Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Artakos είπε

Πρεπει να ειναι λαθος στην μεταφραση,δεν εχει νοημα να δουλευει η αντλια 1 ωρα,πρώτον γιατι και σε 10 λεπτα πιανει το κενο και δεύτερον γιατι ετσι δεν πρόκειται να καταλάβεις εαν εχει διαρροή το προς κενο κυκλωμα

Όχι και στα αγγλικά το ίδιο ακριβώς λέει

IMG_20200801_232549_compress67.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, danaos7 είπε

morris 24αρι.επιστροφη από διακοπές.Μια βδομαδα κλειστο το σπιτι ,το βρηκα 29,8 εσωτερικη.Εξω πριν κανα 2 ωρες μενιδι 35 και κατι ψιλα στο μπαλκονι μου.Εχει κλεισει 2 ωρεςτο εργαλειο και βαραει καταναλωση 1.6kw/h με ζητηση 26 . Να δω ποτε θα το ισσοροπησει απο περιεργεια.

μετα απο 4 ωρες καταφερε και εφτασε στα 350 ..βεβαια εδω ανοιγα τα ντουλαπια και εβγαζαν ζεστη αχαχαχαχα..τεντωσε σημερα το μορρισακι

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, mmike2503 είπε

Μπήκε το εργαλείο! Σωλήνες 4 μέτρα, και κενό 1 ώρα και 20 λεπτά. (Τo manual έλεγε τουλάχιστον 1 ώρα).

Κάτι σωλήνες που φαίνονται στην εξωτερική είναι μια ηλίθια προεγκατασταση της πολυκατοικίας

IMG_20200801_160038_compress68.jpg

IMG_20200801_160104_compress64.jpg

ΑΧΧΧΧΧ , είναι πανέμορφο! Ζηλεύω! 🥰😍

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα 

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάποιος το συγκεκριμένο κλιματιστικό Midea Prime MA2-12NXD0-I/Ο Κλιματιστικό 12.000 BTU/h και εάν είναι ευχαριστημένος ....διάβασα αρκετές κρητικές και άκρη δεν έβγαλα κάποιοι γράφουν ότι είναι αθόρυβο άλλοι πάλι ότι κάνουν θόρυβο τα πλαστικά μέρη ....Επίσης σαν μάρκα είναι κάλο μου έκανε εντύπωση τα δέκα χρόνια εγγύηση .....

Δημοσ.

7 hours ago, john_petrucci7 said:

Γνωρίζει κάποιος ποια μοντέλα toyotomi είναι τα αντίστοιχα gree?? Πχ το izuru είμαι Lomo ή amber?? 

Βάσει εικόνας θα έλεγα lomo

• Thanks 2
Δημοσ.

παιδιά διαβάζω τώρα  ότι πρέπει να κάνει κενό αέρας ο τεχνικός στην εγκατάσταση τι είναι αυτό? σε μένα νομίζω δεν έκανε κάτι τέτοιο απλώς ξεβίδωσε και και με ένα ειδικό εργαλείο άνοιξε της σωλήνες και έκανε την σύνδεση

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε

Για το hiro?? 

Πάλι μόνο με την εικόνα lomo θα έλεγα αλλά δεν νομίζω να είμαι σωστός... Δεν έχει νόημα να έχουν 2 μηχανήματα ίδια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mmike2503 είπε

Πάλι μόνο με την εικόνα lomo θα έλεγα αλλά δεν νομίζω να είμαι σωστός... Δεν έχει νόημα να έχουν 2 μηχανήματα ίδια.

Ευχαριστω και πάλι.. Μήπως έχει τύχει Ν ανοίξεις ποτέ toyo να δεις τι κομπρεσορα φοράνε?? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, john_petrucci7 είπε

Ευχαριστω και πάλι.. Μήπως έχει τύχει Ν ανοίξεις ποτέ toyo να δεις τι κομπρεσορα φοράνε?? 

