιν σας ότι δεν γίνεται συχνή χρήση παρά μόνο τις πολύ ζεστές μέρες το καλοκαίρι(20-30 φορές το χρόνο).

Επίσης, σημαντικό χαρακτηριστικό ειδικά για το 9.000btu είναι να είναι αθόρυβο και οι επιλογές σας θα ήθελα να είναι μεταξύ Mitsubishi και Daikin.

Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...