Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάπου είχα δει / διαβάσει / ακούσει ότι το best xp / ip farm είναι 3άδες που κάνεις /ff στο 20' νομίζω (or so). τώρα τι φάση δεν θυμάμαι άρα μπορεί να λέω και μαλακίες (που δεν το πιστεύω αλλά λέμε τώρα) 

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οι 3 αδες στο TT με Intermediate bots εδιναν το καλυτερο exp

Αλλα νομιζω το εχουν nerfαρει γιατι το κανανε αρκετοι και ανεβαζαν γρηγορα smurfs , not sure

Btw οσον αφορα την ranked ομαδα , δεν ξερω ποσοι εχετε στειλει και ποιοι πμ στον watercool ( Αν δεν κανω λαθος ) που μαζευε τα ονοματα αλλα αυτο που πρεπει να γινει αν ειμαστε αρκετα ατομα ειναι για αρχη 2 ομαδες . Μια πιο high end και μια με ατομα χαμηλοτερου elo . Οχι για διακρισεις κτλ αλλα για να μην υπαρχει διαφορα στο gameplay 

Δευτερον , πρεπει να δουμε τις θεσεις που μπορει να παιξει ο καθενας

Δεν ξερω ποσο ονοματα εχει μαζεψει το παληκαρι που μαζευε τα πμ αλλα θεωρω οτι ειναι καλυτερο να μαζευτουμε εδω

Aρχιζω εγω και θα συγκεντρωσω τα ονοματα σε μια λιστα μαζι με τις θεσεις 

Αν εχει γινει ηδη αυτο ας ποσταριστει εδω να ξερουμε τι γινεται

IGN : I Got De Swag

Roles : Top/Jungle/Support

Division : Platinum 1

Δημοσ.

Πραγματικά έχω αρχίσει και απογοητεύομαι. Είναι τρίτη βδομάδα που είμαι κολημμένος στο Silver 2 και δεν οφείλεται σε κάποιο ταβάνι που χτύπησα. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, τα κακά παιχνίδια (feeders, afkers, ragers κλπ) είναι η πλειοψηφία πλέον. Σε silver 3 - 4 ΔΕΝ το έβλεπα αυτό σε τέτοιο βαθμό, τα ματς μου ήταν αρκετά πιο ήρεμα. Πολύς κόσμος που πάει σε θέσεις που δεν τις ξέρει, ειδικά adc, και όταν λέω "δεν τις ξέρει" εννοώ εξόφθαλμα λάθη positioning και αντίληψης του χαρακτήρα. Δε γίνεται ο άλλος να πηγαίνει ανάμεσα στο αντίπαλο adc και το αντίπαλο support και να τρώει τζάμπα harass χωρίς κανένα λόγο, ή να με βρίζουν επειδή δε σπρώχνω χωρίς wards και κάνω recall για να αγοράσω άλλα (ω ναι, όχι επειδή δεν υπάρχουν wards αλλά επειδή δε σπρώχνω) ή ο jungler να πιάνεται 3 φορές σερί στην αντίπαλη ζούγκλα μόνος του. Είναι πράγματα που τα έβλεπα στο Bronze μέχρι τώρα. Έχω αρχίσει και πήζω. Τα ματς είναι ή του ύψους ή του βάθους, ή εύκολες νίκες ή εύκολες ήττες και συνήθως σάπια παιχνίδια. Δεν υπάρχει skill matchup, πέρα από κάποια λίγα lanes που είχαν πολύ ενδιαφέρον και έχασα δίκαια, οπότε δεν πιστεύω πως έχω φτάσει το όριό μου. Απλά κάποιος, είτε από τη μεριά μας είτε από τη δική τους, θα είναι στεγνά βλάκας ή στεγνά ανίκανος και θα χαλάσει το παιχνίδι. Και αυτό συμβαίνει κατ'εξακολούθηση.

Κοντολογίς, ίσως έχει αρχίσει να με κουράζει και ο main μου. Ίσως αρχίσω και αλλάζω σε πιο συντηρητικά picks για να προστατευτώ κι εγώ λιγο, ή να δοκιμάσω σιγά σιγά άλλες θέσεις. Το πρόβλημα είναι πως παίζω support ακριβώς για να καθορίζω το παιχνίδι και να μην εξαρτώμαι από τον κάθε άχρηστο...

Επίσης τα ARAM είναι πόνος. Αυτά.

Δημοσ.

Έχω κάνει ήδη το PM αλλά πάμε και εδώ:

IGN : Lockoes

Roles : Jungle/Top/ADC/Support/Mid - με αυτή την σειρα :P

Division : Platinum V

Δημοσ.

Το βάζω κι εδώ

Insomnia Name: Tobajara

Summoner Name: Titoulas

Position: Support = Top > mid > adc > jungler = 0

ELO: Silver 2 50 - 100 LP (το φελέκι μου μέσα #@%#^@%#$#^)

Δημοσ.

Κοντολογίς, ίσως έχει αρχίσει να με κουράζει και ο main μου. Ίσως αρχίσω και αλλάζω σε πιο συντηρητικά picks για να προστατευτώ κι εγώ λιγο, ή να δοκιμάσω σιγά σιγά άλλες θέσεις. Το πρόβλημα είναι πως παίζω support ακριβώς για να καθορίζω το παιχνίδι και να μην εξαρτώμαι από τον κάθε άχρηστο...

Επίσης τα ARAM είναι πόνος. Αυτά.

Πως ακριβως καθοριζεις το game?

Ειδικα με την leona που σου αρεσει, ειναι δυσκολα τα πραγματα

γιατι αν δεν εχεις συνεννοηση με το adc σου, κατα πασα πιθανοτητα θα καταληξεις

να σε κοιταει απο τα 10 μετρα ο δικος σου και εσυ να πεθαινεις.

Οποτε θεωρητικα, καλυτερα να παρεις support που δεν ειναι τοσο "all in" .

• Like 2
Δημοσ.

σονα εξαιρετικο support για ολα τα γουστα και φοβερη στο solo q.

To αυτο.

Lulu, Sona, Janna ειναι μια χαρα για να σωσεις κοσμο ειδικα οταν ο αλλος δεν νιωθει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

phillosopher's, το items για τα wards (Fuck my head atm) sightstone (thx) , aegis (bulwark , εαν παιζει heavy ap dmg) / locket of the iron solari (κρινεις τι rushareis αναλογα το game) , Upgrade τα boots αναλογα (cdr , tabis , tenacity) ,

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ GAME ΣΟΥ.

μετα πας situational(ενα frozen heart/twin shadows θα μπορουσε...).

εαν δεις οτι τους παιρνετε στο κυνηγι/η θες κατι για disengage πας και για Shurelyas μετα το locket πχ.

οχι μονο για σονα ολα αυτα αλλα για καθε τυπου Supp.

oracles και vision wards οταν κρινεις.

Επεξ/σία από kuzko21
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...