dNt^ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Ψήνομαι να πάρω graves και mf τώρα. ezreal δεν μου πολυαρέσει γιατί είναι πολύ skillshot based champion. Ενώ o graves, Ε-W-Q-R -----> An enemy has been slain!
sistah Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Με τον ez και την vayne θα μαθεις την δυναμη που εχει το απλο hit ειδικα στα teamfights αλλα και το positioning.
Swimmer21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Η Ashe ρε παιδια μου αρεσει παραπολυ, για να κυνηγα και να παιρνει Kill ειναι απλα η καλυτερη, αν γυρισεις ομως την πλατη σου σε αντιπαλο εισαι dead. Βασιζεται πιο πολυ στην ομαδα, αλλα αν ξερεις να παιζεις καλη Ashe νικας ανετα Αν θα τους εβαζα σε μια σειρα εγω προσωπικα θα τους εβαζα ετσι: Ezreal Vayne Graves Miss Fortune Kogmaw Caitlyn Draven Varus Corki Sivir Ashe Twitch
orfeas71995 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Η Ashe ρε παιδια μου αρεσει παραπολυ, για να κυνηγα και να παιρνει Kill ειναι απλα η καλυτερη, αν γυρισεις ομως την πλατη σου σε αντιπαλο εισαι dead. Βασιζεται πιο πολυ στην ομαδα, αλλα αν ξερεις να παιζεις καλη Ashe νικας ανετα Αν θα τους εβαζα σε μια σειρα εγω προσωπικα θα τους εβαζα ετσι: Ezreal Vayne Graves Miss Fortune Kogmaw Caitlyn Draven Varus Corki Sivir Ashe Twitch να σου πω την αληθεια αυτο ειναι πιο πολυ υποκειμενικο. Και γενικα πολλα πραγματα ειναι υποκειμενικα σε αυτο το παιχνιδι 1
XronisR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα σε ολους και ολες, ειμαι ο Βαγγέλης και βρεθηκα εδω επειδη βλεπω πως εχετε "δυνατο" thread για το LOL οποτε ειπα να κανω εγγραφη. Το καψιμο ξεκινησε απο την Closed beta, καπου στον Σεπτεβριο του 2009 οταν το τοτε ετερον μου ημισυ εγινε παρελθον. (Ρουφιαναααααα) Με internet trolls και τα συναφη, την παλευω απο το 2002 επομενως δεν σκαω ιδιαιτερα για το ηδη τελειωμενο πλεον community των περισσοτερων multiplayer online games... οποτε δε θα γκρινιαξω για την κατασταση που ολοι ξερουμε. Εχω accounts διαφορων level και east, west, us και παιζω με το Main account μου μερικα casual normal games καθε εβδομαδα οταν εχω χρονο... Αυτα και καλη μας δυναμη... Kαλως τον τρολλερ...
Morx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Kαλως τον τρολλερ... Και 'συ εδω βρε αποκαϊδι ;;;;;
Pa0ki Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχω κερδίσει ούτε 1 ranked με Ashe στο team(σιγά τα πολλά που έχω παίξει βέβαια) και όποτε πάει κάποιος να την επιλέξει πλέον του λέω να αλλάξει Δεν είναι κακό adc αλλά υπάρχουν άλλα πολύ καλύτερα/ευκολότερα Θέλει skills και πάρα πολύ καλό positioning, γι' αυτό και στο δικό μου επίπεδο όλοι failάρουν Ο πρώτος champ που αγόρασα ήταν
ssns Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Oλη μερα σημερα μια κερδιζω μια χανω στο ranked.Make no sense!!!!
Zahariel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=539013 Θεε μου τοσο γελιο
klainmaingr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Sweet Jesus είχα ξεχάσει πόσο κακό είναι το gd. ΠΟΣΟ μάλλον στα ελληνικά
gto234 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 παιδια αμα απο east κανεις transfer στον west και ανεβεις στα ranked games και μετα ξαναπεις east θα εισαι με οτι εφυγες απο τον west? edit:επισης διαβασα οτι χανεις οτι badge-frame εχεις κατα την μεταφορα.αυτο ισχυει? offtopic: φίλε johnnyman προσπαθω να σου στείλω ένα pm για μια αγγελία αλλά δεν δέχεσαι pm's...
Tobajara Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Θέλω πνευματικά δικαιώματα για τους AP Yi και τους Pantheon/ Trynda top που τους πνίγουν.
kuzko21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 ερωτηση που αφορα τα ad carries κυριως , πως κανουμε αυτο το attack n move ? παταμε ενα right click move προς τα εκει που θελουμε να παμε και μετα A+left click στο εδαφος? ετσι δεν αλλαζει το target στο πιο κοντινο του champ μας? πως γινεται να ''κλειδωσουμε'' το target μας και ενω το κινηγαμε η μας κινηγαει ενω προχωραμε με right clicks να ριχνουμε πανω του χωρις να κανουμε right click σε αυτον?
jonakos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 ερωτηση που αφορα τα ad carries κυριως , πως κανουμε αυτο το attack n move ? παταμε ενα right click move προς τα εκει που θελουμε να παμε και μετα A+left click στο εδαφος? ετσι δεν αλλαζει το target στο πιο κοντινο του champ μας? πως γινεται να ''κλειδωσουμε'' το target μας και ενω το κινηγαμε η μας κινηγαει ενω προχωραμε με right clicks να ριχνουμε πανω του χωρις να κανουμε right click σε αυτον? εγω προσωπικα δεν τα παω καλα με τα κουμπια Α και S.Οποτε το κανω μονο με δεξι κλικ.Ειναι τροπον τινα λιγο πιο δυσκολο αλλα τωρα πλεον με βολευει
Προτεινόμενες αναρτήσεις