Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παράδειγμα άρχσα s2 και είπα να μπώ s3 ranked που ένιωθα ότι είχα πιάσει το νόημα ,κάντο και εσύ έτσι δεν χρειάζεται να βιαστείς να παίξεις ranked.Όταν είσαι έτοιμος χώσου ,θα μάθεις πολλά για το παιχνίδι που δεν είναι μόνο ξύλο αλλά objectives.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν μαθαινεις να τρεχεις χωρις πρωτα να μαθεις πως να περπατας

Ας κλεισει πρωτα καμια 400 games στα normals , να παρει λιγο μυρωδια απο το game . Οχι συγκεκριμενα ο Arbiter , ο οποιοσδηποτε . Με 20 champions , χωρις runes κ με μηδενικη γνωση του παιχνιδιου σε ενα actual game απλα θα καταδικασει τον εαυτο του να παιζει 2 σεζον για να ξεφυγει απο τον βαλτο με τα σκατα

Μια χαρα θα μαθει να φαρμαρει αν επικεντρωθει σε αυτο , μια χαρα θα μαθει να κανει οτιδηποτε αν βαλει μικρα-μικρα goals στο παιχνιδι του . Δεν χρειαζεται να tryhardaρει η να κανει καριερα στα normals 

Γνωμη μου

Ως πρώην  "Πήγα 30 ας πάρω όλους τους 450IP παίκτες και ντου για ranked λέγοντας μόνο δύο lanes που ξέρω για την ώρα" δεν μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο....

Από την άλλη κάτι άλλο που θα ήθελα να προσθέσω είναι να διαλέγει πλέων draft pick γιατί στο blind θέλει x2-x3 παιχνίδια για να μάθεις κάτι επειδή και να δέρνεις Platinum και να είσαι 28lvl δεν λέει κάτι εφόσον ο άλλος μπήκε για χαβάλε οπότε δεν θα σου "διδάξει" τίποτα. Ενώ στο draft σοβαρεύει λίγο πιο πολύ γιατί στην ουσία χρησιμοποιήται ως ranked simulation.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια εγω ενα πραγμα ξερω. απο τοτε που μπηκε το master league το mmr εχει παει πατο. απο d3 επεσα σε d5 και κοντεψα demote platinum 1 . 

Δημοσ.

Για εμενα μπες ρανκ και ξεσκισε το.Οκ τα ρανκ σε bronze v ειανι σαπια[οχι οτι σε αλλα elo ειναι πολυ καλυτερα]αλλα χιλλιες φορες απο το να παιξεις νορμαλ.Θα μαθεις καλυτερα στο να δοκιμαζεις πραγματα στα ρανκ αποτι στα νορμαλ.Και ναι,να δοκιμασεις πραγματα στο bronze .Δεν παει και πιο κατω ,και αν οι συμπαικτες σου κλαινε ,αστους να κλαινε,δυστηχως ειναι τοσο χαμηλο το ελο αυτο που κανονικα θα επρεπε να το κανουν carry 1vs 5 [και silveras το κανει]

Βασικά εγώ έχω πανω απο 4κ games σε normals. Ολά έγιναν πριν βγει το συστημα με τα devisions. Άρχισα ranked στο s4 και τώρα έχω 500 game σε ranked.

Αυτή είναι η εμπειρία μου, και απόψεις μου για ranked/normal.

Εαν θες να περάσεις καλά, τραβά normal.

Εαν θες να μάθεις εναν champ ( να τον χειρίζεσαι βρε παιδι μου) τραβά normal

Το ranked απο την αλλη είναι πραγματικα αλλη ιστορία, είναι περισσότερο θέμα στρατηγικής. Είναι το πως θα κανειςντην διαφορά. Κάτι το όποιο με τον συνδιασμό του rank, δεν θα σε κανει να περάσεις καλά .

Δημοσ.

μονο για να καουνταρει ρένε. πιστευω

Kαι jax count-αρει o garen αλλα who cares, o jax ειναι timebomb ακομα κι αν μεινει πισω στην αρχη.

Δημοσ.

Kαι jax count-αρει o garen αλλα who cares, o jax ειναι timebomb ακομα κι αν μεινει πισω στην αρχη.

ναι σωστο.! στα ντραφτ πικ που παιζω γιασουο jax κατα, ειναι παντα μπαν

Δημοσ.

Απορώ γιατί στο low elo κάνουν ban Yasuo/Jax/Tristana...

Αφού δεν μπορούν να τους παίξουν.

Καλύτερα είναι πιστεύω να κάνουν ban Master Yi/Warwick/Xin Zhao που με 2 κουμπιά κάνεις ζημιά.

Δημοσ.

Απορώ γιατί στο low elo κάνουν ban Yasuo/Jax/Tristana...

Αφού δεν μπορούν να τους παίξουν.

Καλύτερα είναι πιστεύω να κάνουν ban Master Yi/Warwick/Xin Zhao που με 2 κουμπιά κάνεις ζημιά.

Γιατι και τι μπορουν να παιξουν με αυτη τη λογικη .... Αν δεν μπορεις να παιξεις Jax ή Tristana τοτε δεν μπορεις να παιξεις και τπτ .

Δημοσ.

protip: Μη μπαίνετε games στον euw. 3/4 τελευταία games 2v5 απο server side dc. No loss prevented. Αυτά. Κατάφερα να φτάσω 0 points απο σχεδόν promo με την ελπίδα οτι το επόμενο δεν θα επηρεάσει εμένα αλλα την αντίπαλη ομάδα ή θα είναι loss prevented. Thanks based rito.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...