Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απλα χαιρομαι που οι Fnatic φτανουν στα ταρταρα..

Δεν τους εκανε ο παιχταρας ο Puszu που στο τελευταιο game στα Worlds απεναντι στον Uzi τους εκανε ολους hardcarry με 15 kills..
Και που εκανε τα R της Αshe να μοιαζουν τηλεκατευθυνομενα στα finals του summer split..
Toν εδιωξαν για να παρουν τον παιχταρα Reckless...

Θεια δικη..

Παρατηρηση, στο 6-0 και στο 7-0 των Fnatic, δειτε ποσο ειχαν strugglaρει να κερδισουν (vs ROCCAT & CW). Το χα δει, μπαμ εκανε απο τοτε η κατηφορα.. 
Οποιος δει/θυμηθει τα games θα καταλαβει τι εννοω..

Δημοσ.

Αναμενομενο μου φαινεται που αρχισαν να πεφτουν. Γενικοτερα δεν ειναι ομαδα που μενει σταθερη σε μια καλη ή κακη πορεια, οπως φαινεται κ απο το περσινο lcs. Ο Rekkles μια χαρα ειναι, ο Puszu και αυτος μια χαρα φαινοταν αλλα επαιζε ultility ad carries οπως Varus, Ashe που εχουν φυγει απο το metagame. Ανεξαρτητα ποιο ad και αν ειχαν ομως δεν πιστευω οτι θα πηγεναν καλυτερα. 

Οσο για τα bronze debates για μενα οποιοσδηποτε ειναι κατω απο Silver 1 με πανω απο 150 (και πολλα λεω) games οπου κανει tryhard απλα δεν εχει μαθει να σκεφτεται οσο παιζει. Το παιχνιδι ειναι τοσο απλο που με ελαχιστα mechanics μπορεις να φτασεις και gold θα λεγα με το να ξερεις ποτε και γατι να κανεις την οποιαδηποτε κινηση.

Αυτο ειτε θα το καταφερεις με την εμπειρια πολλων games στα οποια θα πρεπει να κρινεις μονο τον εαυτο σου και το τι εσυ μπορεις να κανεις καλυτερα, ασχετα αν η ομαδα σου εχει σκοπο να feedarei ολη την Αφρικη, ειτε βλεπωντας streams τυπων που ειναι σε καλυτερα division και μαθενωντας απο αυτα. Για μενα ο scarra πχ ειναι απο τους καλυτερους streamers, δε σταματαει ποτε να μιλαει και να εξηγει τι κανει και γιατι το κανει.

Δημοσ.

Αναμενομενο μου φαινεται που αρχισαν να πεφτουν. Γενικοτερα δεν ειναι ομαδα που μενει σταθερη σε μια καλη ή κακη πορεια, οπως φαινεται κ απο το περσινο lcs. Ο Rekkles μια χαρα ειναι, ο Puszu και αυτος μια χαρα φαινοταν αλλα επαιζε ultility ad carries οπως Varus, Ashe που εχουν φυγει απο το metagame. Ανεξαρτητα ποιο ad και αν ειχαν ομως δεν πιστευω οτι θα πηγεναν καλυτερα. 

Οσο για τα bronze debates για μενα οποιοσδηποτε ειναι κατω απο Silver 1 με πανω απο 150 (και πολλα λεω) games οπου κανει tryhard απλα δεν εχει μαθει να σκεφτεται οσο παιζει. Το παιχνιδι ειναι τοσο απλο που με ελαχιστα mechanics μπορεις να φτασεις και gold θα λεγα με το να ξερεις ποτε και γατι να κανεις την οποιαδηποτε κινηση.

Αυτο ειτε θα το καταφερεις με την εμπειρια πολλων games στα οποια θα πρεπει να κρινεις μονο τον εαυτο σου και το τι εσυ μπορεις να κανεις καλυτερα, ασχετα αν η ομαδα σου εχει σκοπο να feedarei ολη την Αφρικη, ειτε βλεπωντας streams τυπων που ειναι σε καλυτερα division και μαθενωντας απο αυτα. Για μενα ο scarra πχ ειναι απο τους καλυτερους streamers, δε σταματαει ποτε να μιλαει και να εξηγει τι κανει και γιατι το κανει.

Scarra

Voyboy (απλά εξηγεί τα ΠΑΝΤΑ)

Trick2g (κυρίως σε subwars και όταν κάνει spectate κάποιον)

Oddone

Dyrus

Krepo

Αυτοί είναι οι top streamers για μένα όσον αφορά το πώς και γιατί κάνουν κάτι

Δημοσ.

+1 για Voyboy, Oddone και Nightblue απο τους καλυτερους streamers για jungle αν και αντιπαθω τον oddone :P

o Dyrus σπανια εξηγει το τι κανει. 

Σωστός για Dyrus απλά επειδή είναι από τους καλύτερους top laners είπα να τον βάλω και αυτόν :P

Δημοσ.

Πολυ φοβαμαι οτι ειναι καμποσοι που δεν ξερουν αγγλικα :P

Απο Ελληνες καποτε υπηρχε ο tyl_gaara που εβγαζε καλα streams και εξηγουσε. Τωρα εχει σταματησει και δυστυχως δεν εχω βρει καποιον αξιολογο σαν streamer.

Αν παλι καποιος ξερει αγγλικα τοτε ναι υπαρχουν ενα σωρο καλοι εκει εξω. Δεν ειναι απαραιτητο να εξηγουν ολοι, και μονο spec τα mechanics τους να κανεις ή το πώς παιζουν τα matchups στο lane, ειναι μια καλη αρχη για να βελτιωθει καποιος.

Εμενα απο τους αγαπημενους μου ειναι ο hao.

Δημοσ.

πως σας φάνηκε το hexakill??? το λάτρεψα απλά!!!!

Απο τα πιο αδιαφορα modes που εχουν βαλει γιατι δεν αλλαζει κατι στην ουσια , απλα γινεται πιο χαζο το παιχνιδι

Κι οπως ειπε κ ο Qtpie , εχεις ηδη 4 ζωντοβολα , δεν χρειαζεσαι 5ο :P

Oσον αφορα τα εκπαιδευτικα streams δεν υπαρχουν πολλα κ σιγουρα δεν ειναι απο τα top καποια

Πχ του Impakt για support μαζευει 250 viewers

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε να βλέπω Froggen και Krepo. Νομίζω με βοήθησε αρκετά ο Krepo. Επίσης υπάρχουν 2-3 Support στο youtube που ανεβάζουν τα παιχνίδια τους και σχολιάζουν/αναλύουν τις κινήσεις τους.

Εννοείται βλέπω dyrus για το βλέμμα αγελάδας και την απάθεια που δείχνει. Και o Oddone θεωρώ ότι υπεραναλύει πολύ καλά το jungling.

Δημοσ.

πως σας φάνηκε το hexakill??? το λάτρεψα απλά!!!

Δεν μου αρεσε.. το περιμενα πιο ενδιαφερον..

Ισως αν το κανανε στο ΤΤ να ειχε πιο πολυ πλακα και πραγματικο ξυλο.. στο αχανες Rift.. απλα μια απ τα ιδια..

Πηγα και εγω να παιξω Katarina και επεσα σε Soraka + Blitz + Riven + Talon... Νευραααα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...