Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλα 3gs που εχεις πιασει, παρουσιαζουν το ιδιο προβλημα?

Δεν έχω πιάσει άλλο 3GS. :cry::P

Βασικά έχω πιάσει, αλλά για πολύ λίγο και δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια τι αίσθηση είχαν.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Γνωρίζει κανείσ αν Υπάρχει δυνατότητα να αποθηκεύσω και να δω ταινία στο iPhone?

Εάν ναι τι μορφής πρέπει να είναι?

Τα avi αρχεία πάντος που δοκίμασα δεν τα αποθηκεύει. Βγάζει μήνυμα ότι το αρχείο δεν είναι συμβατό με τη συσκευή ή κάτι παρόμοιο

Εννοειται οτι μπορεις...

Πρεπει να μετατρεψεις ομως την ταινια σου σε *.mp4. Καποια mp4 ομως δεν ειναι συμβατα (δεν εχω καταλαβει γτ) αλλα πολλα προγραμματα μετατροπης εχουν profile μετατροπης ειδικο για mp4 ipod/iphone/ipad κλπ. Αφου κανεις την μετατροπη , πετας τα mp4 στο itunes και συγχρονιζεις.

Δημοσ.

Άν έχει ερωτηθεί ξανά συγνώμη..αλλά το απόγευμα που έβαλα την 4.1 δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ από 3g.

μου λέει ότι δεν ήταν δυνατή η ενεργοποίηση του κινητού δικτύου δεδομένων,δεν είστε συνδρομητής σε υπηρεσία δεδομένων και μπλα μπλά...

και επίσης όταν πάω στις φωτογραφίες λέει απαιτείται συγχρονισμός μέσω itunes και ότι λείπουν εικόνες υψηλής ανάλυσης που συγχρονίστηκαν μέσω itunes. ενώ έχω κάνει και sunc τα πάντα.

έχετε καμία λύση???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

update carrier settings έκανα και reset network settings.αλλά ακόμα δεν ανοίγει ο safari.

μήπως πρέπει να καλέσω στην voda να μ φτιάξουν κάτι ρυθμίσεις όπως είχα κάνει και στην αρχή με την 3.1.3?

Επεξ/σία από gatoulis
Δημοσ.
Άν έχει ερωτηθεί ξανά συγνώμη..αλλά το απόγευμα που έβαλα την 4.1 δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ από 3g.

μου λέει ότι δεν ήταν δυνατή η ενεργοποίηση του κινητού δικτύου δεδομένων,δεν είστε συνδρομητής σε υπηρεσία δεδομένων και μπλα μπλά...

και επίσης όταν πάω στις φωτογραφίες λέει απαιτείται συγχρονισμός μέσω itunes και ότι λείπουν εικόνες υψηλής ανάλυσης που συγχρονίστηκαν μέσω itunes. ενώ έχω κάνει και sunc τα πάντα.

έχετε καμία λύση???

Φόρτωσες το backup μετά το upgrade στην 4.1?

Δημοσ.
Ακομα να βγει jailbreak για 4.1?Για 3gs παντα.

Στο φιλο που λεει γαι τα βιντεο,κατεβασε φιλε το OPLAYER ,παιζει τα παντα[avi,mkv κτλ]

Στο oplayer πως παιρνες τα αρχεία; Βλεπω FTP/samba. Καλώδιο η ασύρματα;

Δημοσ.

Καλημέρα! Έχω ενα 3gs με καμμένη logicboard και θέλω κάποια στιγμή στο μέλλον να την αντικαταστήσω. Ξέρετε απο που μπορώ να προμηθευτώ τη logic board μόνο? Εκτός απο ebay, το έχω υπ'οψιν μου. Ευχαριστώ!

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλημέρα! Έχω ενα 3gs με καμμένη logicboard και θέλω κάποια στιγμή στο μέλλον να την αντικαταστήσω. Ξέρετε απο που μπορώ να προμηθευτώ τη logic board μόνο? Εκτός απο ebay, το έχω υπ'οψιν μου. Ευχαριστώ!

Ρώτησα για αντίστοιχο πρόβλημα του παλιού μου iPhone 2G (το αρχικό μοντέλο). Είχαν logicboards στο 9volto, μου είπαν ότι το κόστος τους, μαζί με το κόστος αντικατάστασης, ανέρχεται στα 150 ευρώ.

Δεν ξέρω αν έχουν για το 3GS αλλά, από την άλλη, γιατί να μην έχουν; Πάρε ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις.

Δημοσ.
Ρώτησα για αντίστοιχο πρόβλημα του παλιού μου iPhone 2G (το αρχικό μοντέλο). Είχαν logicboards στο 9volto, μου είπαν ότι το κόστος τους, μαζί με το κόστος αντικατάστασης, ανέρχεται στα 150 ευρώ.

Δεν ξέρω αν έχουν για το 3GS αλλά, από την άλλη, γιατί να μην έχουν; Πάρε ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις.

Ευχαριστώ πολύ, θα το τσεκάρω! ;)

Δημοσ.

Παιδια ξερει μηπως καποιος αν γινεται να ακουγεται ο ηχος του sms οταν εχουμε τα ακουστικα πανω στο iphone???

Δημοσ.
Παιδια ξερει μηπως καποιος αν γινεται να ακουγεται ο ηχος του sms οταν εχουμε τα ακουστικα πανω στο iphone???

Όταν έχεις τα ακουστικά, όλοι οι ήχοι προωθούνται σ' αυτά.

Δημοσ.
Όταν έχεις τα ακουστικά, όλοι οι ήχοι προωθούνται σ' αυτά.

Ναι αλλα η κληση ακουγεται κ στα ακουστικα κ στο κινητο. Μ@λκια σκεπτικο παντως.. (Αντε μετα να της εξηγησεις τι εκανες κ δν απαντουσες στα μνμτα)..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...