Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι απαραιτητο αυτο Ren. Υπάρχουν παίχτες στο silver που mechanic/skill wise ειναι για ΠΑΡΑΠΑΝΩ.&- Αλλα πραγματα ομως τους λειπουν και τους βαζουν κοφτη στο να ανεβουν divisions. Κατα κυριο λογο ο τροπος με τον οποιο διαβαζουν το game και οι λανθασμενες αποφασεις.

Εγω πριν καμποσους μηνες ημουν 1200. Ειχαμε μια ομαδα του κωλου με κατι φιλους και ειχαμε μπει σε ενα go4lol και παιξαμε με μια ομαδα που δεν θυμαμαι ταγκ αλλα επαιζε ο r1ou mid (g5 νομιζω λεγονταν). Ε στο mid ειμασταν ισα βαρκα - ισα πανια και στο φαρμ και στα trades. μεχρι την στιγμη που αρχισαν τα teamfights και βοηθα παναγια.

Μα και το τι items θα κανεις και και και μεσα στο αν ξερεις να παιζεις ειναι. Και γω season 2 σε καποια φαση (οταν ειχα ξεκινησει να παιζω) ημουνα 1200. Επαιξα 5v5 με εναν τυπο 2700 elo (ηταν 4ος στο east) και ενω τον εκανε camp ο jungler του, τους πηρα 3 triple και τελειωσα το lane 8/2. Αλα αν στα teamfights πηγαινα πρωτος πρωτος γιατι νομιζω οτι το χουμε, λογικο ειναι. Και δειχνει οτι δεν ξερω να παιζω. Ναι οκ, lane δυσκολα χανω, ακομα και τωρα που ειμαι diamond δεν θυμαμαι την τελευταια φορα που εχασα lane, αλλα δεν αρκει αυτο για να πας challenger.

Και εφοσον εχω πεξει 7-8 χρονια competitive dota, λογικο ειναι να το εχω απο θεμα skills. Αλλα ΔΕΝ αρκει.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η δεν ξερεις να διαβαζεις, η δεν ξερεις τι γραφεις. ΕΣΥ ησουν που ειπες οτι δεν προκειται να ανεβεις γιατι μπλεκεις με bronze, που σημενει οτι δεν φταις εσυ αλλα οι "αλλοι" που ειναι κακοι. Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι υπερβολικα σπανιο καποιος να μπει απλα και μονο να trollari. Ναι, οταν ολο το team εχει 0/10 θα γινει και αυτο. Οταν ομως εσυ, εφοσον εισαι καλος, κανεις 15/0 στο lane σου (sorry, vs bronze τοσο πρεπει να κανεις) κανεις δεν θα κατσει να trollari. Η τουλαχιστον, θα γινει σπανια, και σιγουρα οχι μονο στο team σου. Συγνωμη δλδ, αλλα τα bronze ΔΕΝ παιζουν LOL, μια μερα μπηκα με smurf και εκανα 40/1 με shaco mid και 5 bloodthirster.Επισης, δεν ειπα οτι μονο τα platinum κουβαλανε, απλα οποιος εχει το κομπλεξ....ειπα οτι εαν δεν μπορεις να κουβαλησεις game στο division σου τοτε ΔΕΝ εισαι για παραπανω division. Δεν ειναι λογικο? Σου φαινεται πιο λογικο να χανεις απο bronze και να θες να πας gold η platinum? :oΚαι με τη νοοτροπια που εχετε οι silverades / bronzades, δνε θα ανεβειτε ποτε. Ο αλλος νομιζε οτι νικαει platinum diamond αλλα του φταινε οι αλλοι...για το θεο

Ελα τα ειπες 100 φορες ομορφαντρα μου και παιχταρα μου, αρκετα.

ΥΓ. Οποιος δεν εχει αντιληφθει οτι ο Ρεν ποσταρει με μοναδικο σκοπο να βαυκαλιστει και αν χρειαστει να υπερτονισει σε βαρος αλλων μελων το ποσο παιχτουρα νομιζει οτι ειναι, ας σηκωσει το χερι.

Εγω απλα να πω οτι ο καλος παιχτης πρεπει πρωτα απολα να ειναι κομπλε χαρακτηρας.

ΥΓ2. Αφηνω χωρο στο θρεντ, καλη συνεχεια.

• Like 2
Δημοσ.

Nunu ultimate against Aatrox passive Ftw .

Το έκανα δύο φορές και έφυγε instant χαχαχα .

