Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Last pick να κλαιει να παει mid (έλληνας) " i dont care i mid", δεν είχαμε Jungler, double mid, adc μετά απο feed, leavare και οι γαμημένοι οι αντίπαλοι δεν παίζει να τους εκαναν report!

Τι να κάνω ρε γαμώ το κεφάλι της riot! παλεύω μισό χρόνο να πάω silver, την πάλεψα, πήγα silver 2 ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ TEAM ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΟ BRONZE 4!

Ειναι αγγαρεία αυτό το game, μετά τα 30 lvl μόνο διασκέδαση δεν ήταν, όλη η ιστορία με τα division και τις παπαριές που βάλανε τα σκατώσανε...πολύ άγχος με τα lp και όλες αυτές τις ψευτιές και όχι τπτ άλλο είναι εθισμός κιόλας, σκέφτομαι να το σβήσω το game Μέχρι να έρθει η επόμενη season μπας και ηρεμήσουμε!

Το silver είναι το χειρότερο division χαλαρά

Εσύ μπορεί να έχει παίξει 200 παιχνίδια για να ανέβεις από το bronze και σε βάζει με τυπάδες που δεν έχουν ούτε 30 παιχνίδια ranked και δεν ξέρουν που παν τα 4(έτυχε να τα πάνε καλά στo placement), ακόμη και με unranked

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Last pick να κλαιει να παει mid (έλληνας) " i dont care i mid", δεν είχαμε Jungler, double mid, adc μετά απο feed, leavare και οι γαμημένοι οι αντίπαλοι δεν παίζει να τους εκαναν report!

Τι να κάνω ρε γαμώ το κεφάλι της riot! παλεύω μισό χρόνο να πάω silver, την πάλεψα, πήγα silver 2 ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ TEAM ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΟ BRONZE 4!

Ειναι αγγαρεία αυτό το game, μετά τα 30 lvl μόνο διασκέδαση δεν ήταν, όλη η ιστορία με τα division και τις παπαριές που βάλανε τα σκατώσανε...πολύ άγχος με τα lp και όλες αυτές τις ψευτιές και όχι τπτ άλλο είναι εθισμός κιόλας, σκέφτομαι να το σβήσω το game Μέχρι να έρθει η επόμενη season μπας και ηρεμήσουμε!

Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να υπαρχει πιεση και αγχος.

Βαλε ρεαλιστικους στοχους και οχι αυτα τα χαζα "αξιζω για platinum και ειμαι Bronze 4".

Υπολογισε μεχρι ποιο division/tier φτανει το skill και η εμπειρια σου

και θεωρησε αυτο ως τον μεγαλο στοχο μεχρι το τελος της season.

Μεχρι τοτε, ασχολησου με μικροτερους στοχους aka να ανεβεις division.

Αν δεν προλαβεις, who cares δεν τελειωσε ο κοσμος.

Οι περισσοτεροι θελουν το Gold/Plat/Diam tier για να λενε οτι ειναι εκει και οχι γιατι θελουν να γινουν καλυτεροι και πιο ποιοτικοι.

Γιατι "ο Γιαννης απο το A2 ειναι Gold V και εγω ακομα Silver, θα παιξω να τον περασω."

• Like 3
Δημοσ.

Εχω βρει την υγεια μου με Lux mid.. Τρελο harass , ιδιως με rushαρισμενο δισκοποτηρο..
Παιρνω fb και double στο 3 μετα απο gank των 2 jungler και εχω αφησει τον veigar με 0/6/1 και 30 cs στο 20.. Aλλα οταν εχεις μια cait με 42 cs στο 20 και ενα αντιπαλο graves  (vs Cait!!!) με 130-140 cs και 11/0 και ενα Blitz στο late game να σου καθεται διπλα απο το adc και να πιστευει πως ειναι καλη ιδεα να τραβιξει darius ή jax εκει , μετα να λεει περασε η ωρα παω για δουλεια και να leavαρει ε δεν το κανεις carry!! 

4v5 απο την με afk nunu απο το 1' , κανω unofficial penta και το χανω στο τσακ λογω του τρελου push που φαγαμε.. 4v5 με afk varus απο το 1' , τελειωνω με 19/2 και το κερδιζω..  

