Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, a2d είπε

Tο λινκ ζητάει username και κωδικό δε μπορώ να μπω 

Δυστυχώς Είναι η μοναδική πηγή θέρμανσης..  

Ωχ, αυτό δούλευε μέχρι πρόσφατα.

Πόσα τμ είναι η σαλονοκουζινα; Σε ποια περιοχή; Υψόμετρο; Μονώσεις; Είναι εκτεθειμένο; Είναι όροφος; Επάνω, κάτω τι χώροι υπάρχουν; Χρήματα;

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, κλιματιστικο για ψυξη ψαχνω.12καρι θελω να παρω

Εχω βαλει στο ματι αυτο εδω ( http://www.toyotomi.gr/el/htn-htg20-12r32 ) της toyotomi , υπαρχει κατι που δεν μας αρεσει σε αυτο το μοντελο;

Το βρηκα στα 500 με εγκατασταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, xartoNz είπε

υπαρχει κατι που δεν μας αρεσει σε αυτο το μοντελο;

Ναι, η εταιρεία. Μήπως να δεις κάτι άλλο;

Επεξ/σία από guzel
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, guzel είπε

Ναι, η εταιρεία. Μήπως να δεις κάτι άλλο;

Νομιζα πως ειναι καλη η εταιρια , τι μου προτεινεις;; Σε παρομοιο κοστος 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xartoNz είπε

Νομιζα πως ειναι καλη η εταιρια , τι μου προτεινεις;; Σε παρομοιο κοστος 

Έτσι την πατήσαμε όλοι. Δεν έχει καμία σχέση η εταιρεία του σήμερα με το παρελθόν. Πλέον τα κλιματιστικά της τα προμηθεύεται από άλλους κατασκευαστές και απλά κολλάει το λογότυπο της πάνω στη μονάδα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, guzel είπε

Έτσι την πατήσαμε όλοι. Δεν έχει καμία σχέση η εταιρεία του σήμερα με το παρελθόν. Πλέον τα κλιματιστικά της τα προμηθεύεται από άλλους κατασκευαστές και απλά κολλάει το λογότυπο της πάνω στη μονάδα.

Μαλιστα , καταλαβα , ευχαριστω για την πληροφορια. Σχετικα με τα Morris , ξερουμε τιποτα; 

Δημοσ.

Καλησπερα σας

Ενδιαφερομαι για ενα κλιματιστικο για σαλονι 38 τετραγωνικων μετρων. Ολοι μας προτεινουν 24 btu, αλλα το δωματιο ειναι σε πολυ καλο προσανατολισμο, δεν εχει καθολου ηλιο το απογευμα και απο πανω υπαρχουν αλλα δωματια ετσι εχει ηδη καλη μονωση. Ο κομπρεσορος θα τοποθετηθει σε σκιασμενο χωρο. Οποτε σκεφτομαι αν θα με καλυπτει 18 btu. 

Σκεφτομαι συγκεκριμενα για το Midea vertu plus που δεν βγαινει σε 24 btu. Θα με καλυψει το 18 btu η θα εχει προβλημα; Εχετε καποια αλλη εισηγηση; 

Φυσικα δεν εχω γνωσεις για αυτο το θεμα, αλλα απο την ερευνα που εκανα στο διαδυκτιο καποιες σελιδες λενε οτι δεν βασιζονται αποκλειστικα στο μεγεθος του δωματιου, αλλα λαβανουν υποψη τους και αλλους παραγοντες οπως αυτους που αναφερα πιο πανω. 

Γι αυτο θα εκτιμουσα την αποψη των ειδικων εδω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GlV είπε

Καλησπερα σας

Ενδιαφερομαι για ενα κλιματιστικο για σαλονι 38 τετραγωνικων μετρων. Ολοι μας προτεινουν 24 btu, αλλα το δωματιο ειναι σε πολυ καλο προσανατολισμο, δεν εχει καθολου ηλιο το απογευμα και απο πανω υπαρχουν αλλα δωματια ετσι εχει ηδη καλη μονωση. Ο κομπρεσορος θα τοποθετηθει σε σκιασμενο χωρο. Οποτε σκεφτομαι αν θα με καλυπτει 18 btu. 

Σκεφτομαι συγκεκριμενα για το Midea vertu plus που δεν βγαινει σε 24 btu. Θα με καλυψει το 18 btu η θα εχει προβλημα; Εχετε καποια αλλη εισηγηση; 

Φυσικα δεν εχω γνωσεις για αυτο το θεμα, αλλα απο την ερευνα που εκανα στο διαδυκτιο καποιες σελιδες λενε οτι δεν βασιζονται αποκλειστικα στο μεγεθος του δωματιου, αλλα λαβανουν υποψη τους και αλλους παραγοντες οπως αυτους που αναφερα πιο πανω. 

πόσο έχει το vertu; υπάρχει Ελλάδα;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GlV είπε

Καλησπερα σας

Κανείς εδώ δεν πρόκειται να σου πει ότι βάζει στοίχημα για τι χρειάζεται ο χώρος σου.

Συνήθως για 38τμ με καλή μόνωση  και μη εκτεθειμένο στον ήλιο ένα 18αρι θα είναι υπέρ αρκετό.

Αλλα επειδή είσαι Κύπρο, ποιες είναι οι μέγιστες εξωτερικές θερμοκρασίες το καλοκαίρι; Ρωτάω γιατί πάνω από τους 40C συνήθως βλέπουμε σημαντική μείωση στην απόδοση των κλιματιστικών.

Αυτό το midea είναι ίδιο με το grande ή είναι η ιδέα μου;

https://www.inventoraircondition.gr/klimatistika/oikiaka-toixou/grande

Δημοσ.

Το βρηκα στο ιντερνετ. Υπαρχει στην Κυπρο το ασπρο και στοιχιζει 1299 χωρις την εγκατασταση. Μιλαμε για μεγαλη διαφορα τιμης. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι το shorai 18 btu καλυπτει 46+ τετραγωνικα, αλλα το vertus 18 btu 24-35 τετραγωνικα; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...