andreapaog328 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 αυτο ειναι το τελευταιο που θελει 75 ποντους (25 wins)
sonyxp Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Tελευταία φορά που δίνω σημασία... Με ψόφια ομάδα όπως Fanatic μια κοντά κοντά να φεύγει μια Jinx ult σκάει Penta (και μου έχει συμβεί) Με ψόφια ομάδα όπως Fanatic και καλό positioning ένα varus snipe σκάει εξίσου penta Με ψόφια όμαδα όπως Fanatic και ροδάκια στην γιαγιά μου θα είχα skateboard teemo skin... Να σε διορθώσω λίγο αγαπητέ μου! (δεν σε troll-αρω καθόλου) Καταρχάς εγώ δεν μίλησα για Penta, ακόμα και να χώσεις 2-3 άτομα επειδή έχεις αυτό το γα*μημενο CD Reset (W) ΠΙΣΤΕΥΩ ότι είναι πολύ toxic για το gameplay! Σχετικά με το Positioning, συγνώμη... όταν πολεμάς και προσπαθείς να κάνεις Disengange, δεν είναι λογικό οι παίχτες να είναι -σχετικά- κοντά μεταξύ τους και να τραβιούνται πίσω;;; Σορρυ αλλά δεν μπορώ να δεχτώ "Οσοι το κανουν ειναι Noobs και δεν ξέρουν από Positioning" Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν champs. Απλα λεω πως δεν ειναι και τοσο τραγικο το να παιζεις ap trist. Δεν είναι καθόλου τραγικό φίλε μου... δεν είπε κανείς αυτό! όποιος το λέει, αυτός είναι τραγικός ΚΑΘΩΣ δεν ανακάλυψα εγώ την APTristana. Συχνά-πυκνά την βλέπεις και σε Plat,Diamond αν κάνεις Spectate. LCS την έχουν παίξει 2-3 φορές σε 2 βδομάδες MID αλλά AD ... περίμενα να το τολμήσει κάποιος AP να μας δείξει τα κόλπα του αλλά @. Αυτό που λέμε παπί είναι ότι: H Tristana καθαρίζει όποιον θέλεις (ΚΑΙ ΤΑΝΚ) με 1 Combo ΑΛΛΑ μετά θα πρέπει να περιμένει για το Ulti 40sec. Χωρίς Ulti & DFG (Ulti κυρίως) είναι "άχρηστη". Μπορεί εσύ να έχεις πολύ καλό Score (όπως είχα εγώ σε αρκετά παιχνίδια) ΑΛΛΑ όταν τα άλλα Lanes δεν τα πάνε καλά τότε δεν μπορείς να βοηθήσεις!, δεν μπορείς να κάνεις Carry για τον παραπάνω λόγο. Άντε έχωσες 1ναν, μετά? μετά απλά θα κάνεις Escape και θα παρακολουθείς την ομάδα σου να πέφτει. Αν θυμάμαι καλά, είχα σε 3 -κοντινά αλλά όχι συνεχόμενα- Match Score (17/3/x - 15/7/5 - 19/3/x) ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑ! Ξέρεις τι είναι να έχεις Score 19/3/x? νιώθεις Smurf (αρκετά Kills, ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ deaths) Σε elo που ξερουν τι τους γινεται, ειναι απλα ενα κακο pick. Σε bronze elos, σαν του sonyxp ξερωγω, ολα δουλευουν. Παραδειγμα η φωτο απο κατω. Λες να αρχισω να παιζω main adc thresh η main soraka top? Sony παιρνε ιδεες. ADC Thresh όχι! δεν είμαι τόσο Noob. Θα τον δοκιμάσω Νορμαλ μπας και... Soraka Top μην το γελάς φίλε μου... δεν θυμάμαι αλλά είχα διαβάσει μια φορά ότι η Soraka κάνει Hard Count κάποιον TOP-Champion αλλά δεν θυμάμαι ποιον ρε γαμώτο!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν είναι καθόλου τραγικό φίλε μου... δεν είπε κανείς αυτό! όποιος το λέει, αυτός είναι τραγικός ΚΑΘΩΣ δεν ανακάλυψα εγώ την APTristana. Συχνά-πυκνά την βλέπεις και σε Plat,Diamond αν κάνεις Spectate. LCS την έχουν παίξει 2-3 φορές σε 2 βδομάδες MID αλλά AD ... περίμενα να το τολμήσει κάποιος AP να μας δείξει τα κόλπα του αλλά @. http://www.probuilds.net/champions/Tristana Eψαξα για κανα 5λεπτο ενα AP build. Oυτε ενα το τελευταιο 20ημερο. Μαθε τους την μπαλιτσα που παιζεις στο bronze3. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2014 από MiDi_MiLiZ 1
παπι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Χωρίς να μαι σίγουρος,νομίζω εννοεί το assasin top αντί για tanky top? assassin build top (1300hp 0 armor 0 mr) σε 10 λεπτα εδωσε 6 death, μετα απο 3-4 tf λεει "παω afk γιατι με κραζετε"
Gigamestin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/921976069/42286946 απο το τελευταιο game μου.ενδιαφερομαι για ομαδα.ο ndims ειμαι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 assassin build top (1300hp 0 armor 0 mr) σε 10 λεπτα εδωσε 6 death, μετα απο 3-4 tf λεει "παω afk γιατι με κραζετε" Οκ ειδαμε το "assasin build του yasuo top". Mπορεις να μας πεις ποιο ειναι το αλλο του build που τον καθιστα god/1st tier pick στο top atm; Γιατι εγω 1 build ξερω στον yasuo με conditional παραλλαγες -παντως οχι tanky- και νομιζα οτι με αυτο το build ειναι god tier pick. YΓ. Kαι μια που λεμε για builds: Ωραιο το pd στον xin. Kαι ωραια μποτα. Το BF sword για τι το πηγαινες;
παπι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Οκ ειδαμε το "assasin build του yasuo top". Mπορεις να μας πεις ποιο ειναι το αλλο του build που τον καθιστα god/1st tier pick στο top atm; Γιατι εγω 1 build ξερω στον yasuo με conditional παραλλαγες -παντως οχι tanky- και νομιζα οτι με αυτο το build ειναι god tier pick. YΓ. Kαι μια που λεμε για builds: Ωραιο το pd στον xin. Kαι ωραια μποτα. Το BF sword για τι το πηγαινες; Δεν μπορω να καταλαβαω την εμπαθεια σου.. Οκ yasu top op.