Πότε όμως... Είχα το izuru 12 και 9 (όχι το eco, το πρώτο μοντέλο με το r410a ψυκτικό) πριν πάρω τα daiseikai αλλά δεν τα είχα ψάξει τόσο.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, sserhat είπε

παιδιά διαβάζω τώρα  ότι πρέπει να κάνει κενό αέρας ο τεχνικός στην εγκατάσταση τι είναι αυτό? σε μένα νομίζω δεν έκανε κάτι τέτοιο απλώς ξεβίδωσε και και με ένα ειδικό εργαλείο άνοιξε της σωλήνες και έκανε την σύνδεση

Ναι αν ανοίξεις τον οδηγό εγκατάστασης θα δεις ότι το γράφει. 

Οι σωλήνες που σου βάζει ο ψυκτικός έχουν έρθει σε επαφή με αερα ( εσωτερικά) οπότε όταν στις συνδέει πρέπει με κάποιο τρόπο να τον αφαιρέσει αλλιώς θα υπάρχει αέρας στο κύκλωμα. 

Για να γίνει αυτό συνδέεται αντλία κενού πριν ανοίξει τις βάνες για να κυκλοφορήσει το ψυκτικό, αφαιρείται ο αέρας, και μετά ανοίγει τις βάνες για να κυκλοφορεί μόνο το ψυκτικό στο κύκλωμα. 

Πολλοί για να αποφύγουν τη διαδικασία της αντλίας κάνουν τη λεγόμενη "εκδίωξη" όπου με ανοιχτή βανα αφήνουν το ψυκτικό να κυκλοφορήσει, σπρώχνοντας τον αέρα προς τα έξω. Αυτό δεν θεωρείται σωστή πρακτική γιατί 

1 δεν εγγυάται την ολοκληρωμένη αφαίρεση του αέρα από το κύκλωμα

2 μαζί με τον αέρα διαφεύγει μικρή ποσότητα ψυκτικού. 

Και τα 2 μπορούν να προκαλέσουν (έστω και ελάχιστα) μειωμένη απόδοση. Το 2ο είναι κακό και για το περιβάλλον καθώς όλα τα ψυκτικά είναι αέρια θερμοκηπίου.

• Like 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mmike2503 είπε

Πότε όμως... Είχα το izuru 12 και 9 (όχι το eco, το πρώτο μοντέλο με το r410a ψυκτικό) πριν πάρω τα daiseikai αλλά δεν τα είχα ψάξει τόσο.

Κι εγώ αυτό έχω το παλιό κι ένα hiro με r32. Μόνο ψύξη τα δουλεύω. Ήσουν ευχαριστημένος?? Αν και καμιά σχέση με τα τωρινά σου έχεις ανέβει κατά πολύ κατηγορία βλέπω (με μια δόση - καλής ζηλιας- φυσικά) 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, sserhat είπε

Κενο πρέπει να γίνεται σε κάθε εγκατάσταση, συνδέουν μια αντλια κενού αέρος με τις σωληνώσεις και μετά μετράνε με το κενομετρο. Αυτά βέβαια δεν τα εφαρμόζει σχεδόν κανείς. 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, john_petrucci7 είπε

Κι εγώ αυτό έχω το παλιό κι ένα hiro με r32. Μόνο ψύξη τα δουλεύω. Ήσουν ευχαριστημένος?? Αν και καμιά σχέση με τα τωρινά σου έχεις ανέβει κατά πολύ κατηγορία βλέπω (με μια δόση - καλής ζηλιας- φυσικά) 

Με το παλιο izuru όχι καθόλου ευχαριστημένος. Δεν ξέρω καθόλου βέβαια πως είναι το καινούργιο (eco) με το r32. Στα 3 χρόνια επάνω άρχισε να πέφτει αισθητά σε απόδοση, και 2 ψυκτικοί που το ειδαν είπαν ότι δεν έχει κάποιο θεμα. Έτσι αποφάσισα να τα αλλάξω και πήγα σε daiseikai

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...