SakafliaC Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Atallos με τι keystone παίζεις Ali και Blitz εσύ? Και επίσης Bandit ή Dangerous Game?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 ποτε στο δ*** μπαινει το URF?τα αλλα Mode παρασκευη δεν ειχαν μπει?
Atallos1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Atallos με τι keystone παίζεις Ali και Blitz εσύ? Και επίσης Bandit ή Dangerous Game? Ali αναλογα το lane . Αν θες το sustain παιζεις Windspeakers , αλλιως παιζεις Bond of Stone . Blitz με thunderlords Και τα 2 παιζονται σε melee supports . Σε ranged σχεδον παντα bandit 1
SakafliaC Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ali αναλογα το lane . Αν θες το sustain παιζεις Windspeakers , αλλιως παιζεις Bond of Stone . Blitz με thunderlords Και τα 2 παιζονται σε melee supports . Σε ranged σχεδον παντα bandit Ωραίος, ευχαριστώ. Και runes? Κάνει μια σελίδα και για τους δύο? Και αν ναι τι βάζω. Να δω καμία από εσένα?
Atallos1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δες απο Probuilds Στα runes ο καθενας βαζει οτι θελει , προσωπικα δεν μου αρεσουν τα per lvl σε support Armor marks , hp seals . magic resist/mana regen/cooldowns blues , MS quints η extra armor Συνηθως αυτα παιζονται 1
SakafliaC Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ωραία και τελευταία ερώτηση, πιστεύεις από Gold και πάνω παίζεται ο Blitz αν θες ν ανέβεις? Δε χρειάζεται να μου πεις ότι παίζουν πολύ καλύτερα supps, το ξέρω, απλά όταν μου δίνουν supp μόνο Blitz κάνω κέφι να παίξω.
Atallos1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Με οτιδηποτε μπορεις να ανεβεις , δεν εχουν ιδιαιτερη σημασια τα picks οταν μιλαμε για Gold Κι εγω παιζω Blitz , ειδικα vs Soraka . Κανε abuse τα summoners που δεν εχουν , μην κανεις rush sightstone οταν δεν εχει ο αλλος flash Παιρνεις Swiftness και τρεχεις πανω του . Aλλα προσοχη στα items . Αν εισαι με Ezreal στο lane μονο early εχεις kill potential . Μετα θα βγαλει tear , δεν εχει damage . Οταν λοιπον ο Ez εχει tear , ο αλλος απεναντι θα εχει BF . Δυσκολο να κερδισεις fight χωρις jungler
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 αν δεν ειχες τσεκαρει γιατι ηρθες και εγραψες ποτε θα μπει? xD
dimitrisOP Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 αν δεν ειχες τσεκαρει γιατι ηρθες και εγραψες ποτε θα μπει? xD μπήκα 2 φόρες το πρωί, νευρίασα και δεν ξαναμπήκα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 οι σερβερ αργοπεθαινουν!Καλα να παθουν τα βοδια που βαζουν URF μια φορα τον χρονο! 1
dimitrisOP Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 οι σερβερ αργοπεθαινουν!Καλα να παθουν τα βοδια που βαζουν URF μια φορα τον χρονο! μου κρασαρε και τωρα λεει μια ωρα queue και αφου καταφερα να μπω εβγαλε αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις