Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yositosi είπε

το ότι εδώ μέσα θα μάθουμε τις εμπορικές πολιτικές και συμφωνίες του Κώτσου, όταν στην πράξη τις ξέρουν μόλις 4~5 άτομα εκεί μέσα και ούτε καν οι διευθυντές καταστημάτων, πολύ απλά με ξεπερνάει :D :D :D 

Μη σε ξεπερνάει. Έχουμε διαβάσει και θα διαβάσουμε πολλά περισσότερα...

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, liakjim είπε

To Aria έχει Midea.

GMCC να υποθέσω εννοείς

Τώρα γενικοτερα τι γκαιλέ βγάζει ο καθένας για το τι συμπιεστή φοράει ένα μηχάνημα ακόμα να το καταλάβω. Η κάθε εταιρεία έχει τους κωδικούς της (Hitachi, GMCC,, Rechi, CRSS Sanyo, Mitsubishi, κλπ κλπ) όπου αλλού είναι καλύτερης απόδοσης ως προς τον ανταγωνισμό και αλλού υποδεέστερα, χωρίς όμως ο συμπιεστής μόνο να καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα

Επεξ/σία από yositosi
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, yositosi είπε

το ότι εδώ μέσα θα μάθουμε τις εμπορικές πολιτικές και συμφωνίες του Κώτσου, όταν στην πράξη τις ξέρουν μόλις 4~5 άτομα εκεί μέσα και ούτε καν οι διευθυντές καταστημάτων, πολύ απλά με ξεπερνάει :D :D :D 

o ανθρωπος ειναι insider....

18 λεπτά πριν, guzel είπε

εσύ βάλε το premium:lol:

το θέλω!!!!!!

Eσυ δεν ελεγες οτι το premium ειχε flow 17 μετρα?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Επισης θα πρεπει καποια στιγμη να δουμε το engineering book του Edge για να δουμε αν ισχυουν οντως τα capacity που δινει γιατι υπαρχει μια περιεργη συμπτωση στις τιμες που εχει ανακοινωσει η Τοσιμπα.

Είμαι όλος αυτιά!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέχασα το κλιματιστικό, ένα οικονομικό Daikin από κοτσωβολο, στο εξοχικό ανοιχτό στους 23 βαθμούς, να πω το γείτονα να κλείσει το ρεύμα από την χελώνα ή να το αφήσω ανοιχτό μέχρι την άλλη βδομάδα που θα ξαναπάω; 

Αν θα κλείσει το ρεύμα από την χελώνα απότομα, ενώ δουλεύει, να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα;

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
Μόλις τώρα, prefuse είπε

Ξέχασα το κλιματιστικό, ένα οικονομικό Daikin από κοτσωβολο, στο εξοχικό ανοιχτό στους 23 βαθμούς, να πω το γείτονα να κλείσει το ρεύμα από κεντρικό πίνακα που βρίσκεται εκτός σπιτιού ή να το αφήσω ανοιχτό μέχρι την άλλη βδομάδα που θα ξαναπάω; 

Αν θα κλείσει το ρεύμα απότομα, ενώ δουλεύει, να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα;

23 στην ψυξη η στην θερμανση?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, prefuse είπε

Ξέχασα το κλιματιστικό, ένα οικονομικό Daikin από κοτσωβολο, στο εξοχικό ανοιχτό στους 23 βαθμούς, να πω το γείτονα να κλείσει το ρεύμα από κεντρικό πίνακα που βρίσκεται εκτός σπιτιού ή να το αφήσω ανοιχτό μέχρι την άλλη βδομάδα που θα ξαναπάω; 

Αν θα κλείσει το ρεύμα απότομα, ενώ δουλεύει, να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα;

να το κλείσει ,δεν έχει πρόβλημα.εαν δει την εξωτερική σταματημένη ακόμη καλύτερα.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, CorumD είπε

Από τη στιγμή που δεν προσφέρει κάτι σε απόδοση + την αφαίρεση του ιονιστή, είναι χειρότερη αγορά από το shorai premium.

Το ίδιο ισχύει και για το 18αρι.

Εκτός αν κάνουν κανά 200άρι φθηνότερα.

Για το 10αρι και 13άρι, ναι, να το δεχτώ.

Για αυτόν που θέλει 24άρι με απόδοση και capacity, το KMTA είναι σαφώς καλύτερη επιλογή

https://www.e-klimashop.gr/fujitsu-24000-btuh/340-κλιματιστικο-fujitsu-asyg24kmtaaoyg24kmta-μετρητοις.html

Ρίχνει 3 κολώνες στο edge.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

έχει εγκριθεί εξοικονομώ για το σπίτι μου και θέλω να αλλάξω ενα παλιό κλιματιστικό με νέο 18άρι. Πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ελαφριά μόνο για ψύξη. Διάβασα πολλά posts προσπαθώντας να διαμορφώσω απόψη.  Πείτε μου αν κατάλαβα καλά; Το Toshiba Shorai είναι μια καλή επιλογή; και ποιό μοντέλο το premium, άλλο; Tο Midea Mission II; Ο μηχανικός πρότεινε το Inventor Premium.

Επεξ/σία από eleni-gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με καλή τιμή κάνει είσοδο στην ελλαδα το edge.

Έξω βλέπω το 22αρι 1600+ ευρώ...

https://www.klima-shop.sk/Klimatizacia-Toshiba-Shorai-Edge-6-1kW-RAS-B22J2KVSG-E-RAS-22J2AVSG-E-d942.htm

και 789 το 9αρι...

https://www.ebay.it/itm/TOSHIBA-SHORAI-EDGE-WIFI-R32-CONDIZIONATORE-CLIMATIZZATORE-9000-10000-BTU-A/254542568726?hash=item3b43eb5d16:g:MOwAAOSwh~Neb6yO

Το premium καταργείτε θα είναι διαθέσιμο σε καταστήματα που έχουν στοκ. Οι μεγάλοι θα φερνουν μόνο το edge όπως έγινε και με το απλό shorai.

Και αναμφισβήτητα παρά τους haters εδώ μέσα είναι ανώτερο μηχανημα σε ποιότητα, απόδοση καλύτερα SEER/SCOP, θόρυβο μόλις 19db τα μικρά, επιλογή θορύβου εξωτερικής, hada care, Νέο airflow, design, φίλτρα ultra pure και άλλα πολλά... 

8 λεπτά πριν, eleni-gr είπε

Καλησπέρα,

έχει εγκριθεί εξοικονομώ για το σπίτι μου και θέλω να αλλάξω ενα παλιό κλιματιστικό με νέο 18άρι. Πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ελαφριά μόνο για ψύξη. Διάβασα πολλά posts προσπαθώντας να διαμορφώσω απόψη.  Πείτε μου αν κατάλαβα καλά; Το Toshiba Shorai είναι μια καλή επιλογή; και ποιό μοντέλο το premium, άλλο; Tο Midea Mission II; Ο μηχανικός πρότεινε το Inventor Premium.

Δεν υπάρχει καλύτερη στη τιμή του. Αφρόκρεμα και μόλις έφτασε Ελλάδα το καινούργιο shorai edge + εφτά χρόνια εγγύηση σε όλα τα μέρη αρκεί μετα τον πρώτο χρόνο να κάνεις συντήρηση από κάποιον ψυκτικό (6 συντηρήσεις συνολικά).

Το ινβεντορ είναι φασον άλλου κατασκευαστή. Μακριά.

Επεξ/σία από guzel
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, eleni-gr είπε

Καλησπέρα,

Το Shorai premium ειναι απο τα καλυτερα 18αρια που κυκλοφορουν.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Το Shorai premium ειναι απο τα καλυτερα 18αρια που κυκλοφορουν.

δηλαδή παρόλο που καταργείται θα το επέλεγες;

Επεξ/σία από eleni-gr
Δημοσ.

Συντηρηση στο a/c κανουμε καθε χρονο?Ειχαμε κανει περσι Ιουλιο και το χρησιμοποιησαμε κανα μηνα το πολυ και οχι καθε μερα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, guzel είπε

Με καλή τιμή κάνει είσοδο στην ελλαδα το edge.

Έξω βλέπω το 22αρι 1600+ ευρώ...

https://www.klima-shop.sk/Klimatizacia-Toshiba-Shorai-Edge-6-1kW-RAS-B22J2KVSG-E-RAS-22J2AVSG-E-d942.htm

και 789 το 9αρι...

https://www.ebay.it/itm/TOSHIBA-SHORAI-EDGE-WIFI-R32-CONDIZIONATORE-CLIMATIZZATORE-9000-10000-BTU-A/254542568726?hash=item3b43eb5d16:g:MOwAAOSwh~Neb6yO

Το premium καταργείτε θα είναι διαθέσιμο σε καταστήματα που έχουν στοκ. Οι μεγάλοι θα φερνουν μόνο το edge όπως έγινε και με το απλό shorai.

Και αναμφισβήτητα παρά τους haters εδώ μέσα είναι ανώτερο μηχανημα σε ποιότητα, απόδοση καλύτερα SEER/SCOP, θόρυβο μόλις 19db τα μικρά, επιλογή θορύβου εξωτερικής, hada care, Νέο airflow, design, φίλτρα ultra pure και άλλα πολλά... 

Δεν υπάρχει καλύτερη στη τιμή του. Αφρόκρεμα και μόλις έφτασε Ελλάδα το καινούργιο shorai edge 

Το ινβεντορ είναι φασον άλλου κατασκευαστή. Μακριά.

ευχαριστώ,

το edge δε βγαίνει σε 18αρι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...