SOADNICK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Double Dorans οταν εχεις προβλημα να μεινεις στο lane στην αρχη κ θελεις το extra hp/lifesteal η απλα οταν αναγκαστεις να πας back νωρις κ ειναι το μονο που μπορεις να αγορασεις που θα φερει το lane στα ισα Triple dorans ποτε , σου καθυστερει πολυ το build Ενα αλλο build που μπορεις να κανεις ειναι πας για pickaxe νωρις Ναι μεν σου καθυστερει λιγο το build , αλλα σου δινει ενα early game power spike που μπορεις να εκμεταλευθεις αν εισαι λιγο μπροστα . High risk high reward i guess Swap κανεις οταν θες να αποφυγεις καποιο συγκεκριμενο matchup ,οταν θεωρεις οτι μπορεις να κανεις καλυτερο spltpush απο την αλλη ομαδα η οταν απλα εχεις ενα συγκεκριμενο plan . Στο solo queue το ξεχνας Σε LCS κ λοιπα games τωρα δεν ξερω κατα ποσο θα το βλεπουμε τοσο συχνα οσο πριν μετα το buff στα top κ mid towers Ωραία, κατάλαβα, ευχαριστώ.
greenkamikazi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα μαγκες! εχω το εξης προβλημα:μου πεταει συνεχεια bug splat το παιχνιδι.ειναι πολυ εκνευριστικο στα ranked να σε πεταει καθε φορα τοθλαχιστον μια φορα..ειχε κανεις το ιδιο προβλημα?πως το ελυσε? εχω κανει reinstall το παιχνιδι αρκετες φορες αλλα τπτ.
nasos o psaras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα μαγκες! εχω το εξης προβλημα:μου πεταει συνεχεια bug splat το παιχνιδι.ειναι πολυ εκνευριστικο στα ranked να σε πεταει καθε φορα τοθλαχιστον μια φορα..ειχε κανεις το ιδιο προβλημα?πως το ελυσε? εχω κανει reinstall το παιχνιδι αρκετες φορες αλλα τπτ. ειναι θεμα hardware το ειχα και εγω πατα πινακα ελεγχου-> ρυθμισεις για προχωρημενους-->για προχωρημενους στο επιδοσεις πατα ρυθμισεις και εκει βαλε για βελτιστη αποδοση εμενα ετσι σταματησε
greenkamikazi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 μπορεις να γινεις λιγο πιο κατατοπιστικος? ευχαριστω
nrkmaiden Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Εμενα τον τελευταιο καιρο μου βγαζει game crashed και αργει να μπει στο παιχνιδι εχει κανεις τετοιο θεμα;
nasos o psaras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 μπορεις να γινεις λιγο πιο κατατοπιστικος? ευχαριστω που κολλησες? πηγαινε συστημα και ασφαλεια και μετα συστημα αριστερα γραφει ρυθμισεις συστηματος για προχωρημενους και μετα κανε οτι σου ειπα
sistah Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Γενικα, υπαρχει στο site του League of Legends, database με θεματα τεχνικης υποστηριξης.Υπαρχει και στα αγγλικα.
greenkamikazi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 που κολλησες? πηγαινε συστημα και ασφαλεια και μετα συστημα αριστερα γραφει ρυθμισεις συστηματος για προχωρημενους και μετα κανε οτι σου ειπα στο τελος εχει 2 επιλογες.programms και backround services.ποια απο τις 2 επιλεγω?
nasos o psaras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 στο τελος εχει 2 επιλογες.programms και backround services.ποια απο τις 2 επιλεγω?
vag10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα εκτός του lolreplay για να τραβάω βίντεο τα παιχνίδια?
greenkamikazi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 εκανα αυτο που λεει το video και περιμενω να δω αν θα μου το ξαναβγαλει.κατι ακομα στα γραφικα μες στο παιχνιδι το v-sync το εχουμε ενεργοποιημενο?
Atallos1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μιας κ βλεπω πολυκοσμια στο insomnia ingame Αν ενδιαφερεται για training custom κανεις απο τις 7 μεχρι τις 10 lemme know ειτε εδω ειτε ingame Αν δεν βγουν ατομα τοτε θα βγει 5αδα για normalz
nrkmaiden Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μιας κ βλεπω πολυκοσμια στο insomnia ingame Αν ενδιαφερεται για training custom κανεις απο τις 7 μεχρι τις 10 lemme know ειτε εδω ειτε ingame Αν δεν βγουν ατομα τοτε θα βγει 5αδα για normalz count me in IGN : pld123
spurakos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Και εγώ για normal είμαι μεσα αν και noobaki. ign:MadPhysicist1996 EUNE
Προτεινόμενες αναρτήσεις