Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yep, γενικα γινονται πολλα κουλα, αν δεις και top 5 plays-top 5 lucky plays απο protato monster θα σου πεσει το σαγονι.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Yep, γενικα γινονται πολλα κουλα, αν δεις και top 5 plays-top 5 lucky plays απο protato monster θα σου πεσει το σαγονι.

Λες αμα στειλω πουθενα αυτη τη μαλακια να πιασει τοπο?

Δημοσ.

Δεν μπορεσα να κρατηθω....

Χαλαρα το καλυτερο μου game οσον αφορα CC evasion , timing κτλπ..

Οι αντιπαλοι ειχαν Taric, Leona, FIzz, Heimer & Kha'Zix.. CC hell με αλλα λογια!

4 Quadrakills, 1 Triplekill.. 0 Pentakills.. ΚΛΑΨ!

<3 Katarina.. unmatched!

post-257477-0-65254300-1369091391_thumb.jpg

Δημοσ.

^ nice

Πολύ μόδα ο blue ez...σχεδόν σε κάθε game τον βλέπω πλέον έχει καταντήσει εκνευριστικό

Πολύ δυνατός σε 1vs1...αν του γυρίσεις πλάτη σε έχει φάει για πλάκα

Δημοσ.

Το elo reset πότε ξαναγίνεται? Επίσης αξίζει να παρατήσω τα ranked μέχρι τότε?Απο την στιγμή που ξεκίνησα απο Bronze απλά δεν γίνεται να ανέβω, ανεβοκατεβαίνω συνεχώς bronze 1-3...2/3 games που παίζω οι περισσότεροι είτε δεν ξέρουν τα lanes (ένας τύπος μια μέρα που τον έκραζα και ήμουν support μου λέει: me 6-8-2 you 1-6-34 ο τύπος δεν ήξερε τι είναι το support) αυτό που ήθελα πάντα απο το lol ήταν να παίξω games με συμπαίκτες που έχουν έστω λιγάκι μυαλό, βλέπω τύπου σε high elo που παίζουν games και ευχαριστιούνται την ψυχή τους, αυτό είναι σχεδόν αδύνατο για ένα παίκτη που ξεκινάει απο bronze, σαν βούρκος ΜΕ ΣΚΑΤΑ είναι (ειδικά όταν υπάρχει ο vaggelisgiatimporw και partouzolas), και βλέπεις τώρα άλλους άχρηστους να ξεκινάνε απο silver 5 και είναι gg, ας ξεκινούσα και εγώ απο κει και θα ανέβαινα σίγουρα ρε γαμώ...όλο afk, troll και τύποι που δεν σκαμπάζουν, σαν κουκούτσια μέσα σε ΣΚΑΤΑ είναι αυτοί οι τύποι.

ΣΤΑ Draft υπάρχουν άνετα καλύτεροι παίκτες.

Δημοσ.

Το elo reset πότε ξαναγίνεται? Επίσης αξίζει να παρατήσω τα ranked μέχρι τότε?Απο την στιγμή που ξεκίνησα απο Bronze απλά δεν γίνεται να ανέβω, ανεβοκατεβαίνω συνεχώς bronze 1-3...2/3 games που παίζω οι περισσότεροι είτε δεν ξέρουν τα lanes (ένας τύπος μια μέρα που τον έκραζα και ήμουν support μου λέει: me 6-8-2 you 1-6-34 ο τύπος δεν ήξερε τι είναι το support) αυτό που ήθελα πάντα απο το lol ήταν να παίξω games με συμπαίκτες που έχουν έστω λιγάκι μυαλό, βλέπω τύπου σε high elo που παίζουν games και ευχαριστιούνται την ψυχή τους, αυτό είναι σχεδόν αδύνατο για ένα παίκτη που ξεκινάει απο bronze, σαν βούρκος ΜΕ ΣΚΑΤΑ είναι (ειδικά όταν υπάρχει ο vaggelisgiatimporw και partouzolas), και βλέπεις τώρα άλλους άχρηστους να ξεκινάνε απο silver 5 και είναι gg, ας ξεκινούσα και εγώ απο κει και θα ανέβαινα σίγουρα ρε γαμώ...όλο afk, troll και τύποι που δεν σκαμπάζουν, σαν κουκούτσια μέσα σε ΣΚΑΤΑ είναι αυτοί οι τύποι.

Είμαστε στην μέση του Season οπότε έχουμε μέλλον ακόμα.

Μπορείς να κάνεις upload στο elophant και να φανούν όλα τα skins σου, π.χ.: http://www.elophant.com/league-of-legends/summoner/eune/20524485/skins

Δημοσ.

Οεο! Αγόρασα Elise και θέλω να αρχίσω να την προπονώ σιγά σιγά! Επειδή δεν είναι κοντά σε tanky solo top που παίζω συνήθως, μπορείτε να μου δώσετε μερικές συμβουλές για starting items και core builds? Επίσης, μερικές συμβουλές για τα combo της και το πώς τη χρησιμοποιούν πιο σωστά στο laning είναι ευπρόσδεκτες!

Πρώτες μου σκέψεις είναι τίμιο Gauntlets/ Abyssal με ΜR/ Ar μπότες, ανάλογα με το τι αντιμετωπίζω, αλλά ακούω προτάσεις! Τη θέλω για solo top, όχι mid.

Δημοσ.

Άστα να πάνε ρε φίλε, τι γκαντεμιά είναι αυτή, όλοι οι κακοί παίχτες/trolls/afk σε σένα πέφτουν; Τουλάχιστον να ήσουν λίγο τυχερός και να είχε τέτοιους παίκτες και η αντίπαλη ομάδα που και που...Μου φαίνεται περίεργο που δεν ανεβαίνεις με αυτό το attitude, τι να πω, συνέχισε να τους κράζεις όλους όσο μπορείς και να ρίχνεις το φταίξιμο σε όλους εκτός από σένα και που θα πάει, σιγά σιγά θα ανέβεις. Αυτό με τους άχρηστους που ξεκινάνε από Silver και καθαρά από κωλοφαρδία πάνε Platinum και Diamond είναι όντως πολύ εκνευριστικό, κυρίως ΤΥΧΗ είναι τελικά το παιχνίδι αυτό, έχεις απόλυτο δίκιο. Να είσαι για Challenger κανονικά και να μην σε αφήνουν τα ΣΚΑΤΑ να ανέβεις, μεγάλη αδικία. :( 

• Like 2
Δημοσ.

Οεο! Αγόρασα Elise και θέλω να αρχίσω να την προπονώ σιγά σιγά! Επειδή δεν είναι κοντά σε tanky solo top που παίζω συνήθως, μπορείτε να μου δώσετε μερικές συμβουλές για starting items και core builds? Επίσης, μερικές συμβουλές για τα combo της και το πώς τη χρησιμοποιούν πιο σωστά στο laning είναι ευπρόσδεκτες!

Πρώτες μου σκέψεις είναι τίμιο Gauntlets/ Abyssal με ΜR/ Ar μπότες, ανάλογα με το τι αντιμετωπίζω, αλλά ακούω προτάσεις! Τη θέλω για solo top, όχι mid.

Γενικα η elise ΕΙΝΑΙ tanky. Το μονο AP item που ειναι must ειναι το liandry's. Απο εκει και περα, zhonias / abyssal / rylais ειναι για πιο dmg oriented (εαν νικας το lane και ετσι), αλλιως πας σε warmogs / sunfire και λοιπα κοινοτυπα tank items. Gauntlet μην κανεις, καθοτι ως επι το πλειστον πεζεις melee οποτε το mp παει χαμενο. Επισης, κρατα στο νου σου οτι το Q (και σε melee και σε range form) κανεις hp% based dmg, οποτε με penetration βγαζεις πιο πολυ dmg απο οτι με flat ap (αρα, abyssal guise void staff > rabbadons).

