Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, dimostr είπε

Σε τι πάροχο είσαι πόσο πλήρωσες λογαριασμό ,

ΔΕΗ (με Νυχτερινό)...780...( Για τα έναντι εδινα εγω τις πραγματικές μετρησεις ΔΕΔΔΗΕ απο το site)

Απ'οτι βλέπω καμμιά 100αρα+ Euro θα τα γλίτωνα με Elpedison και 0.16 η Κwh ( εμένα τόσο πάει η νυχτερινή)

Επεξ/σία από m4rk0s
  • Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, m4rk0s είπε

ΔΕΗ (με Νυχτερινό)...780...( Για τα έναντι εδινα εγω τις πραγματικές μετρησεις ΔΕΔΔΗΕ απο το site)

Σου βγήκε 18,5 λεπτά η kwh ,ίσως να κοιταζες και κάποιον άλλο πάροχο να δεις αν μπορείς να πας φθηνότερα 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αν αναφέρεσαι στο nemesis pro https://www.bestprice.gr/item/2155157416/inventor-nemesis-pro-n2vi32-12wifin2vo32-12.html

είναι το καλύτερο μοντέλο της Inventor από άποψης απόδοσης, οπότε εφόσον θες Inventor, τότε ναι, αξίζει.

Inventor P9VI32-12WF Passion ECO 

Κλιματιστικό Inverter 
Αυτό το μοντέλο

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, m4rk0s είπε

Απ'οτι βλέπω καμμιά 100αρα+ Euro θα τα γλίτωνα με Elpedison και 0.16 η Κwh ( εμένα τόσο πάει η νυχτερινή)

3 λεπτά πριν, dimostr είπε

Σου βγήκε 18,5 λεπτά η kwh ,ίσως να κοιταζες και κάποιον άλλο πάροχο να δεις αν μπορείς να πας φθηνότερα 

2 λεπτά πριν, greg2310 είπε

Κλιματιστικό Inverter 
Αυτό το μοντέλο

Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο το συγκεκριμένο μοντέλο.

Το aria αλλά και το nemesis pro είναι ανώτερα .

Το θες για ψύξη ή θέρμανση; Για κρεβατοκάμαρα ή για άλλο χώρο; Για πόσα τμ;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Για ψύξη κυρίως ..απλα ο κοτσοβολος μου το δίνει με άτοκες δώσεις ...με ενδιαφέρει η αξιοπιστία κυριως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, greg2310 είπε

Για ψύξη κυρίως ..απλα ο κοτσοβολος μου το δίνει με άτοκες δώσεις ...με ενδιαφέρει η αξιοπιστία κυριως

Θα πρότεινα το aria από mediamarkt που έχει επίσης άτοκες. https://www.mediamarkt.gr/el/product/_inventor-aria-ar3vi32-12wf-ar3vo32-12-με-ιονιστή-1223088.html

Έχει σαφώς μεγαλύτερο seer , 7, οπότε θα έχεις οικονομία.

Έχω το ξαδερφάκι του σε carrier ( crystal II) σε 9άρι και είναι πολύ καλό σε ψύξη.

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lofarek είπε

Ψεκαστηρα χρησιμοποιω για το ξεπλυμα του χημικου μετα και οσο αφορα το κενο οντως το μανομετρο της αντλιας το ειχε τερμστισει. Εχω και εγω αντλια κενου διβαθμια την χρησιμοποιω για αλλο λογο βεβαια ανεβαζω και μια φωτο της εγκαταστασης αφου μου ζητηθηκε σε καθε περιπτωση ομως το θεμα ειναι οτι τετιοα αστοχια υλικου για τετοιο μηχανημα και τετοια μαρκα ειναι απαραδεκτη..

IMG_20200507_093428-min.jpg

IMG_20200507_093403-min.jpg

Δεν βλέπω κάτι περίεργο, οκ δεν είναι 3 μέτρα σωλήνα άλλα αυτό δεν μπορεί να προκαλέσει ράγισμα στην πρόσοψη.
Το πιο πιθανό είναι να ήταν ελαττωματικό ή κάποιο μικρό ράγισμα κατά την μεταφορά-εγκατάσταση.

Στείλε μαιλ στην εταιρία και μετά από λίγες μέρες τηλ μήπως και βγάλεις άκρη.

Σε μερικά κλιματιστικά πληρώνεις το όνομα παρά την τεχνολογία κτλ

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, liakjim είπε

Θα πρότεινα το aria από mediamarkt που έχει επίσης άτοκες. https://www.mediamarkt.gr/el/product/_inventor-aria-ar3vi32-12wf-ar3vo32-12-με-ιονιστή-1223088.html

Έχει σαφώς μεγαλύτερο seer , 7, οπότε θα έχεις οικονομία.

Έχω το ξαδερφάκι του σε carrier ( crystal II) σε 9άρι και είναι πολύ καλό σε ψύξη.

Ευχαριστώ κ εκτιμώ τις απαντήσεις αλλά η αγορά πρέπει να γίνει από κοτσοβολο λόγω μη πιστωτικής  και έχει μόνο το μοντέλο που προαναφερα ..αν γνωρίζεις κάτι καλοδεχούμενο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, greg2310 είπε

Ευχαριστώ κ εκτιμώ τις απαντήσεις αλλά η αγορά πρέπει να γίνει από κοτσοβολο λόγω μη πιστωτικής  και έχει μόνο το μοντέλο που προαναφερα ..αν γνωρίζεις κάτι καλοδεχούμενο..

Ε αφού θες inventor και μόνο από Κωτσόβολο που φέρνει μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο, τι άλλο να πω εκτός από καλοδούλευτο και προσοχή στην εγκατάσταση;

Ίσως το μόνο που σκέφτομαι είναι να περίμενες μήπως έπεφτε σε τιμή γιατί στα 550€ είναι υπερτιμημένο.

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, greg2310 είπε

Παιδιά μια βοήθεια . σκέφτομαι την αγορά ενός inverter 12 000btu.καταληγω στο inventor λόγω 10 ετών εγγύησης ...έχει κανείς εμπειρία από την μάρκα ;αξιζει για 550 ευρώ που μου βγαίνει?

Έχω το Inventor Nemesis περίπου 5 χρόνια και είμαι ευχαριστημένος .  Με όσα έχουμε διαβάσει μέχρι τώρα εδώ απο άλλους φαίνεται πως έχουν το ποιοτικότερο και πιο άμεσο aftersales αυτή τη στιγμή . 

5 ώρες πριν, Lofarek είπε

Ψεκαστηρα χρησιμοποιω για το ξεπλυμα του χημικου μετα και οσο αφορα το κενο οντως το μανομετρο της αντλιας το ειχε τερμστισει. Εχω και εγω αντλια κενου διβαθμια την χρησιμοποιω για αλλο λογο βεβαια ανεβαζω και μια φωτο της εγκαταστασης αφου μου ζητηθηκε σε καθε περιπτωση ομως το θεμα ειναι οτι τετιοα αστοχια υλικου για τετοιο μηχανημα και τετοια μαρκα ειναι απαραδεκτη..

IMG_20200507_093428-min.jpg

IMG_20200507_093403-min.jpg

Βλάβες όλοι οι κατασκευαστές αντιμετωπίζουν  για οποιοδήποτε προϊόν . Αυτό είναι φυσιολογικό . Αυτό που αλλάζει είναι τα ποσοστά βλαβών απο μάρκα σε μάρκα ή απο μοντέλο σε μοντέλο . 
Κάποια μοντέλα μπορεί να είναι πιο αξιόπιστα απο άλλο μιας εταιρείας . 
Όσον αφορά το πλαστικό κάλυμμα που σου έσπασε θέλω να πιστεύω πως ετυχε κάτι με την παρτίδα του ανταλλακτικού και ότι δεν είναι γενικευμένο πρόβλημα ποιότητας του ανταλλακτικού για το μοντέλο αυτό .  Ευτυχώς είσαι στην εγγύηση,σωστά;  Απο περιέργεια ρώτα το κόστος ανταλλακτικού εκτός εγγύησης . Σε πλακέτες συμπιεστές μοτέρ είναι πανάκριβα τα ανταλλακτικά τους . 

Μίλα απευθείας με την αντιπροσωπεία για το πρόβλημα σου . Θα εξυπηρετηθείς γρηγορότερα  και μην περιμένεις τον τεχνικό σου που είναι μεσάζοντας . 

4 ώρες πριν, greg2310 είπε

Κλιματιστικό Inverter 
Αυτό το μοντέλο

Το Nemesis pro έχει μεγαλύτερο SEER οπότε καλύτερη οικονομία στην ψύξη συγκριτικά με το Passion Eco  αλλά αφού θες μόνο απο Κωτσόβολο μία επιλογή έχεις . Το Passion Eco . 
Ενδεχομένως να παίξει και σε καλύτερη τιμή αυτό το διάστημα αλλά μην το έχεις σίγουρο . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, liakjim είπε

Δε μπαίνω εκεί να γράψω αγαπητέ γιατί ποτέ δε θα μπορέσεις να αλλάξεις την γνώμη κάποιου και θα αναγκαστείς να μαλωσεις όσα στοιχεία και αν παρουσιάσεις εάν αυτός ο κάποιος έχει την αντίληψη ότι όλα είναι συνομωσία για να χτυπηθεί ο κρατικός συνδικαλισμός και να κερδοσκοπήσουν τα"συμφέροντα" στις πλάτες του κακομοίρη δημοσιου  υπαλλήλου 

Επεξ/σία από dimostr
  • Confused 1
Δημοσ.

Θάθελα να ζητήσω την βοήθεια κάποιου συμφορουμήτη για να κάνω σέρβις (σωστό με καθαρισμούς εσωτερικού + εξωτερικού + συμπλήρωση φρέον  + έλεγχος σωληνώσεων για διαρροές + έλεγχος ηλεκτρολογική κλπ. κλπ.) σε 4 κλιματιστικά στο ίδιο διαμέρισμα, στα Νότια προάστια (Γλυφάδα). Μπορείτε να μου συστήσετε ένα πολύ καλό συνεργείο για να κάνει το σέρβις  .... και όχι να τελειώσει στο πι και φι για να πληρωθεί και να φύγει.

Για να μην θεωρηθεί διαφήμιση, θα παρακαλούσα να μου στείλετε τις υποδείξεις σας με προσωπικό μήνυμα ....

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος η κάποια εταιρεία Θεσσαλονίκη που μπορεί να μου πει με υπευθυνότητα τι επιλογή να κάνω σε btu??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, greg2310 είπε

539 ευρώ για Κινεζο-φασόν της Inverter; Είναι πολλά τα λεφτα. Κλιματιστικό χωρίς EUROVENT πιστοποίηση, με φτηνά πλαστικά με τριγμούς και θορυβώδης κομπρεσσερ. Ουσιαστικά παίρνεις μηχάνημα της κατηγορίας τον 300ευρω, ολα τα υπολοιπα ειναι 'κρεμα' της Inventor. Θα σου ελεγα με λιγοτερα λεφτα να κοιτάξεις το DAIKIN ΑΤΧC25b 449 ευρώ. Και πιο αποδοτικό, και πιο αθόρυβο, και DAIKIN...

Επεξ/σία από CorumD
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...