Ειχα να παιξω LoL κανα 4μηνο , με εριξε bronze 3 λογω inactivity , ξεκινησα πριν 2-3 βδομαδες , παω bronze 1 , μου δινει 4-5 LP ανα win το max , καταφερνω το παω 97 και μου τυχαινουν 3 τετοια περιστατικα. Ε επεσα - 40 LP και αντε τωρα εγω να βρω το ψυχικο σθενος να ανεβω promotion..
Τι παραπανω να κανει κανεις για να φυγεις απο αυτο το λακο με τα σκατα?

Δημοσ.

Πως ειναι το επιπεδο εκει? Υπαρχουν ακομα τα του τυπου: "I said first mid , i go mid" , "Τοp or troll" , κτλ?

Γιεπ υπαρχουν!!Υπαρχει ο τυπας το last pick που θα σου πει "i go adc" και το first pick να παρει την θεση και να σας βγαλει την Παναγια μετα.Υπαρχουν οι τυπαδες κατι gold iii που σ φερνουν bronze premade επειδη τον boostaroun.Υπαρχουν παντου αυτοι!!Υπαρχουν και τυπαδες που κανουν οτι να ναι!Εν το μεταξυ επειδη ειναι gold v σου τραβαει στο mmr και κατι silver i,silver ii και γινεται χαμος

Δημοσ.

Πως ειναι το επιπεδο εκει? Υπαρχουν ακομα τα του τυπου: "I said first mid , i go mid" , "Τοp or troll" , κτλ?

Η καλύτερη επιλογή που έκανα στη ζωη μου (σχετικά με το lol πάντα) ήταν να πάω west. Είμαι gold II και έχω να βρίσω σε game πάνω απο εβδομάδα (στον εαστ ήμουν απίστευτα toxic). Στον γουεστ έχει άτομα που συννενοησαι σαν ανθρωπος, ατομα που μιλανε Αγγλικα, ατομα που δεν βριζουν στη γλωσσα τους. Δεν είναι όλοι pro φυσικα, υπάρχουν άτομα που feedaroun αλλά τους λές πχ "παίξε αμυντικά", "βγάλε αυτό το item", "περίμενε τον jungler" κλπ κλπ και ακούνε. Πρώτη φορά στα 4+ χρονια που παίζω λολ ευχαριστιέμαι πάνω από το 70-80% των game μου (ευχαριστιέμαι ακόμα και τα loss όταν είναι derby). 

Troll δεν έχω πετύχει με την έννοια του τρολλ, έχω πετύχει toxic players, όπως και leavers/afkers δεν μπορείς να τα διώξεις αυτά. Αλλά θα έλεγα ότι 8 με 9 στα 10 παιχνίδια είναι ποιοτικά.

Δημοσ.

Αμα ξαναβγει free transfer για west θα το σκεφτω πολυ σοβαρα , εχει καταντησει ενα παιχνιδι που αντι να σε ευχαριστει , σου γ@μαει τη ψυχολογια..

Δημοσ.

Δηλαδή west ειναι καλυτερα να παίζει κάποιος?? Γτ και εγω που ακομα ειμαι 19 λβλ δεν έχω παίξει game που να μην έχω κανει ρεπορτ η να μην έχω βρίσει...<br><br>

Άσε που όλη την ώρα με βγάζει με κολοπολωνους και δεν ξέρω και εγω τι άλλο premades οι οποίοι πανε 3-4 μαζί συνήθως, μιλάνε στην γλώσσα τους και γράφουν στα παπαρια τους την υπόλοιπη ομάδα...<br><br>

GreekMage95 λέγομαι για όποιον θέλει να με κανει add να μπαίνουμε κανα νορμάλ και αραμ...<br><br><br>

Sent from my MT11i using Insomnia<br><br>

Edit: Συγγνώμη για το πενταπλο ποστ αλλα είχα ενα πρόβλημα στο ίντερνετ...

Δημοσ.

Δες εμενα που ημουν bronze iv και εβαλα στοχο να φτασω στο gold και τελικα τα καταφερα!!!

Και γω bronze 4 ήμουν έφτασα max silver 1 και είχα άνετα το gold, απλά έτυχε να χάσω 3 σερί να πέσει κάπως το mmr και ειλικρινά απο κει και πέρα με έβαζε με ότι απόβρασμα την κοινωνίας υπήρχε, κάτι γαμώπαιδα που δεν χωράει ο νούς σου το πόσο κακοί παίκτες ήταν, τώρα λοιπόν έπεσα silver 3 και το αφήνω εκεί, στην επόμενη season πάμε για gold, τουλάχιστον εγώ ξέρω τι παίκτης είμαι...

Δεν χαλάω άλλο χρόνο στα ranked και μάλιστα με τέτοιους παίκτες στο team μου...

Τύποι με 6 νίκες να είναι silver 3-4 και να μου γαμάνε το έλο, και εγώ να πλεύω τόσο πολύ καιρό να βγώ απο τον βόθρο (bronze) και να παίζω με αυτόν τον τύπο, wp riot!

Υ.Γ: Και όχι οι Πολωνοί δεν είναι οι χειρότεροι, οι Έλληνες είναι! Αν πούμε οτι και στα 5 games έχω 2 Έλληνες τα 3 θα είναι 100% χαμένα, και δεν είναι οτι είναι μόνο κακοί παίκτες είναι ΣΤΟΚΟΙ, σαν να μην έχουν μυαλό ένα πράγμα!

Δημοσ.

Και γω bronze 4 ήμουν έφτασα max silver 1 και είχα άνετα το gold, απλά έτυχε να χάσω 3 σερί να πέσει κάπως το mmr και ειλικρινά απο κει και πέρα με έβαζε με ότι απόβρασμα την κοινωνίας υπήρχε, κάτι γαμώπαιδα που δεν χωράει ο νούς σου το πόσο κακοί παίκτες ήταν, τώρα λοιπόν έπεσα silver 3 και το αφήνω εκεί, στην επόμενη season πάμε για gold, τουλάχιστον εγώ ξέρω τι παίκτης είμαι...

Δεν χαλάω άλλο χρόνο στα ranked και μάλιστα με τέτοιους παίκτες στο team μου...

Τύποι με 6 νίκες να είναι silver 3-4 και να μου γαμάνε το έλο, και εγώ να πλεύω τόσο πολύ καιρό να βγώ απο τον βόθρο (bronze) και να παίζω με αυτόν τον τύπο, wp riot!

Υ.Γ: Και όχι οι Πολωνοί δεν είναι οι χειρότεροι, οι Έλληνες είναι! Αν πούμε οτι και στα 5 games έχω 2 Έλληνες τα 3 θα είναι 100% χαμένα, και δεν είναι οτι είναι μόνο κακοί παίκτες είναι ΣΤΟΚΟΙ, σαν να μην έχουν μυαλό ένα πράγμα!

Στην θεση που εισαι, ημουν να ξερεις!!Ημουν s1 promo gold και το εχασα με 3 ηττες συνεχομενες.Μετα απο αυτο διαλυθηκε το mmr μου!!Προσπαθησα να ξανα πιασω το promo αλλα κατεληξα silver ii και μετα silver iii.Ημουν εκει και παλευα να ξανα φτιαξω το mmr.Ρωτα τον atallo που το ειχα πριξει το παλικαρι στο chat του game με τα παραπονα μου απο τα παιχνιδια και μου ελεγε "Tryhardare οσο μπορεις,ειναι κριμα να μην το πιασεις το gold δεν εισαι μακρια"!!Καθησα και το σκεφτηκα,tryhardara οσο μπορουσα και με λιγη βοηθεια απο καλους συμπαικτες και καλα games καταφερα ξανα πηγα s1 και καταφερα και μπηκα gold.Ρωτα και τα αλλα παιδια που αρκετοι με εχουν στο game και επαιζα μαζι τους duo q τι τραβαγαμε για να κερδισουμε!!

• Like 1
Δημοσ.

Αμα ξαναβγει free transfer για west θα το σκεφτω πολυ σοβαρα , εχει καταντησει ενα παιχνιδι που αντι να σε ευχαριστει , σου γ@μαει τη ψυχολογια..

Βασικα βρες αλλο παιχνιδι να παιξεις να σου πω την αληθεια. Αυτο που λες ειναι σοβαρος λογος για μενα για να το κανεις uninstall το παιχνιδι. Πανω απο ολα παιζεις για να διασκεδασεις, αν λοιπον σου γ@μαει την ψυχολογια και σου δημιουργει νευρα που μπορει να ξεσπασεις και χωρις να το θελεις στους γυρω σου, τοτε σταματα το τουλαχιστον για ενα διαστημα.ή ξερω γω παιζε μονο που και που στο PBE.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...