jonakos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Counterjungling at its finest ο τυπας μιλαει απο την μυτη τι φαση. Ωραιο βιντεο παντως
koularasss Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Counterjungling at its finest αυτο δεν ειναι ενα καναλι του saintvicious?
Ren Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Ναι τα χω δει αυτα που χεις πει και επαναλαμβανεις καθε λιγο, και θα συμφωνουσα αν αντεχες να μην εισαι τοσο απολυτος. Αλλα επειδη εισαι απολυτος , δεν θα με βρεις συμφωνο. Εχοντας παιξει 100 παιχνιδια ranked και εχοντας 45 νικες/55 ηττες (οι ηττες τωρα τελευταια μαζευτηκαν btw), το χαμηλο mmr ΜΠΟΡΕΙ να ειναι κατα 70% μλκισμενα games των team που ετυχα και 30% δικη μου ευθυνη. Οπως θα μπορουσε να ειχε συμβει και το αναποδο και τωρα να ημουν ας πουμε silver ΙΙΙ ξερω γω. Αλλα με 100 παιχνιδια δεν ξερω καν τι εννοεις με το "καλος". Φανταζομαι πχ να κανω carry τρολαρισμενα games ή games που απλως χανουν ολα τα lanes?Καταρχας το 45/55 ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ! Κατα δευτερον, οσα troll σου εχουν τυχει στο team , τοσα και ακομα περισσοτερα εχουν τυχει στο αντιπαλο team, και αυτο γιατι ενω εσυ εχεις 4 allies οι αντιπαλοι εχουν 5 (δεδομενου του οτι εσυ δεν εισαι troll). Κατα 3ον, παιξε με εναν platinum / diamond και θα καταλαβεις γιατι εισαι silver Εδω τυπους gold και platinum και ειναι εμφανης η διαφορα απο καποιον diamond, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για silver.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Καταρχας το 45/55 ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ! Κατα δευτερον, οσα troll σου εχουν τυχει στο team , τοσα και ακομα περισσοτερα εχουν τυχει στο αντιπαλο team, και αυτο γιατι ενω εσυ εχεις 4 allies οι αντιπαλοι εχουν 5 (δεδομενου του οτι εσυ δεν εισαι troll). Κατα 3ον, παιξε με εναν platinum / diamond και θα καταλαβεις γιατι εισαι silver Εδω τυπους gold και platinum και ειναι εμφανης η διαφορα απο καποιον diamond, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για silver. Καταρχην να αν ειναι τραγικο το 45-55, δεν το εγραψα για να μου πεις πως το κρινεις. Για αλλο λογο το εγραψα. Επισης, να, αν εγω ειμαι silver και οι gold και οι diamond εχουν διαφορα απο μενα και μπλαμπλα. Προφανως εχουν, προφανως αν με δει ακομα και Silver I θα γελαει, τι ακριβως πας να μου εξηγησεις, ποιο το point? Σε καθε περιπτωση, επειδη υποψιαζομαι τι παιζει, εισαι καλυτερος, ενδεχομενως και ...ο καλυτερος, οποτε παμε παρακατω: Ξαναλεω σε 100 παιχνιδια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να εισαι απολυτος με αυτα τα στερεοτυπικα "οσα τρολλ τυχαν σε σενα, αλλα τοσα και στους αλλους" διοτι εμπλεκεται ο ασταθμητος παραγοντας τυχη, o oποιος ειναι... ασταθμητος και μη προλβεψιμος οσο το δειγμα ειναι μικρο. Και για να στο εξηγησω πιο ωραια: Στα 10 παιχνιδια ειναι πιο ευκολο να εχω τρολαριστει σε ποσοστο 80%, στα 100 ειναι δυσκολο να εχω τρολαριστει στο 80% και στα 1000 ειναι σχεδον απιθανο. Ανεξαρτητως division. Ελπιζω να καταλαβαινεις το λογο. ΥΓ. ΔΕΝ ειπα οτι φταινε τα τρολλς για το χαμηλο μου elo οπως μαχεσαι, ειπα απλα οτι με χαμηλο hidden elo θελω 4 νικες για να καλυψω καθε ηττα και κατ'επεκταση θελω και την τυχη να εχω 4 στα 5 games team χωρις afk/trolls κλπ για να βγαινω + στα points, εφοσον ΔΕΝ μπορω να κανω carry game που εχει afker/troll κλπ.
Ren Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Ξαναλεω σε 100 παιχνιδια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να εισαι απολυτος με αυτα τα στερεοτυπικα "οσα τρολλ τυχαν σε σενα, αλλα τοσα και στους αλλους" διοτι εμπλεκεται ο ασταθμητος παραγοντας τυχη, o oποιος ειναι... ασταθμητος και μη προλβεψιμος οσο το δειγμα ειναι μικρο. Και για να στο εξηγησω πιο ωραια: Στα 10 παιχνιδια ειναι πιο ευκολο να εχω τρολαριστει σε ποσοστο 80%, στα 100 ειναι δυσκολο να εχω τρολαριστει στο 80% και στα 1000 ειναι σχεδον απιθανο. Ανεξαρτητως division. Ελπιζω να καταλαβαινεις το λογο. Αλλα να μαντεψω μονο στους silver τυχαινει αυτο το 80%. Με λιγα λογια, αν δεν μπορεις να κουβαλησεις 9/10 games, τοτε πολυ απλα δεν εισαι για παραπανω. Αν εισαι πχ. gold και δνε μπορεις να κουβαλησεις τοτε δεν εισαι για platinum
reignmanGG Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Τσαμπα νευριαζεις. Δεν λεει κατι παραλογο. 2
bost7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Ειμαι silver και προκαλω οποιονδηποτε plat/diamond να του δειξω σε 1v1 γιατι ειμαστε καλυτεροι και γιατι μας κρατανε τα τρολλPick στο silver ακομα ..
p_under Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 bost7 δώσε username και server! όχι για την πρόκληση μιας και δεν τηρώ τις προϋποθέσεις σου...
Tobajara Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Ειμαι silver και προκαλω οποιονδηποτε plat/diamond να του δειξω σε 1v1 γιατι ειμαστε καλυτεροι και γιατι μας κρατανε τα τρολλPick στο silver ακομα .. Πήγαινε και παίξε plat VS silver και θα σου λυθούν οι απορίες...
ssns Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Παντως εχθες παιδια μπηκα να παιξω ranked με jungler ww.Καντε care τους γραφω μεχρι το 6lvl.κλασικα τα εβαλε μαζι μ το solo γτ του ειχαν κανει 10φορες gank και δεν ειχε παρει ουτε ενα ward.το bot το adc μας τελειωσε με ενα σκορ 3/14.Hταν μα το κανουμε surrender και τους γραφω "fuck it anyway is lost game" και συνεχιζουνε να παιζουμε και τελικα το κερδισαμε Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις