Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μα δεν εκραξα τον yi...και ναι ξερω...τον εχω lvl 7 απο ζουγκλα...εδω και μηνες τον παιζω δεν ειναι ομως αυτο για το οποιο κοροιδευω...

και καλα μην τρελενεστε με το ποσα skill θελει...απλα κουβαλαει 1vs9 ενας καλος yi  που ξερει να παιζει το Q και το E του.

Δημοσ.

το dodge στο 0 sec δεν πιάνει στο dynamic queue ή εγω έχω lag?

Και εγω ειχα δοκιμασει, αλλα δε γινεται.

Δημοσ.

ρε παιδια επειδη ειχα να παιξω μηνες οπως ειπα και τωρα αρχισα καπως να ξανα παιζω..

τι ειναι το dynamic queue ?

γιατι απο το soloq Που θυμαμαι δεν βλεπω καμια διαφορα

Παλιά μπορούσες να παίξεις μονο solo-duo. Πλέον μπορείς να παίξεις με 3-4-5 άτομα premade.

Δημοσ.

μα δεν εκραξα τον yi...και ναι ξερω...τον εχω lvl 7 απο ζουγκλα...εδω και μηνες τον παιζω δεν ειναι ομως αυτο για το οποιο κοροιδευω...

και καλα μην τρελενεστε με το ποσα skill θελει...απλα κουβαλαει 1vs9 ενας καλος yi  που ξερει να παιζει το Q και το E του.

αφου παιζεις yi εισαι δικος μας, ο μονος champion που με κανει να παιζω το game.

Δημοσ.

Δεν σε πιασα...

edit:Για την Karma που γινε yasuo? :P 

αφου παιζεις yi εισαι δικος μας, ο μονος champion που με κανει να παιζω το game.

απλα τελευταια και με τις αλλαγες στο trinity δεν ξερωκατα ποσο συμφερει σε σχεση με jax!

Δημοσ.

Δεν σε πιασα...

edit:Για την Karma που γινε yasuo? :P

απλα τελευταια και με τις αλλαγες στο trinity δεν ξερωκατα ποσο συμφερει σε σχεση με jax!

http://www.lolking.net/summoner/eune/41183100       αυτο βγαζω ez penta και εχεις και early power με το bloodrazor και ghostblade.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονο σε εμενα το "your shop" εβγαλε skins απο ακυρους champion;

Καθε ποτε εμφανιζονται προσφορες στα skins; Που μπορω να τα βλεπω, περα απο το lol client store; Υπαρχει καποιο site για μελλονικες προσφορες;

Θελω καποιο skin για τον Kindred, αλλα για να μπε σε sale, λογικα θα πρεπει να περασουν μηνες, σωστα;

Επεξ/σία από Luxx
Δημοσ.

Τωρα μολις μπηκα στο account που εχω στο west server και ανοιξα τα 6 skin απο το "your shop". Ολα τους ανηκουν σε χαρακτηρες που παιζω. Σε αντιθεση με αυτα που ανοιξα στον east και ειναι τελειως ακυρα. Απο χαρακτηρες που εχω να παιξω μηνες. Γινεται με καποιο request στην riot να μου τα αλλαξουν;

Δημοσ.

Οτι να'ναι... μπαφάραν το LW!  Δεν φτάνει που μηδενίζει τα τανκ με το σπασμένο 45% πεν, ας το κάνουμε overall item να κόβει τα πάντα με το συν έξτρα ad... Ρε τον παίζουνε εκεί στη ΡΪΤΟ?

Να δείτε που στο επόμενο άντε μεθεπόμενο πατς, θα βγούνε και θα πούνε, το ίτεμ το βγάζουν άπαντες τυφλοσούρτη γιατί κάνει τα πάντα και συμφέρει ενώ ο αρχικός σκοπός του ήταν να κάνει counter τα τανκς. Οπότε θα το νερφάρουν. (και ελπίζω να του νερφάρουν το armor pen γιατί παραείναι OP και ας αφήσουν τo ad ως έχει).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...