Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψήνομαι να πάρω graves και mf τώρα. ezreal δεν μου πολυαρέσει γιατί είναι πολύ skillshot based champion.

Ενώ o graves, Ε-W-Q-R -----> An enemy has been slain! :D

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η Ashe ρε παιδια μου αρεσει παραπολυ, για να κυνηγα και να παιρνει Kill ειναι απλα η καλυτερη, αν γυρισεις ομως την πλατη σου σε αντιπαλο εισαι dead. Βασιζεται πιο πολυ στην ομαδα, αλλα αν ξερεις να παιζεις καλη Ashe νικας ανετα

Αν θα τους εβαζα σε μια σειρα εγω προσωπικα θα τους εβαζα ετσι:

Ezreal

Vayne

Graves

Miss Fortune

Kogmaw

Caitlyn

Draven

Varus

Corki

Sivir

Ashe

Twitch

Δημοσ.

Η Ashe ρε παιδια μου αρεσει παραπολυ, για να κυνηγα και να παιρνει Kill ειναι απλα η καλυτερη, αν γυρισεις ομως την πλατη σου σε αντιπαλο εισαι dead. Βασιζεται πιο πολυ στην ομαδα, αλλα αν ξερεις να παιζεις καλη Ashe νικας ανετα

Αν θα τους εβαζα σε μια σειρα εγω προσωπικα θα τους εβαζα ετσι:

Ezreal

Vayne

Graves

Miss Fortune

Kogmaw

Caitlyn

Draven

Varus

Corki

Sivir

Ashe

Twitch

να σου πω την αληθεια αυτο ειναι πιο πολυ υποκειμενικο. Και γενικα πολλα πραγματα ειναι υποκειμενικα σε αυτο το παιχνιδι

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και ολες, ειμαι ο Βαγγέλης και βρεθηκα εδω επειδη βλεπω πως εχετε "δυνατο" thread για το LOL οποτε ειπα να κανω εγγραφη.

Το καψιμο ξεκινησε απο την Closed beta, καπου στον Σεπτεβριο του 2009 οταν το τοτε ετερον μου ημισυ εγινε παρελθον. :lol:

(Ρουφιαναααααα)

Με internet trolls και τα συναφη, την παλευω απο το 2002 επομενως δεν σκαω ιδιαιτερα για το ηδη τελειωμενο πλεον community των περισσοτερων multiplayer online games... οποτε δε θα γκρινιαξω για την κατασταση που ολοι ξερουμε.

Εχω accounts διαφορων level και east, west, us και παιζω με το Main account μου μερικα casual normal games καθε εβδομαδα οταν εχω χρονο...

Αυτα και καλη μας δυναμη... :shock:

Kαλως τον τρολλερ...

Δημοσ.

Δεν έχω κερδίσει ούτε 1 ranked με Ashe στο team(σιγά τα πολλά που έχω παίξει βέβαια) και όποτε πάει κάποιος να την επιλέξει πλέον του λέω να αλλάξει

Δεν είναι κακό adc αλλά υπάρχουν άλλα πολύ καλύτερα/ευκολότερα

Θέλει skills και πάρα πολύ καλό positioning, γι' αυτό και στο δικό μου επίπεδο όλοι failάρουν

Ο πρώτος champ που αγόρασα ήταν

Δημοσ.

παιδια αμα απο east κανεις transfer στον west και ανεβεις στα ranked games και μετα ξαναπεις east θα εισαι με οτι εφυγες απο τον west?

edit:επισης διαβασα οτι χανεις οτι badge-frame εχεις κατα την μεταφορα.αυτο ισχυει?

offtopic: φίλε johnnyman προσπαθω να σου στείλω ένα pm για μια αγγελία αλλά δεν δέχεσαι pm's...

Δημοσ.

ερωτηση που αφορα τα ad carries κυριως , πως κανουμε αυτο το attack n move ?

παταμε ενα right click move προς τα εκει που θελουμε να παμε και μετα A+left click στο εδαφος?

ετσι δεν αλλαζει το target στο πιο κοντινο του champ μας?

πως γινεται να ''κλειδωσουμε'' το target μας και ενω το κινηγαμε η μας κινηγαει ενω προχωραμε με right clicks να ριχνουμε πανω του χωρις να κανουμε right click σε αυτον?

Δημοσ.

ερωτηση που αφορα τα ad carries κυριως , πως κανουμε αυτο το attack n move ?

παταμε ενα right click move προς τα εκει που θελουμε να παμε και μετα A+left click στο εδαφος?

ετσι δεν αλλαζει το target στο πιο κοντινο του champ μας?

πως γινεται να ''κλειδωσουμε'' το target μας και ενω το κινηγαμε η μας κινηγαει ενω προχωραμε με right clicks να ριχνουμε πανω του χωρις να κανουμε right click σε αυτον?

εγω προσωπικα δεν τα παω καλα με τα κουμπια Α και S.Οποτε το κανω μονο με δεξι κλικ.Ειναι τροπον τινα λιγο πιο δυσκολο αλλα τωρα πλεον με βολευει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...