Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μονο το top δουλεψε...το bot fail-αρε ασχημα..ο λουσιαν πρεπει να τελειωσε το παιχνιδι με μηδεν kills...

παραυτα η επιλογη της σορακα για jungler ηταν αρκουντος αποτυχημενη...δεν νομιζω να εκανε καν καποιο gank....

δεν νομιζω να χει μηχανισμους σαν champ για gap-closes για να πεις οτι θα σκασω στο gank και θα κανω τους αντιπαλους να χεστουν...

απο κει και περα λιγο περιεργη η επιλογη του να παει καν jungle..συνηθως παιζει top - signed και ηταν και 1ο pick....

τι να πουμε...

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εκτος απο division , πλεον θα γινονται και promo games skipped για αυτους με υψηλο MMR

Not bad Rito

θα το λεει πουθενα??οπως στο division skip ας πουμε,η θα πηγαινεις 100 και ξαφνικα θα σε πεταει στο επομενο division?

Δημοσ.

5 - 5 στα placement, Silver 4 από Silver 2 s3 και με MMR +10 . Θα μπορούσε να είναι χειρότερα, έχω ανέβει πολλές φορές από Silver 4 οπότε απλά θα σπαμάρω παιχνίδια.

Δημοσ.

Ένα φιλαράκι(που σταμάτησε να παίζει) πουλάει το account του,έχει σχεδόν όλους τους ήρωες και περίπου 54 skins,αν ενδιαφέρετε κάποιος ας στείλει ένα pm για περισσότερες πληροφορίες. 

Δημοσ.

Ένα φιλαράκι(που σταμάτησε να παίζει) πουλάει το account του,έχει σχεδόν όλους τους ήρωες και περίπου 54 skins,αν ενδιαφέρετε κάποιος ας στείλει ένα pm για περισσότερες πληροφορίες. 

είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι 2 ευρώ. Να σου στείλω πμ?

Δημοσ.

Ειμαι largeeee δινω 7,99

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...