n0la Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 http://www.probuilds.net/champions/Tristana Eψαξα για κανα 5λεπτο ενα AP build. Oυτε ενα το τελευταιο 20ημερο. Μαθε τους την μπαλιτσα που παιζεις στο bronze3. Αυτό το Statikk Shiv μόνο εγώ δεν το γουστάρω μου φαίνεται και πάω pd YΓ. Kαι μια που λεμε για builds: Ωραιο το pd στον xin. Kαι ωραια μποτα. Το BF sword για τι το πηγαινες; bloodthirster χαλαρά
Atallos1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δεν μπορω να καταλαβαω την εμπαθεια σου.. Οκ yasu top op. Απλα τα εχεις λαθος στο μυαλο σου Δεν υπαρχει assassin Yasuo κ normal Yasuo . Ενα build υπαρχει ειτε παει top ειτε παει mid ειτε παει jungle Τωρα γιατι πηγε Yasuo top , απλα ηθελε κ πηγε . Το δικο σου build though ειναι μακραν χειροτερο απο οποιουδηποτε 1
andreapaog328 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 και μετρα φταιω γω που τρωω chat bans
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δεν μπορω να καταλαβαω την εμπαθεια σου.. Οκ yasu top op.Βασικα την εμπαθεια με τον yasuo top δεν την εχω εγω. Εγω σου λεω οτι στο παρον meta ειναι δυνατο pick για τοπ, εσυ εισαι που το λες κακο/trollpick την ιδια ωρα που μιλας για ap tristanes και pd/as μποτα/bf sword σε xin.
παπι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Απλα τα εχεις λαθος στο μυαλο σου Δεν υπαρχει assassin Yasuo κ normal Yasuo . Ενα build υπαρχει ειτε παει top ειτε παει mid ειτε παει jungle Τωρα γιατι πηγε Yasuo top , απλα ηθελε κ πηγε . Το δικο σου build though ειναι μακραν χειροτερο απο οποιουδηποτε Τι μου λες τωρα... Τοσα item υπαρχουν... ΥΓ για το δικομου build πως εβγαλες "πορισμα" απο την ωρα που δεν εχεις δει τους αντιπαλους; Βασικα την εμπαθεια με τον yasuo top δεν την εχω εγω. Εγω σου λεω οτι στο παρον meta ειναι απτα πιο δυνατα pick για τοπ, εσυ εισαι που διαφωνεις και μιλας για ap tristanes και pd/as μποτα/bf sword σε xin. Ειπαμε, yasu top op. Τελος. Και να μη ξεχναμε εγω ειμαι νουμπας, εσυ προ μπλα μπλα. Παρε και το account μου http://eune.op.gg/summoner/userName=nokanokiκαι κραζε αβερτα.
Atallos1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Τι μου λες τωρα... Τοσα item υπαρχουν... ΥΓ για το δικομου build πως εβγαλες "πορισμα" απο την ωρα που δεν εχεις δει τους αντιπαλους; Δεν υπαρχουν τοσα item για τον Yasuo Shiv , Cutlass σε Botrk , IE κ μετα LW/Def items Αυτο ειναι Για το δικο σου build ειδα μονο οτι 1) Παιζεις Jungle Xin 2) Εφοσον εχετε top yasuo , πρεπει να πας tank 3) Δεν χρειαζεται να δω τους αντιπαλους σου , το PD κ το BF που εχεις φτανουν Btw o Yasuo ξεπερασε σε ban rate τον Kassadin αν δεν κανω τρομερο λαθος
andreapaog328 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 αδερφε ο xin μπαινει να κανει initiate. με τετοιο build δεν εχεις φτασει ουτε στη μεση της αλλης ομαδας να βαρεσεις ulti. μονο και μονο το feral και κανα black cleaver κατακοβουνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις