Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσημα:

Dear Customer,

We recently sent you an email with details containing pre-load instructions for Battlefield 3. The game release date in those instructions refers to US Central Daylight Time.

For clarification, your local live date to begin playing the game is: October 28th, 2011.

Sincerely,

The Origin Team

Δημοσ.

3 μερες και σημερα!!!!δεν ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΕΜΕ ΡΕ!!!M60 RULEZ!!ΘΑ ΓΑΖΩΣΩ ΚΟΣΜΑΚΗ!!

img-20111022-174221-6550.jpg

μέχρι να κουνηθείς με το εργαλείο σε έχω ράψει 5 φορές με το g36 μου B)

Δημοσ.

Παιδιά ερωτήσεις άσχετου αναφορικά με την παραγγελία από το internet.

1.Στο link που έδωσε ένας φιλός www.offgamers.com/Battlefield/battlefield-3-global/battlefield-3-global-cd-key-c-5997-12705-12706.ogm

το παιχνίδι το έχουν 22€ και 37€ τη limited. Στο site της Origin το βρίσκω 50€ (limited edition). Ποια η διαφορά;;

2.Αν το παραγγείλω τώρα από origin θα μπορέσω να το κατεβάσω αλλά θα το ενεργοποιήσω στις 28/10;

3.Για να παίξεις θα πρέπει να έχει ανοικτό browser όπως και στη beta;

Επίσης γιατί στο bc2 το διαφημίζουν ότι κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου ενώ απ' ότι φαίνεται θα είναι διαθέσιμο στις 27 (28 για Ελλάδα ; ) ..

Συγγνώμη αν έχουν απαντηθεί ήδη τα πιο πάνω ...

Δημοσ.

Βγήκε και το patch για preload το οποίο είναι 472,1 mb.

bf3-patch.jpg

Εγώ κάνω έλεγχο για αναβαθμίσεις και μου λέει ότι είναι ενημρωμένο. Δεν έχει κατεβάσει όμως κάποιο patch.

Δημοσ.

Ρε παιδια μια ερωτηση ...Οταν με παρουν απο το πλαισιο για να παραλαβω την limited edition ,το κουτι θα το γραφει επανω οτι ειναι η ειδικη εκδοση ?Το λεω γιατι τους εχω ικανους να μου δωσουν το κανονικο,καλο θα ηταν να ξερουμε...

Δημοσ.

Εγώ κάνω έλεγχο για αναβαθμίσεις και μου λέει ότι είναι ενημρωμένο. Δεν έχει κατεβάσει όμως κάποιο patch.

μαλλον εχουν βαλει την αναβαθμισμενη εκδοση τωρα και δεν χρειαζεται το patch .το patch ειναι για τους πρωτους που το κατεβασαν χωρις την αναβαθμιση

Ρε παιδια μια ερωτηση ...Οταν με παρουν απο το πλαισιο για να παραλαβω την limited edition ,το κουτι θα το γραφει επανω οτι ειναι η ειδικη εκδοση ?Το λεω γιατι τους εχω ικανους να μου δωσουν το κανονικο,καλο θα ηταν να ξερουμε...

Θα γραφει limited επανω...ηρεμια παιδια μην τρελαινομαστε ,λιγες εμειναν υπομονη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...