Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Double Dorans οταν εχεις προβλημα να μεινεις στο lane στην αρχη κ θελεις το extra hp/lifesteal η απλα οταν αναγκαστεις να πας back νωρις κ ειναι το μονο που μπορεις να αγορασεις που θα φερει το lane στα ισα

Triple dorans ποτε , σου καθυστερει πολυ το build

Ενα αλλο build που μπορεις να κανεις ειναι πας για pickaxe νωρις

Ναι μεν σου καθυστερει λιγο το build , αλλα σου δινει ενα early game power spike που μπορεις να εκμεταλευθεις αν εισαι λιγο μπροστα . High risk high reward i guess

Swap κανεις οταν θες να αποφυγεις καποιο συγκεκριμενο matchup ,οταν θεωρεις οτι μπορεις να κανεις καλυτερο spltpush απο την αλλη ομαδα η οταν απλα εχεις ενα συγκεκριμενο plan . Στο solo queue το ξεχνας

Σε LCS κ λοιπα games τωρα δεν ξερω κατα ποσο θα το βλεπουμε τοσο συχνα οσο πριν μετα το buff στα top κ mid towers

Ωραία, κατάλαβα, ευχαριστώ.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα μαγκες!

εχω το εξης προβλημα:μου πεταει συνεχεια bug splat το παιχνιδι.ειναι πολυ εκνευριστικο στα ranked να σε πεταει καθε φορα τοθλαχιστον μια φορα..ειχε κανεις το ιδιο προβλημα?πως το ελυσε?

εχω κανει reinstall το παιχνιδι αρκετες φορες αλλα τπτ.

Δημοσ.

καλησπερα μαγκες!

εχω το εξης προβλημα:μου πεταει συνεχεια bug splat το παιχνιδι.ειναι πολυ εκνευριστικο στα ranked να σε πεταει καθε φορα τοθλαχιστον μια φορα..ειχε κανεις το ιδιο προβλημα?πως το ελυσε?

εχω κανει reinstall το παιχνιδι αρκετες φορες αλλα τπτ.

ειναι θεμα hardware το ειχα και εγω πατα πινακα ελεγχου-> ρυθμισεις για προχωρημενους-->για προχωρημενους

στο επιδοσεις πατα ρυθμισεις και εκει βαλε για βελτιστη αποδοση εμενα ετσι σταματησε

Δημοσ.

μπορεις να γινεις λιγο πιο κατατοπιστικος?

ευχαριστω

που κολλησες? πηγαινε συστημα και ασφαλεια και μετα συστημα  αριστερα γραφει ρυθμισεις συστηματος για προχωρημενους και μετα κανε οτι σου ειπα

Δημοσ.

που κολλησες? πηγαινε συστημα και ασφαλεια και μετα συστημα  αριστερα γραφει ρυθμισεις συστηματος για προχωρημενους και μετα κανε οτι σου ειπα

στο τελος εχει 2 επιλογες.programms και backround services.ποια απο τις 2 επιλεγω?

Δημοσ.

εκανα αυτο που λεει το video και περιμενω να δω αν θα μου το ξαναβγαλει.κατι ακομα στα γραφικα μες στο παιχνιδι το v-sync το εχουμε ενεργοποιημενο?

Δημοσ.

Μιας κ βλεπω πολυκοσμια στο insomnia ingame

Αν ενδιαφερεται για training custom κανεις απο τις 7 μεχρι τις 10 lemme know ειτε εδω ειτε ingame

Αν δεν βγουν ατομα τοτε θα βγει 5αδα για normalz

Δημοσ.

Μιας κ βλεπω πολυκοσμια στο insomnia ingame

Αν ενδιαφερεται για training custom κανεις απο τις 7 μεχρι τις 10 lemme know ειτε εδω ειτε ingame

Αν δεν βγουν ατομα τοτε θα βγει 5αδα για normalz

count me in 

IGN : pld123

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...