Tι δεν ενεργοποιηθηκε το passive του?

Δημοσ.

Ενω δεν εχετε κλαψει αρκετα εδω περα για τους "αλλους" ε?

ΥΓ. Οποιος δεν εχει αντιληφθει οτι ο Ρεν ποσταρει με μοναδικο σκοπο να βαυκαλιστει και αν χρειαστει να υπερτονισει σε βαρος αλλων μελων το ποσο παιχτουρα νομιζει οτι ειναι, ας σηκωσει το χερι.

Εγω απλα να πω οτι ο καλος παιχτης πρεπει πρωτα απολα να ειναι κομπλε χαρακτηρας.

Δεν νομιζω να ανεφερα καπου το οτι ειμαι καλος. Παντως απο σενα ειμαι καλυτερος, και φαινεται απτη διαφορα στα division. Οχι οτι εχει σημασια, αυτο που με εκνευριζει ειναι ολοι οι bronzosilverades που τους φταινε τα troll. Και στο diamond troll εχουμε, πως φτασαμε εκει ομως? Αν ειναι δυναμον δλδ
Δημοσ.

Λετε οτι ο WW δεν ειναι καλος πριν τα 6 για ganks. Δλδ πρεπει απαραιτητα σε ενα gank, να υπαρχει kill; Δε μπορει να κανει gank απο το level 1;  Ειδικα στο level 2 που δινει και attack speed σε συμμαχους ειναι πολυ καλος. Εαν δε πεθανει ο αντιπαλος, σιγουρα θα παει στη βαση. Δεν ειναι ενα επιτυχημενο gank αυτο;

Καλυτερος counter jungler που να μπορει να σκοτωσει ευκολα αντιπαλο jungler στο red ( ενω ειναι level 2 ), ποιος ειναι;

Παντως εχω κανει αρκετα kills ( και ειδικα FB ) με shaco που εχει exhaust + ignite στον θαμνο, ειτε για τα wraiths, ειτε για το red buff. Με WW, απλα περιμενω να του κλεψω το red, αλλα δε μπορω να τον σκοτωσω..

Βεβαια ολα εξαρτωνται και απο το health που εχει ο αντιπαλος jungler, οταν παει στο red. Πχ fiddle, δυσκολα σκοτωνεις με το heal + fear που εχει.

Δημοσ.

Tι δεν ενεργοποιηθηκε το passive του?

Μάλλον εννοεί ότι έκανε ulti την ώρα που ο aatrox ήταν στο passive του

• Like 2
Δημοσ.
Καλώς ή κακώς έτσι είναι αυτό το παιχνίδι. Όλοι μετράνε το e-penis τους με βάση το elo τους. Σπάνια θα βρεις bronze-silver που θα παραδεχτεί ότι είναι κακός παίκτης και ότι δεν είναι για παραπάνω, πάντα οι άλλοι θα του φταίνε και θα τον κρατάνε πίσω, όπως επίσης ακόμα πιο σπάνια θα βρεις top plat-diamond παίκτη που δεν θα την έχει δει και δεν θα σου μιλάει λες και είσαι σκουπίδι ή βλάκας.

Εγώ πως ανέβηκα, εγώ πάντα κερδίζω το lane μου, εγώ έκανα game 47-1-24, εγώ έπαιξα με pro και τον είχα στα ίσα, cry more qq, πότε είπα εγώ ότι είμαι καλός, εσύ δεν είσαι για παραπάνω, soz κιόλας δηλαδής.

Κλάψα και zero self evaluation οι μεν, passive aggression, hidden insults και μύτη στον θεό οι δε. 

Θέλει πολύ thick skin για να την παλέψεις σ' αυτό το παιχνίδι.

Όποιος θέλει να βελτιωθεί ας δει κανά stream ή ας διαβάσει συμβουλές από καμιά σοβαρή σελίδα/φόρουμ. Εδώ για κάθε συμβουλή που ακούς, και σωστή να είναι, πρέπει να ανεχτείς το "είσαι ηλίθιος/uninstall/εγώ αν παίξω μαζί σου θα σε κάνω άλογο" που κρύβεται ανάμεσα στις γραμμές ή γράφεται και στα ίσα στα ποστς των καλών παικτών.

Καλό παίκτη και humble ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ θα βρεις και αν βρεις, φρόντισε να το εκμεταλλευτείς.
  • Like 4
Δημοσ.

