Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θεωρειται bug; Θα διορθωθεί κάποια στιγμή; Ειδικά αυτο με τον Shen, που κάνει taunt πολλά άτομα.

Δεν ειναι bug , ετσι δουλευουν ενα σωρο spells μαζι με το flash

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καπου διαβασα για ενα τροπο να κανεις dodge την Ulti της Vi. Πας προς το μερος της και λιγο πριν σε ακουμπησει κανεις flash προς την αντιθετη μερια; Το εχει δοκιμασει καποιος;

Καποια αποψη για ashe πλεον; Πως ακριβως λειτουργει η q με τα 5 stacks; Γιατι δειχνει με κοκκινο το dmg; Τι γινεται με το critical σε αυτη τη περιπτωση;

Το critical dmg της passive, πως ακριβως ανεβαινει;

Επεξ/σία από Luxx
Δημοσ.

Ρε παιδια επειδη ειμαι ετοιμος να το σπασω σημερα εχει κανεις αλλος προβλημα γιατι εμενα κολαει συνεχεια απο το πρωι αφου κανω login κολαει ολο το client και δεν κανει τιποτα οπου και αν κανω κλικ

Δημοσ.

Ρε παιδια επειδη ειμαι ετοιμος να το σπασω σημερα εχει κανεις αλλος προβλημα γιατι εμενα κολαει συνεχεια απο το πρωι αφου κανω login κολαει ολο το client και δεν κανει τιποτα οπου και αν κανω κλικ

Τα ιδια και εδω....με αφηνει να μπω αλλα με πεταει αμεσως

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος εδώ και προσπαθώ να κατεβάσω το lol. Το κατεβάζω και στις ενημερώσεις στο 2 βήμα μου λέει πάνω (356 mb και διπλά λέει 0 KBps) ,και σταματάει  εκεί .Σας παρακαλώ παιδιά δώστε μου μια λύση. 

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα είδα αυτό που λέτε για promo

Δεν ξερω τι άλλαξε,αλλά πέρυσι το καλοκαίρι είχα 1-0 σε promo και το είχα παρατήσει 2 μηνες + χωρίς να πέσω

Δημοσ.

Ξανά 75 games chat restriction + δώρο 35 ranked restriction

Για το γαμημένο "negative attitude" του κάθε κομπλεξικού που ρίχνει report σε κάθε game που χάνει, ακόμη και σε teambuilder

In other news, ο Εkko θα είναι ο 1ος champ που θα αγοράσω day one

Φαίνεται αρκετά fun2play

Δημοσ.

Δεν ξερω αν θα παει mid/top , παντως εχει πολυ potential στο jungle

Εχει καλο clear , unreal mobility κ επαρκες CC για εναν jungler

Δημοσ.

Εχω κανει χιλιαδες ρεπορτς και ακομα δεν εδω λαβει τετοιο μηνυμα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...