MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Σε elo που ξερουν τι τους γινεται, ειναι απλα ενα κακο pick. Σε bronze elos, σαν του sonyxp ξερωγω, ολα δουλευουν. Παραδειγμα η φωτο απο κατω. Λες να αρχισω να παιζω main adc thresh η main soraka top? Sony παιρνε ιδεες.
παπι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Soraka top το εχω δει και σε d. Τεσπα, απλα θεωρω υπερβολη να κραζεις trist ap σε b/s/g elo, οταν υπαρχουν ad nida yasu (ή whateva assassin) top και αλλα πολλα που θεωρουνται "accepted".
MavroManitari Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Εγώ θέλω απόψεις για Gnar supp. Μου αρέσει ειλικρινά σαν ιδέα και τα πήγα σε ένα game πολύ καλά. Πιστεύω με σωστό manage του rage του είναι καλή επιλογή. Βέβαια με 1-2 παιχνίδια δεν βγάζεις πόρισμα αλλά κουβάλησα παιχνίδια που το ADC δεν είχε ιδέα από last hit.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Για την ιστορια, yasuo / nida ad-bruiser top ειναι god (ή almost god) tier picks atm, απορω τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτα ειναι χειροτερα pick απο την AP tristana...
παπι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Για την ιστορια, yasuo / nida top ειναι god tier picks atm.Οταν λεω yasu top εννοω yasu assassin build. Και οταν λεω nida ad εννοω απλα το build. Οτι και να λεμε, assassin vs fighet 0-1 απο θεμα roles.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ποιο ειναι δηλαδη το "assasin build" του yasuo και ποιο το αλλο στο top ? :ο
billsnake21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ποιο ειναι δηλαδη το "assasin build" του yasuo και ποιο το αλλο στο top ? :ο Χωρίς να μαι σίγουρος,νομίζω εννοεί το assasin top αντί για tanky top?
nrkmaiden Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 yasuo tanky δεν υπαχει. θες shiv ie και κανα botrk σιγουρα
billsnake21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 yasuo tanky δεν υπαχει. θες shiv ie και κανα botrk σιγουρα άλλο εννοώ.
Alchemist` Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Χρειαζομαι αλλο 1 ατομο για την ομαδουλα!Κατα τις 11 θα μπουμε να παιξουμε ενα παιχνιδι.Κατα 95% ολοι θα ημαστε μεσα.Οποιος θελει να μπει μαζι μας ευπροσδεκτος.Για να το ξεκαθαρισω τωρα αν κανενας εχει σκοπο να αρχισει καντιλια κτλ να μην ερθει. Μπήκα και εγώ, αν και εχτές δούλευα και δεν μπορούσα να είμαι On στις 11. Βλέπω καλά πήγατε, 2/2 wins Τι θέσεις παίζει ο καθένας btw για να οργανωθούμε λίγο? Εγώ παίζω τα πάντα, main ADC.
SakafliaC Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Τι ακριβώς κερδίζετε με τα team builder παιδιά? Τελείωσε αυτό που δινε τα εικονίδια?
ssns Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μπήκα και εγώ, αν και εχτές δούλευα και δεν μπορούσα να είμαι On στις 11. Βλέπω καλά πήγατε, 2/2 wins Τι θέσεις παίζει ο καθένας btw για να οργανωθούμε λίγο? Εγώ παίζω τα πάντα, main ADC. Ποιος εισαι στο game?Γενικα τα παιδια παιζουν τα παντα οπως και εγω και τα βρισκουμε στις θεσεις
SakafliaC Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 ward skin με 20 ποντους 3/win Μπορώ να τα δω κάπου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις