Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Dunno , αν δεν κανω λαθος , καπου διαβασα οτι τον επομενο champ τον προοριζουν για support

Ισως να μην ειναι αυτος ο next , ισως απλα να ειναι παπατζα

Btw για οσους παιξουν ranked σημερα , αν κανετε dodge placement match , μετραει σαν ηττα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε σεις στο leagues σας λεει ποσα εχετε παιξει για placement? εμενα μου δειχνει ακομα την εικονα με τα tiers

χαμένο το πρώτο. ezreal 5/9 thresh 0/8 vi jungle 1/8. και γω με 7/5. απεναντι jinx 21/5 και ολα αυτά μέχρι το 25

edit. δεύτερο χαμένο. troll lucian

Επεξ/σία από andreapaog328
Δημοσ.

Dunno , αν δεν κανω λαθος , καπου διαβασα οτι τον επομενο champ τον προοριζουν για support

Ισως να μην ειναι αυτος ο next , ισως απλα να ειναι παπατζα

Btw για οσους παιξουν ranked σημερα , αν κανετε dodge placement match , μετραει σαν ηττα

Ειχαν πει οτι θελουν να βγαλουν ενα support μεσα στο 2014 και οχι οτι ο επομενος champ θα ειναι support.

Δημοσ.

1-1 προς το παρον

στο χαμενο παιχνιδι αν και επαιξα καλα feed-αρε το bot μας....

soraka full ability και με armor items...τι να πεις....

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος καλος για duo σημερα; Δε θελω να αποτυχω.. Τα παω αρκετα καλα το τελευταιο διαστημα και παιζω ολους τους ρολους.

Που τελειωσες?gold.plat?

Δημοσ.

Εχω ξαναρωτησει, αλλα δεν μου απαντησε κανεις... αξιζει πιστευετε να παιξει κανεις τωρα (με την εναρξη της σεζον) τα placement? Η να περιμενουμε κανα μηνα μπας και ειναι πιο σοβαρα τα game αφου η "μαζα" θα εχει ηδη καταταχθει? Απο την αλλη παλι, ισως ολοι tryhardaρουν τωρα για ενα fresh start... dunno...

Δημοσ.

Είτε τώρα είτε σε ένα μήνα, το ίδιο "σοβαρά" games θα παίξεις

Κατά τη γνώμη τώρα είναι καλύτερα που όλοι ξεκίνησαν από την αρχή και tryhardάρουν να ανέβουν

Edit: Να τος ο troller στο champ selection :P

Δημοσ.

Εχω ξαναρωτησει, αλλα δεν μου απαντησε κανεις... αξιζει πιστευετε να παιξει κανεις τωρα (με την εναρξη της σεζον) τα placement? Η να περιμενουμε κανα μηνα μπας και ειναι πιο σοβαρα τα game αφου η "μαζα" θα εχει ηδη καταταχθει? Απο την αλλη παλι, ισως ολοι tryhardaρουν τωρα για ενα fresh start... dunno...

Επαιξα 4 παιχνιδια. Μου φανηκε σα να παιζω silvers vs gold , silvers vs bronze. Μονο πλευρα 100% και easy win or lose.

Και πιο μετα να παιξεις παλι λογικα οι συμπαικτες σου θα εχουν παρομοιo αριθμο ranked games στη  season 

Δημοσ.

Placement ή όχι καρκίνοι παντού...

Afk/troll σε δικό μας game και μετά αμά βρίζεις φταις εσύ λες και είναι chat και όχι παιχνίδι...

Αυτός που trollαρει feedαρει κτλπ δεν παθαίνει τίποτα ενώ αυτός που βρίζει φταίει...

Δημοσ.

Ειναι περιεργο να βλεπω καποιους που στις αρχες και κατα την διαρκεια της s3 ελεγαν για afk/troll κτλ κτλ και τωρα παλι στην αρχη της s4 να μιλανε για το ιδιο πραγμα.Get over it!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...