Αν εισαι καλος ανεβαινεις. Δεν διαφωνω οτι υπαρχουν games που απλα ΔΕΝ γινεται να νικησεις, αλλα μετα απο εναν Χ αριθμο απο games, it evens out. Εχω ηδη ανεβασει απο bronze σε platinum 5 , 2 accounts φιλων, μου πηρε λιγοτερο απο βδομαδα το καθενα.

Εν πασει περιπτωση, επειδη βλεπω οτι πολυ εχετε προβλημα με το να ανεβειτε, θα σας δωσω καμποσα tips. Τα παρακατω δεν σημενει οτι τα ακολουθω και γω ο ιδιος, απλα ειναι ο καλυτερος τροπος αν το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να ανεβεις elo

1)Πιασε ενα lane και ειδικευσου σε αυτο. Το να παιζεις και στα 5 position ειναι ανωφελο, δεν προκειται να γινεις πολυ καλος σε κανενα

2)Σε καθε version παιζε ΜΟΝΟ τα OP champions. Μην ασχοληθεις καν με τα σκουπιδια, ειναι ανωφελο. Παρακατω μια λιστα για τα καλυτερα champions για καθε lane

Mid : khazix / zed / tf / lux και situationaly κανα anivia / diana.

Top : Elise / Shen / Renekton, αντε κανα malphite η rumble, και akali αν το νιωθεις. βεβαια αν το νιωθες δεν θα ησουνα bronze οποτε αστην akali

Adc : Caitlyn, Caitlyn και Caitlyn :D...αντε και κανα MF.

Jungle : Xin zhao , nasus, hecarim, αντε και κανα udyr / lee.

Support : Πριν φαει nerfs, απλα ΜΟΝΟ thresh. Μετα τα nerfs ομως, THRESH! Ο τυπος ειναι το καλυτερο support hands down. Αν στον παρουν / bannaroyn, leona, sona. Αν εισαι premade με το adc και ο αντιπαλος παρει κατι cc heavy (blitz / leona) η morgana ειναι ενα πολυ δυνατο counter.

Η λιστα αυτη δεν ειναι τυφλοσουρτης. Απλα θελω να τονισω οτι το να πεζεις ενα μετριο hero απλα και μονο επειδη το ξερεις καλα δεν κανει καλο στο elo σου. Για παραδειγμα, season 2 τελειωσα με 150 games le blanc (με 70% win ratio)! Η leblanc ομως σαν hero ειναι μετριο προς κακο. Αν ειχα βαλει την ιδια προσπαθεια σε καποιο δυνατο hero (anivia για παραδειγμα) τα αποτελεσματα θα ηταν πολυ καλυτερα.

3) Μην flameris. ΠΟΤΕ. Μην spammaris. Κρατα το chat στα πολυ βασικα, για κανα baron / dragon κλπα. Το να πιανεις κουβεντα σε κανει να παιζεις χειροτερα, και εσενα, και το ally σου το οποιο πριζεις.

4)Διαβασε κανα guide για τα hero που θες να παιξεις, και μη μεινεις εκει. Προσπαθησε να καταλαβεις πως και γιατι καποια items κανουν synergise με το hero.

5) Αν παμε σε ακομα πιο hardcore καταστασεις, πριν παιξεις ranked φροντισε να εχεις κοιμηθει καλα! Εχει μεγαλη διαφορα, την οποια διαπιστωσα οταν ξεκινησα να παω diamond / challenger. Επισης, να εχεις φαει καλα! Και κατα την διαρκεια του game, ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ! ΠΟΤΕ! Εχω φαει απειρα deaths γιαυτον ακριβως το λογο. Επισης, πριν μπεις σε ranked, παιξε 1-2 normals, να πιασεις ρυθμο και να δεις αν ολα ειναι οκ με την συνδεση σου.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...