Εγω να σου πω την συμβουλη μου που ημου bronze iv πως κοντευω να φτασω στο bronze i μιας και απο μαλακια μου επεσα?Προσεχα κυριως τις ωρες που εμπαινα.Αλλες φορες εμπαινα 10 το πρωι ωστε να αποφευγω τα πιτσιρικια και αλλωτε 2-3 το βραδυ για τον ιδιο ακριβως λογο.Βαση πιθανοτητων επαιζα και ελεγα ε ολο και καποιος θα πεσει στο team που να νιωθει το game.Πανω απο 2-3 φορες την ημερα ranked δεν επαιζα και με κατι 20+ lp που επερνα δεν με εβιαζε κιολας.Ενδεχεται να εισαι παραπανο δεν θυμαμαι και σε ποιο ποστ το ειχες γραψει αλλα οσο να ναι παιζει και αυτο τον ρολο του.

• Like 1
Δημοσ.

Ενω δεν εχετε κλαψει αρκετα εδω περα για τους "αλλους" ε?

Δεν νομιζω να ανεφερα καπου το οτι ειμαι καλος. Παντως απο σενα ειμαι καλυτερος, και φαινεται απτη διαφορα στα division. Οχι οτι εχει σημασια, αυτο που με εκνευριζει ειναι ολοι οι bronzosilverades που τους φταινε τα troll. Και στο diamond troll εχουμε, πως φτασαμε εκει ομως? Αν ειναι δυναμον δλδ

Ειπα να μην ασχοληθω αλλο με το κομπλεξ του καθενος αλλα επειδη συν τοις αλλοις ψευδεσαι συστηματικα, ακομα ψαχνω να δω που ειπα οτι μου φταινε τα τρολλ για το χαμηλο elo μου, το οποιο εχεις κανει σημαια στο ΑΠΡΟΚΛΗΤΟ rage εναντιον μου.

Εγραψα μια φραση, οτι βαση hidden elo μου για καθε ηττα θελω 4 νικες, οτι βαση πιθανοτητων σε καποια απτα 4 παιχνιδια θα τρολαριστω, οτι ΔΕΝ μπορω/δεν ξερω να κανω carry τετοια games αρα προφανως θα μεινω silver και απο αυτη τη φραση εχει αρχισει ο πολεμος επιδειξης e-penis του diamond φιλου της παρεας με τα 47-1 με 5 bloodthirster κλπ. Ουτε καν κλαφτηκα για το αν θα ανεβω division κλπ, μια ερωτηση εκανα για να πιασω το συστημα πως δουλευει, στη συνεχεια ειπα και το παραπανω συμπερασμα και απο αυτο βγαινει ο καθε πικραμενος (εν προκειμενω ενας ή δυο) και λεει τις ιστοριες του. Αθανατο ελληνικο community.

Δεν σας απαγορευει κανεις να βαυκαλιζεστε για τα κατορθωματα σας, αλλα αν για να το κανετε χρειαζεται να επιστρατευσετε την (πιθανη/λογικη) ασχετοσυνη του αλλου στο game, τοτε ψαχτειτε. Και παραλληλα ανεχτειτε την κριτικη εφοσον μονοι σας εκτιθεστε. Πολυ ασχοληθηκα.

Δημοσ.

για πειτε κανα support που να μην πολυμπαναρεται στα ranked. ειπα να μαθω και αλλους ρολους, γιατι ολοι adc, top ή mid πανε...

ξεκινησα να παιζω σορακα, μου αρεσε, αρκετα ευκολη, παιρνει ευκολα assists, αλλα ενταξει πολυ squishy, αλλα θα μου πεις δεν πειραζει γιατι παιζει απο πισω και δυσκολα να σε στοχευσουν...να συνεχισω με σορακα ή να δοκιμασv τιποτα αλλο?

απο οτι ειδα στα τουρνου παιζει πολυ τζανα και η σονα(που δεν μου πολυαρεσει)

επισης για support ποσσα αντικειμενα για gold προτεινετε?

το σπαστικο με τα support ειναι οτι βασιζεσαι στους αλλους παρα πολυ...και αν πεσεις σε νουμπα στο lane, δεν εχεις ελπιδα μεχρι να ξεκινησουν τα team fights

Δημοσ.

taric αρχισα προσφατα μ'αρεσει περισσοτερο απο Soraka κυριως για το stun. Αν εχεις adc που σε νιωθει και τον νιωθεις, πραγματικα ειναι πολυ πιο απολαυστικο το laning αποτι με soraka που ειναι healbot στην ουσια και δεν παιρνει καμια πρωτοβουλια.

Κι επειδη με τα supp υπαρχει το προβλημα που αναφερεις (να πεσεις σε αναπηρο adc) , καλα ειναι να πηγαινεις premade duo οταν ειναι να παρεις supp με παιχτη που ξερεις. Εγω οποτε τυχαινω με νιωθερο adc τον βαζω friendlist για premades.

Δημοσ.

Ειπα να μην ασχοληθω αλλο με το κομπλεξ του καθενος αλλα επειδη συν τοις αλλοις ψευδεσαι συστηματικα, ακομα ψαχνω να δω που ειπα οτι μου φταινε τα τρολλ για το χαμηλο elo μου, το οποιο εχεις κανει σημαια στο ΑΠΡΟΚΛΗΤΟ rage εναντιον μου.

Ψαξτο. Ειπες με το team που μου καθεται (bronze players) δεν γινεται να νικαω περισσοτερο απο οτι χανω. Αυτο τι σημενει? Οτι φταιει το team σου.

Εγραψα μια φραση, οτι βαση hidden elo μου για καθε ηττα θελω 4 νικες, οτι βαση πιθανοτητων σε καποια απτα 4 παιχνιδια θα τρολαριστω, οτι ΔΕΝ μπορω/δεν ξερω να κανω carry τετοια games και απο αυτη τη φραση εχει αρχισει ο πολεμος επιδειξης e-penis του diamond φιλου της παρεας με τα 47-1 με 5 bloodthirster κλπ. Ουτε καν κλαφτηκα για το αν θα ανεβω division κλπ, μια ερωτηση εκανα για να πιασω το συστημα πως δουλευει, στη συνεχεια ειπα και το παραπανω συμπερασμα και απο αυτο βγαινει ο καθε πικραμενος (εν προκειμενω ενας ή δυο) και λεει τις ιστοριες του. Αθανατο ελληνικο community.

Απαγορευεται να λεμε οτι θελουμε? Οπως εσυ ηρθες να μας πεις την ιστορια σου με το hidden elo και πως δεν μπορεις να νικησεις λογω trolls, ετσι λεω και γω οτι μαλλον φταις εσυ γιαυτο, η εισαι ενα απτα τρολλς. Σκεψου το και λογικα, το 99.9% των bronze / silver / gold, κλαιγονται για τα trolls. Ειναι δυνατον? Αν ολοι κλαιγονται για τρολλς, τοτε δεν μενει κανεις να ειναι τρολλ :D

Δεν σας απαγορευει κανεις να βαυκαλιζεστε για τα κατορθωματα σας, αλλα αν για να το κανετε χρειαζεται να επιστρατευσετε την (πιθανη/λογικη) ασχετοσυνη του αλλου στο game, τοτε ψαχτειτε. Και παραλληλα ανεχτειτε την κριτικη εφοσον μονοι σας εκτιθεστε. Πολυ ασχοληθηκα.

It works both ways. Δεξου και συ την κριτικη. Με το win ratio σου ΔΕΝ σου φταινε οι αλλοι. Κανε ποστ και το account σου απτο lolking αν θες, να δω κατα ποσο φταινε τα trolls. Σορρυ κιολας, εχω βαρεθει τα τελευταια 3 χρονια να ακουω τους παντες να κλαινε οτι δεν τους αφηνουν αν ανεβουν...νισαφι καταντησε. Παιξε με εναν μεγαλυτερο division απο σενα και θα χασεις. Αυτο σημενει οτι ΔΕΝ εισαι για μεγαλυτερο division. Ολα τα αλλα περι trolls / afkers / leavers ΜΟΝΟ στο δικο σου team ειναι καραμελα. Και για να μη λες οτι διαφημιζω το ποσο παιχταρας ειμαι, μολις εχασα με score 0/8/3 σε gold v account. Happy?
Δημοσ.

Δεν μπορω να στο ζωγραφισω μεγαλε, ειπα 150 φορες κατι που δεν εννοεις να το καταλαβεις γιατι επιμενεις σε μια κασετα που εχεις μαθει να λες: ΔΕΝ μου φταινε τα τρολλς για το χαμηλο hidden elo μου. Ειναι απλα ΔΥΣΚΟΛΟ για καθε ηττα να κανω 4 νικες (ωστε να ανεβασω το elo μου) δεδομενου οτι καποια απο αυτα τα 4 games, πιθανως θα ειναι για τα μπαζα, ειτε απο μενα, ειτε απο συμπαικτες, ειτε απο troll και δεδομενου οτι ΔΕΝ μπορω να τα κανω carry. Δεν παραπονεθηκα πουθενα για το div μου, δεν ασχοληθηκα ποτε και πουθενα για το αν θα ανεβω και δεν με νοιαζει αλλωστε αφου 1-2 ωρες την μερα αφιερωνω στο παιχνιδι.

Επειδη το ειπα πολλες φορες κι επιμενεις σε ενα ανεξηγητο και ανευ λογου rage εναντιον μου (βασικα εχει εξηγηση, ο νοων νοητο), κανοντας οτι δεν καταλαβαινεις τι γραφω, και βαζοντας συνεχως λογια που δεν ειπα ποτε για να συνεχισεις το ηλιθιο αυτο rage, τσιμπα ενα ignore τωρα γιατι βαριεμαι να ασχολουμαι με τον πονο του καθενος, και τα ξαναλεμε εν καιρω.

Δημοσ.

για πειτε κανα support που να μην πολυμπαναρεται στα ranked. ειπα να μαθω και αλλους ρολους, γιατι ολοι adc, top ή mid πανε...

ξεκινησα να παιζω σορακα, μου αρεσε, αρκετα ευκολη, παιρνει ευκολα assists, αλλα ενταξει πολυ squishy, αλλα θα μου πεις δεν πειραζει γιατι παιζει απο πισω και δυσκολα να σε στοχευσουν...να συνεχισω με σορακα ή να δοκιμασv τιποτα αλλο?

απο οτι ειδα στα τουρνου παιζει πολυ τζανα και η σονα(που δεν μου πολυαρεσει)

επισης για support ποσσα αντικειμενα για gold προτεινετε?

το σπαστικο με τα support ειναι οτι βασιζεσαι στους αλλους παρα πολυ...και αν πεσεις σε νουμπα στο lane, δεν εχεις ελπιδα μεχρι να ξεκινησουν τα team fights

Supports πολύ σπάνια να γίνει ban σε ranked σε bronze - silver, ενώ και παραπάνω ο μόνος που γίνεται συχνά είναι ο Thresh.

Αν τώρα μαθαίνεις τη θέση, πολύ καλές επιλογές είναι Sona - Taric - Soraka. Αυτοί οι τρεις είναι πολύ καλές επιλογές γιατί πάνε λίγο πολύ με όλα τα carry, μόνο με την παρουσία τους γίνονται χρήσιμοι και έχουν μπόλικο sustain για να διορθώνεις λάθη, και δικά σου και των άλλων. Για μένα πρώτα η καλύτερη επιλογή για τον αρχάριο είναι η Soraka (είναι εντελώς ξεκάθαρο το τι κάνεις και πώς, ενώ παίρνεις assists και στον ύπνο σου) και μετά οι άλλοι δύο. Για κάτι πιο δύσκολο αλλά όχι πολύ Nami - Lulu - Nunu - Janna - Zyra. Κατά τη γνώμη μου οι δύο τελευταίες είναι οι πιο δύσκολες, πρέπει να προπονηθείς αρκετά για να συνηθίσεις τον τρόπο παιχνιδιού τους. Για επιθετικό παιχνίδι Thresh - Leona - Blitzkrank - Alistair που παίζουν αρκετά διαφορετικά και καλύτερα να μην τους πιάσεις αν δε μάθεις καλά τη θέση και τα καλά τους ζευγάρια, για να μη βρεθείς να τραβάς τα μαλλιά σου. Τα επιθετικά supports επίσης θέλουν carry που να ξέρει τα βασικά, οπότε προσοχή.

Αντικείμενα για gold μόνο ένα Philosopher's και αυτό όχι απαραίτητα rush, ένα Sightstone αρκεί για να βάλεις κάτι στην άκρη. Αν παίξεις κάτι με mana regen ή AP, μπορείς να βγάλεις και ένα Kage's αλλά με την προοπτική να το αναβαθμίσεις σε Will of the Ancients αν έχεις AP ομάδα. Γενικά πάνω από ένα gp/5 + runes είναι υπερβολή, δεν κερδίζεις τίποτα.

Επίσης μην κοιτάς τα picks σε τουρνουά, γίνονται με διαφορετική λογική από αυτή του solo queue. Το βασικό είναι να μάθεις ποιό support ταιριάζει με ποιό carry, και αν δεν είσαι σίγουρος παίρνεις Sona.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...