Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πω τι είναι όλα αυτά τα changes μόνο που σκρόλαρα με έπιασε το κεφαάλι μου. εκεί που πήγαινε να γίνει κάπως balanced...

Δημοσ.

αντικειμενικά συγκριτικά με τα 2-3 προηγούμενα patches το game ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Τώρα αντί να το συμμαζέψουν κι άλλο το τούμπαραν πάλι και πάρε άλλα 5-6 patches με fixes... and the circle of buffs and nerfs continues...

Δημοσ.

Μάγκες τα νέα αντικείμενα ήρθαν για να μείνουν ή είναι τίποτα σαν event; να κάτσω να τα μάθω πριν μπω ranked ή θα τα ξεχάσουμε σε μία βδομάδα;

Δημοσ.

Εντυπωσεις

Vlad : Καθαρα nerf.Ο μορελλο τον μισει ακομα 6 χρονια μετα

Zyra: Νερφ και αυτην,αλλα δυστηχως τα bot lane θα κλαινε αν την εχουν αντιπαλο (μεχρι να ξεφουσκωσει το popularity)

Anivia: Νερφ και εδω,αλλα τα αντικειμενα την βολευουν

Veigar,πιο δυσκολος,πολλα cdr item,νεο burst support?

swain : νερφαραν ακομα πιο πολυ το early,καλυτερος late

kog και tris στα αζητητα τωρα που νερφαραν το guinsoo μιας και ειχαν φαει νερφ αυτοι οι τσαμπ επειδη ηταν δυνατο το προηγουμενο

malza,ekko,kayle,zed καλα ειναι να ειναι banned προς το παρων.

ετοιμαστειτε να βαρεθειτε να βλεπετε λουσιαν και cait στο bot.

Οτι champion μπορει να σπαμαρει abilities και ειναι carry εχει core το tear τωρα

• Like 1
Δημοσ.

ρε μαγκες τι εγινε?τα χει παιξει το client εντελως?2 φορες στο draft παταω yes και δεν με βαζει και με βγαζει απο Queue δηθεν οτι ειμαι afk!χαχαχα

παω να παιξω κανα rocket league μεχρι να ισιωσει!

edit:μεχρι να σας γραψω το παραπανω μηνυμα εγινε αυτο

2016_05_04_20_09_27_PVP_net_Client.jpg

Δημοσ.

Κάθε φορά τα ίδια γίνονται. Ο eune γα***ται και ο west όλα ρολόι. Την κράζεις ή δεν την κράζεις την RITO?

Εχουνε του κόσμου τα φράγκα για να κάνουν τα πάντα και δεν μπορούν να διατηρήσουν έναν σερβερ σε άψογη κατάσταση, γιατί απλά οι τύποι είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ!

Δημοσ.

Κάθε φορά τα ίδια γίνονται. Ο eune γα***ται και ο west όλα ρολόι. Την κράζεις ή δεν την κράζεις την RITO?

Καλα μην το πεις πουθενα αυτο κ γελανε..

Δημοσ.

μάγκες στον west εγώ τα ίδια βλέπω, πατάω accept... μαύρη οθόνη και μετά 5 λεπτά ban για dodge...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...