Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πες μου τοτε τον λογο να στο εμφανιζει οταν πατας το Q στην αναζήτηση..

Είναι απ το one for all mode ?

Δεν ξέρω γιατι στο εμφανίζει στο q ίσως γιατι δεν εχει champ εκει και φαίνεται μόνο αυτό αλλά abstrain σημαίνει απέχω και εννοεί να μην ψηφίσεις κατι στην επιλογή παίκτη. 

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αγγλικα πιπολ..Abstain= απεχω.Δηλαδη δεν θες να προτεινεις τσαμπ για να παιξετε.

Αντε να ερθει το τροφοδοτικο να παιξω κανα game (εστω με hd 4400 :( ) γιατι εχω να παιξει κανα 2 μηνες και με βλεπω να χανω και απο plat στο lane

Παντως δεν μου αρεσει το carry top meta.Προτειμω να εχω 4 ατομα στο lane μου παρα το top να παει 0/3 :D.

Δημοσ.

Δεν νμζ οτι υπαρχει κατι...και καλυτερα μην σου πω γτ αν κρινω απο μερικες συμπεριφορες και εδω στο φορουμ θα αρχισουμε σε λιγο τα "Στειλτε μου διευθυνση και ονοματεπωνυμο του Daemonos που να παθει ολο του το σοι συψη κτλπ...." οποτε αστο καλυτερα :P αν θεωρεις καποιον αξιολογο απο εδω και θες στειλε του σε PM να γινεται φιλοι να μπειτε κανα duo

• Like 1
Δημοσ.

Πλεον εχω χασει καθε ορεξη να παιζω αυτο το game σε high elo επιπεδο. Πλεον βαριεμαι να tryhardarw γιατι εχω 10-40 λεπτα queue και απλα τα πραγματα ειναι τραγικα.Ατομα που δεν ξερουν kite ή απλες βασικες γνωσεις που επρεπε να προυπαρχουν για να φτασει καποιος high elo.Πλεον προτιμω ειτε να παιζω overwatch( αν και μετα απο λιγο καψιμο και αυτο γινεται repetitive) ειτε απλα ναψα παιζω με φιλους (αν και σε ranked) και εκτος οτι σχεδον καθε game ειναι στομπ απο την δικια μας πλευρας επιτελους μπορω να παιζω και με τους φιλους μου(Απο silver ο ενας ειναι πλεον plat 5 και πηγε μονος του προμο).Ετσι ειναι win-win γιατι οχι μονο περναω καλα αλλα παιζω και με φιλους. 

"High elo" ειναι το d3 και btw οσοι εχουν ερωτησεις για Viktor/Azir ή οτιδηποτε στο midlane, I would be glad to answer any question.

PS: Ειχα φτασει μια περιοδο να ημουν ~250 Viktor world συμφωνα με το lolskill

• Like 1
Δημοσ.

Πλεον εχω χασει καθε ορεξη να παιζω αυτο το game σε high elo επιπεδο. Πλεον βαριεμαι να tryhardarw γιατι εχω 10-40 λεπτα queue και απλα τα πραγματα ειναι τραγικα.Ατομα που δεν ξερουν kite ή απλες βασικες γνωσεις που επρεπε να προυπαρχουν για να φτασει καποιος high elo.Πλεον προτιμω ειτε να παιζω overwatch( αν και μετα απο λιγο καψιμο και αυτο γινεται repetitive) ειτε απλα ναψα παιζω με φιλους (αν και σε ranked) και εκτος οτι σχεδον καθε game ειναι στομπ απο την δικια μας πλευρας επιτελους μπορω να παιζω και με τους φιλους μου(Απο silver ο ενας ειναι πλεον plat 5 και πηγε μονος του προμο).Ετσι ειναι win-win γιατι οχι μονο περναω καλα αλλα παιζω και με φιλους. 

"High elo" ειναι το d3 και btw οσοι εχουν ερωτησεις για Viktor/Azir ή οτιδηποτε στο midlane, I would be glad to answer any question.

PS: Ειχα φτασει μια περιοδο να ημουν ~250 Viktor world συμφωνα με το lolskill

Αν παίζεις adc μπορούμε να παίξουμε και παρέα.

Δημοσ.

Αν παίζεις adc μπορούμε να παίξουμε και παρέα.

Οταν παιζω στο μικρο παιζω συνηθως mid=top/adc αλλα συνηθως το αποφευγω το adc γιατι τα support στο gold ελο ειναι λιγο meh :P.

Δεν μαιναρω supp αλλα απο την μικρη γνωση που εχω και παρατηρωντας τα items σου πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα να τα αλλαξεις σε κατι πιο "support". FOTM/EOTE-->Mikaels ή Locket αναλογα με το enemy team-->ειτε βγαζεις το item που δεν επελεξες πιο πριν ή FH ή Zeke's. Μετα τα αντικειμενα ειναι αναλογα με το αντιπαλο τεαμ και καποια πιθανα items ειναι Randuins,zz'rot, banshee's, Banner of Command.

Επισης οσο αφορα τα masteries, νομιζω οτι πλεον χρησιμοποιουν ειτε thunderlords είτε bond of stone.Καποιες αλλες αλλαγες θα ηταν :

Tough Skin > Explorer και Veteran Scar > Runic Armor.

Δημοσ.

Οταν παιζω στο μικρο παιζω συνηθως mid=top/adc αλλα συνηθως το αποφευγω το adc γιατι τα support στο gold ελο ειναι λιγο meh :P.

Δεν μαιναρω supp αλλα απο την μικρη γνωση που εχω και παρατηρωντας τα items σου πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα να τα αλλαξεις σε κατι πιο "support". FOTM/EOTE-->Mikaels ή Locket αναλογα με το enemy team-->ειτε βγαζεις το item που δεν επελεξες πιο πριν ή FH ή Zeke's. Μετα τα αντικειμενα ειναι αναλογα με το αντιπαλο τεαμ και καποια πιθανα items ειναι Randuins,zz'rot, banshee's, Banner of Command.

Επισης οσο αφορα τα masteries, νομιζω οτι πλεον χρησιμοποιουν ειτε thunderlords είτε bond of stone.Καποιες αλλες αλλαγες θα ηταν :

Tough Skin > Explorer και Veteran Scar > Runic Armor.

Ναί τα έχω δει, προτιμω alistar ή leo γιατί μπαίνω tank build, όχι 100% support.

Αν θελεις στείλε add

Δημοσ.

tip: Αν σας έχουν μείνει λίγα champions που δεν έχετε στην κατοχή σας, και είναι σχεδόν όλα 6300 ip και δεν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο να αποκτήσετε, συμφέρει να παίρνετε 3 mystery champion shard και να τα κάνετε reroll. Κοστίζει 5100 ιπ αντί 6300.

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρη απορια εδω και τοσα χρονια. Πως γινεται ο east server να ειναι τοσο αργος σε σχεση με τον west και να εχει τα περισσοτερα προβληματα, παρολο που εχει σταθερα το μισο κοσμο; 1,3m στον east, 2,6m στον west.

Δημοσ.

Τι εννοεις αργος?

Προφανως τον εχουν κλασμενο διοτι στον west ειναι ολοι οι επαγγελματιες και δεν θελουν να δημιουργουνται προβληματα...Δεν νμζ οτι υπαρχει αλλη εξηγηση!

Δημοσ.

Αργο ολο το συστημα, ακομα και οταν παταω το queue up, διαλεγω τα roles, ανοιγω τα masteries και rune pages. Σε ολα ειναι ενα κλικ πιο αργος. Στον west ολα γινονται αστραπιαια. Και λογικα θα βρισκει και πιο γρηγορα παιχνιδια..

Θα ηθελα να μεταφερω τον κυριο λογαριασμο μου εκει, αλλα 2600rp ειναι υπερβολικα πολλα λεφτα!

Δημοσ.

ειναι ενα 20αρικο ε?
Δεν ξερω στο west επαιξα για κανα 5ημερο πριν 1-2 καλοκαιρια?Αλλα το παρατησα λογω βαρεμαρας ενασχολησεις με το λολ γενικοτερα!

Αλλα εχω πολλους φιλους που παιζουν και δεν μ εχουν αναφερει κατι,θα ρωτησω ομως 

Δημοσ.

μαγκες στην αρχη του season τι παραπονιοντουσταν ολοι οτι και καλα απο platinum τους πεταξε silver και κατι τετοιο?τελικα αυτο ισχυε?Μαθαμα κατι πανω σ αυτο?Γτ μολις σημερα τελειωσα τα provisionals Μου και με 7-3 με εβαλε παραπανω απο οτι ημουν περυσι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...