Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειναι οτι εκατασα τοσες φορες afk,

εκατσα μια φορα και μου πεταξε warning,επανηλθα,πηραμε το game και εφαγα το μπαν..

με την δικη σου προυποθεση ναι λογικο να φαω μπαν,αλλα δεν ισχυει αυτο που ειπες..

οποτε δεν ειναι λογικο στην προκειμενη κατασταση

Δεν υπάρχει περίπτωση να έφυγες για λίγο απ' το παιχνίδι, να ξαναμπήκες μετά και να έφαγες
ban με την μία για leaving (και μάλιστα βδομάδας!). Απλά δεν παίζει. Ή κάνεις συστηματικά leave (και μιλάμε για ΠΟΛΛΑ) και έτυχε σε αυτό το game να έκατσε το ban ή δεν κατάλαβες καλά και το ban ήταν για άλλο λόγο.
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To Leaver-Buster είναι αυτοματοποιημένο πάντως, δεν έχει σχέση με reports ή Tribunal. Ρίχνει ποινές όταν κάποιος βγει εκούσια ή ακούσια από το παιχνίδι ή κάτσει afk, που το βλέπει σαν idle και μετά από κάποιο χρόνο τον πετάει έξω.

Δημοσ.

Ρε αφήστε το μπλα μπλα και πάμε για κανένα game.Όλοι μέσα είστε και δεν απαντάει κανείς.Καθόμαστε και παίζουμε με τα 11χρονα πολωνάκια που έχουν διακοπές...

Δημοσ.

Αμάν.

Όταν φύγεις από ranked queue δε σου κόβει 3 LP την πρώτη φορά και 10 τη δεύτερη, σου κόβει στεγνά 10 LP την πρώτη. Δεύτερη δεν ξέρω.

Δηλαδή ρε μάστορα πρέπει να φάω τέτοια ποινή γιατί δε γουστάρω να παίξω με τον "you took mid I afk fuck u bb",που ακολουθήθηκε από τον "fuck u I afk 2 3v5" και τον "I play against you  lol"?

Δημοσ.

Αμάν.

Όταν φύγεις από ranked queue δε σου κόβει 3 LP την πρώτη φορά και 10 τη δεύτερη, σου κόβει στεγνά 10 LP την πρώτη. Δεύτερη δεν ξέρω.

Δηλαδή ρε μάστορα πρέπει να φάω τέτοια ποινή γιατί δε γουστάρω να παίξω με τον "you took mid I afk fuck u bb",που ακολουθήθηκε από τον "fuck u I afk 2 3v5" και τον "I play against you  lol"?

Εγω προσωπικα 2 φορες που εκανα leave (οχι σε συντομο χρονικο διαστημα μεταξυ τους) εχασα απο 3! 

Δεν ξερω τι εγινε στην περιπτωση σου.

Δημοσ.

σοβαρα; :/

εστω λιγο καλυτερα απο το βρομερο bronzes δεν ειναι;

Αν μιλάμε για east όλο το silver μεχρι και το gold 3 είναι σκουπίδι.

Δημοσ.

Άϊ σιχτίρ πια... Δεν μπορώ άλλο... Από 99Lp στα 80 και ξανά πίσω συνέχεια... Με τα ζώα...

Avg stats με kayle έχω 9 - 3.8 - 7 σε 8 game... Καρκίνο βγάζω για να κερδίσω με τα καθηστεριμένα... Τι άλλο να κάνω δλδ?

bitmap_3.jpg

Δημοσ.

Sorc boots με atk speed marks σε Kayle btw , βγαζεις περισσοτερο dps

Και οχι gunblade , void staff 

Δεν ξερω επισης γιατι εχετε 3 barrier

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...