teoepi2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μια χαρα μου φανηκε ο xerath.Λιγο πιο γρηγορα αλλαζουν κατευθυνση τα skillshots αλλα ειχα και καιρο να παιξω οποτε ισως αλλο να ειναι thnx man, τελικά το βρήκα και στο bug tracker αλλά μέχρι στιγμής οι υπόλοιποι παίχτες που ρώτησα δεν φαίνεται να το έχουν συναντήσει (είδα και live game όπου νόμιζα πως ήταν εμφανές πως είχε το πρόβλημα (αστοχούσε συνέχεια) αλλά τελικά ήταν κακός παίχτης γιατί μίλησα μαζί του και μου είπε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα) περίμενα μία μέρα να δω μήπως έχει σχέση με τον client (όπως όταν δεν λειτουργεί το Q του xerath και επανέρχεται με relog) αλλά το ξανατσέκαρα σήμερα και παραμένει επιβεβαίωσα ότι τουλάχιστον εγώ έχω το πρόβλημα, συγκρίνοντας κι άλλους champions με παρόμοια abilities που δεν εμφανίζουν το ίδιο πρόβλημα με τον ίδιο client απλά αν δεν ανεβάσεις video να δείξεις τι ακριβώς κάνει, λογικό είναι οι περισσότεροι να σου πουν ότι είναι η ιδέα σου και ότι δεν θα πρεπε να παίζει με click release (δεν παίζει αυτό, μια ζωή έτσι παίζω xerath κι εξάλλου την ίδια μέρα που το διαπίστωσα είχα ξαναπαίξει με xerath) το πρόβλημα είναι ότι το Q μου πέφτει σε λάθος κατεύθυνση υπό συγκεκριμένες συνθήκες (φορτώνει, click, πολύ μεγάλη γωνία+μεγάλη ταχύτητα, release = αλλού για αλλού)
teoepi2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 όχι αλλά good thinking^ γμτ είναι unplayable, το έχω ανοίξει τώρα που είμαι ελεύθερος μήπως και καταλάβω τι παίζει lag spikes θα το εξηγούσαν, δλδ φορτώνεις Q αλλά μέχρι να το ρίξεις έχει ένα spike και πέφτει αλλού γιατί πήρε σε λάθος χρόνο το button release, αλλά αυτό θα μου το κανε και στo e οπότε ούτε αυτό είναι θα κοιτάξω μήπως το γράψω σε video αν και βαριέμαι να κατεβάζω και να μαθαίνω προγράμματα τώρα εντάξει τίποτα, το κοίταξα διεξοδικά τώρα που είχα χρόνο και είναι καραbug, δεν υπάρχει περίπτωση οπότε αναγκαστικά θα περιμένω να το συναντήσει και άλλος κόσμος και να βγει fix
Sakiz105 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ειναι και αλλα αφτιαχτα bug εδω και χρονια Μερικα πιο ενοχλητικα Ulti ezreal να περασει μεσα απο παιχτες και να μην χτηπησει κανεναν Αορατα q απο nida και morgana Η ουλτι του shen να μην γινει ποτε και να μπει σε cd χωρις λογο Τα spells της lux και το charm της αρι που χτυπανε εκτος range Το hitbox του kogmaw (δηλαδη ελεος σαν να οδηγας λεοφορειο ειναι,ολα σε πετυχαινουν εκτος μοντελου)(ps,αορατα r με το σκιν που ειναι σαν δρακος .Ειδικα αν εισαι mid κανει rage ο αντιπαλος) 2 bug σε pulsefire ezreal.Ενα να δειχνει το animation οτι σκοτωσες το minion αλλα να μην παιρνεις gold,και το αλλο το αργο attack animation (αν και αν το συνηθισεις δεν ειναι τοσο ενοχλητικο.) και αρκετα ακομα που δεν θα θυμαμαι Βρηκα αυτο που ειπες.Τελικα οντως ηταν πιο περιεργο το q καλα το καταλαβα.Απλα εγω εχω φουλ smartcast και μονο στο q το συναντισα για αυτο δεν εδωσα σημασια https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/31wxod/smartcast_with_range_indicators_had_a_huge/
Sakiz105 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 http://www.surrenderat20.net/2015/04/49-pbe-update.html Θα δοκιμασω αυριο τον ryze και θα πω εμπειρια,αλλα δεν το βλεπω για καλο.Συνηθως οταν αλλαζουν παιχτη που παιζετε παει στα αζητητα
kanadesu Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 βασικά προσπαθούν να φέρουν όλους τους παίκτες σε φάση να είναι rewarding το gameplay τους και να μην πατάς τα spells απλά πάνω στον άλλον.
παπι Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) για να δουμε τι θα δουμε update 1 Αχ τι ωραια, το εχω στα ελληνικα (facepalm.jpg) update 2 update 3 απο τα 3 ban, καταφερα να κανω 1 χαχαχαχαχα update 4 σα να με κουβαλησαν Επεξ/σία 10 Απριλίου 2015 από παπι
Nautilus13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 για να δουμε τι θα δουμε update 1 Αχ τι ωραια, το εχω στα ελληνικα (facepalm.jpg) update 2 update 3 απο τα 3 ban, καταφερα να κανω 1 χαχαχαχαχα update 4 σα να με κουβαλησαν Χρυση 1....
MavroManitari Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Ο μονός λόγος για να παίζεις ελληνικά https://youtu.be/6unoPx_LFrk?t=955 3
παπι Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Best client universe.....Αλλαξε, δεν παλευεται. Πρεπει να μαθεις ολα τα item στα ελληνικα... αν μπορουσες να κανεις search με αγγλικα, τοτε θα το κραταγα. anyway, τι ultra buff ειναι αυτο στο upgraded triket???
Sakiz105 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 every vayne ever (εχετε δει vayne με πανω απο 50% win ratio και πανω απο 2 kda? )
steliosntelos Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Αλλαξε, δεν παλευεται. Πρεπει να μαθεις ολα τα item στα ελληνικα... αν μπορουσες να κανεις search με αγγλικα, τοτε θα το κραταγα. anyway, τι ultra buff ειναι αυτο στο upgraded triket??? Νομιζω search στα αγγλικα γινεται με το ελληνικο client. Champions δεν μπορεις ομως.
Luxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Εχω ενα προβλημα με το mtorrent. Με το που ανοιγω το προγραμμα, χωρις καν να κατεβαζει κατι, με αποσυνδεει απο το δικτυο στο lol. Γιατι συμβαινει αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις